- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С кого от форума бихте тръгнали?
Има подобна тема относно с кого бихте спали, сега аз питам, ако си търсите гадже, с кого/коя от форума бихте тръгнали (Модераторите влизат в списъка :P )
Skype - detekt0441
samo i edinstveno s GregoryHouse .... moita golqma lubofff![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Тази тема е бесмсилена и тъпа!
Да искаш да правиш сеск с някой от дорума, щото ти подходжда сексулано в мечтите, айде по-може...
Ама не мисля, че дотолкова се познаваме, че чак да искам да тръгнем едни с други...
Това доказва само колко детинско мислите и показва как си хващате "гаджетата:... като янкои дечица направо си ги заплювате и тръгвате.. та затова после като скъсате се вайкате тука и пускате още по-глупави теми... тцтц
В тоя случай Скайп превъзходжа форума... там по-можеш да се сближиш с някойПознавам една близка двойка, дето така тръгнаха :>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Я се гръмни, можем да правим каквото си искаме, ние не закачаме твоите интелектуалски теми.
Skype - detekt0441
Само леко с подбора на думите
Правете каквото си щете аз само си отговарям на темата.. вие затова сте толкова зле.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1 ......Първоначално написано от detekt
az ot mn vreme sam in lof v GregoryHouse ... ni6to 4e ne do poznavam li4no .... i pak si me kefi 4oveka .. ima sekfi hora (kat mene ) det s1dqt samo po haraktera .. tai 4e ......... Make_Me_Laugh .. nie sme malki zabludeni sa6testva koito znaqt 4e v BG ima svoboda na slovoto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Усещам, че ще ви чупя главите.. Тая тема я има 200 пъти!
Животът е адът описан в Библията!
Кой пък е казал, че съм интелектуалец.. Нямам намерение да ставам засега.Първоначално написано от KillSwitchEngage
И тая простотия, дето съм си я написал не виждам с какво ти пречи специално на теб. Изобщо за какво спорим не ми става ясно? Всеки си има мнение. Аз може да пиша простотии в подписа си, ама това, не значе, че си повече от мен..
Айде да не почваме с обидите, щото и аз мога да ги сипя наред и накрая нито ти, нито аз ще спечелим нещо, така че...
Да таке е, всеки е свободен в случая
Разбрахме се точно и ясно, това се иска.
Явно просто се усети възрастовата граница, аз мисля по един начин - вие по друг.
Лек ден, че достатъчно омазахме тамата все пак![]()
Абсолютно подкрепям.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Няма абсолютно никаква гаранция, че човекът, за който си изграждаш мнението на базата на постовете, е същият и в реалността.
Абе ей, стига ми осирахте темата, ако имате протиш нея, не се правете на всезнайковци пред всички че да изпъквате, а ми пияете лично съобщение. Много сте ми интересни като се правит ена отворени в чувдите теми, кат не ти харесва за какво изобщо я четеш?!
Skype - detekt0441
Дали ще осирам тема, дали ще се правя на всезнайко/отворен/изпъкващ пред всички решавам аз, компренде?
miiiiii mene naime kefi 5STAR
mn e sladyk na snimkata i qki komentar4eta pra6ta
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
С никой щото не ги познавам!!!
--------------------------------------------------------
I`m BAAAAAAAAAAACK
Spoko sorry 4e narushavam praviloto si ama pisha ot daskalo na shliokavica...taa po temata...
AZ bih spal s vsi4ki ot jenski pol TOCHNO shtot ne gi poznavamKfo me byrka nali e za 1 pyt
Pyk i vse pak ima dostatychno GregoryHouse za vsi4kiiiiiiii
![]()
Питах с кого би тръгнал а не с кого би спално ок схванахме идеята
![]()
Skype - detekt0441
xexex ... na negovite godinki e normalno sled kat0 tragne s nqkoq da ima sex![]()
![]()
![]()
![]()
Нямах това в предвид, то е ясно че ще спи с нея, но той погледна въпроса само от към страната на секса
На колко си междудругото?
Skype - detekt0441
Азззз ли ?!?!!![]()
ам ..ако за мен пита6 ... 14![]()
![]()
С никой,ние не се познаваме хаха пък ще тръгваме.Аз вече с хора от чата нито ще се срещам нито нищо просто.
![]()
![]()
opAaaaaaaaa .. whatZ up here ?!![]()
Homer_King_r.i.p ....... mmmmm![]()
![]()
![]()
С никого не бих тръгнала... Ще кажеш, че няма достатъчно момчета в реалността, които да си харесам, ами ще се забия да си търся някого, когото въобще не познавам, в интернет. Я стига глупости.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"