.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Sofia

Контролно не искам да влизам

хора помогнете ми лекаря вече не дава бележки
    днес 6ти час имам контролно по мате а аз н6 нз цяла нощ ги зубра тия пирамиди и нз кво си там ама не мога да ги науча
    зъболекарката и тя не иска да ми даде бележка
    какво да правяя

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    По-добре не ходи за цял ден.Все от някъде ще намериш бележка.Ако си тръгнеш само от последния час, госпожата ще се усети и ако нещо не е на кеф, може да ти напише някоя двойка, та после ще си и с отсъствие и със слаба оценка...
    Хвани някой твой съученик/съученичка, които са наясно с материала и помоли да ти обясни нещата.Другите 2 варианта са-да отидеш на консултации, да си вземеш частен учител.Айде успех и недей оставя решенията на важни въпроса за последния момент!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

mi kazva6 na va6te 4e ti e mn zle... ama otva6 na daskalo i se pribira6 posle i maikato ti pi6e belejka...
    ina4e moej i da ide6 pri sestrata i da i kaje6 4a ti e mn lo6o 4e ti se povdiga 4e ti se vie svqt... i ako ima6 pove4e kasmet moje da te prati vka6ti ina4e 6te ti dade kap4e zatva sled 1-2 4asa pak otiva6 pri neq i kazva6 mi nepomaga.. i taka aide kasmet

kaji na maika ti da ti napishe belejka..ili vzemi ot nqkoi fr i v kraen sluchai .. praish kontrolnoto i 2 aide kusmet..

Just laying on the beach and having fun...

Как е възможно да нямаш познат дето продава бележки?

Оф, ми просто не ходи.. кво ти пука едно отсъствие в повече, няма да умреш...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Аз обикновено в такива случаи просто не влизам - за отсъствието или сама си пиша бележка , или класната ми го извинява без бележка ... А за контролното като науча какво е имало успявам да се потготвя успешно ...

Mi kakvoto nz drugite 6te ti podskazvat. A pone pri nas ako ne vleze6 za kontrolno ili izpitvane pi6at dvoika ako nqma6 uvajitelna pri4ina da otsustva6
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Купи си или пък,ако не ще ти остане... 1 отсъствие едва ли те бърка много

Re: Контролно не искам да влизам

Цитирай Първоначално написано от sanch0
    хора помогнете ми лекаря вече не дава бележки
    днес 6ти час имам контролно по мате а аз н6 нз цяла нощ ги зубра тия пирамиди и нз кво си там ама не мога да ги науча
    зъболекарката и тя не иска да ми даде бележка
    какво да правяя
    влизаш взимаш тетрадката слагаш я на стола до теб от вътрешната страна и преписваш (ама сега да не вземеш постоянно в нея да гледаш )въртиш се туткаш се и поглеждаш след малко пак ,ако нещо забележе даскалката взимаш тетрадката и пъхаш съвсем незабелижимо тетрадката под блузата но не от пред а от зад малко е кофти и трудно но върши работа ако те хванат нищо не е болка за умиране
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Sofia
    Е тва е, че от 1 месец доста често ходя при лекаря да го ментя, че ми е зле.
    Даскалката по мате, ако избягам от нейния час...само от нейния...тежко ми. Тая като ме нарочи. Аве там реших 4 задачи аре тройка да има и така. Иначе са майка ми ще ми обясни тия призми, щото съм спал в час, но малко закъснях.
    Мс на всички

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    1 лев е бележката, кво толкова :>
    The Spark

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Считам темата за приключена.

Съвет към автора-Недей проспива часовете.По математика не разбереш ли задачите, още в училище едва ли ще ти се изяснят у вас, ако нямаш кой да ти помага.Майка ти няма да е вечно по петите и да ти обеснява търпеливо.Вземи се в ръце и учи.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си