- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Окосмение...
хаха приятелката ти ще трябва да се бръсне всеки ден по 2-3 пъти за да не и бъде неудобно че краката ти са по-гладки от нейните![]()
хаха аз лично харесвам МЪЖЕ....а те не се бръснат на сякаде.. тжои проблем..почнал си веднъж..виж ся на нас хубаво ли ни е
![]()
![]()
![]()
Aм ходи на кола маска или си купи някои крем за премахване на космите, мисля че Депеатуар се казваше, но не съм сигурен..
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
върви на лазерна епилация
To dobre ama otk1de tolkoz pari?!?Първоначално написано от Zealot
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Pochvai ot sega da subirash pari za lazerno obezkosmqvane ,ima za nqkolko meseca,godini a i za vinagi no to razbira se e dosta parichki .. nqmam predstava kolko no sas sigurnost e nad 2000 lv nai-dobroto za tvoq sluchai spored men![]()
~Remember,remember...25th of November~
Пич отивай на кола маскаАма се приготви за голяма болка след като си ги бръснал толкова време
![]()
![]()
"Мисля,че тфа е една от главните причини да съм девствен,не знам едно момиче как ще реагира на подобно нещо " забрави какво бях написала преди и не се приятеснявай за космите по корема ... мисля,че ти би искал момичетата да те харесват такъв какъвто си...нали? а и не смятам че можеш да го смяташ за проблем.. защо се притесняваш? бъди себе си..оттук нататък и спри да се бръснеш...БЪДИ МЪЖ...
успех..надявам се да съм помогнала![]()
![]()
\Първоначално написано от hooliganka89
i az sum na tova mnenie![]()
mojesh da vizmashe edni hap4eta ,koito namalqvat okosmqvaneto,prodavat se v aptekite mai sa kam 20tina leva , otivash v aptekata i tyrsish Ultralevid
Te bi trqbvalo da ti pomognat
![]()
Определно имаш проблем със самочувствието !!!!Първоначално написано от rupert_fan
[/code]
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (: