.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    хаха приятелката ти ще трябва да се бръсне всеки ден по 2-3 пъти за да не и бъде неудобно че краката ти са по-гладки от нейните хаха аз лично харесвам МЪЖЕ....а те не се бръснат на сякаде.. тжои проблем..почнал си веднъж..виж ся на нас хубаво ли ни е

Град
    Между краката на майка ти
    Aм ходи на кола маска или си купи някои крем за премахване на космите, мисля че Депеатуар се казваше, но не съм сигурен..
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Град
    Плевен
    върви на лазерна епилация

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Zealot
    върви на лазерна епилация
    To dobre ama otk1de tolkoz pari?!?

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Pochvai ot sega da subirash pari za lazerno obezkosmqvane ,ima za nqkolko meseca,godini a i za vinagi no to razbira se e dosta parichki .. nqmam predstava kolko no sas sigurnost e nad 2000 lv nai-dobroto za tvoq sluchai spored men
    ~Remember,remember...25th of November~

Пич отивай на кола маска Ама се приготви за голяма болка след като си ги бръснал толкова време

"Мисля,че тфа е една от главните причини да съм девствен,не знам едно момиче как ще реагира на подобно нещо " забрави какво бях написала преди и не се приятеснявай за космите по корема ... мисля,че ти би искал момичетата да те харесват такъв какъвто си...нали? а и не смятам че можеш да го смяташ за проблем.. защо се притесняваш? бъди себе си..оттук нататък и спри да се бръснеш...БЪДИ МЪЖ...

успех..надявам се да съм помогнала

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от Dobromir
    Tva e typo ot 13 godini da po4nesh da si brysne6 krakata korema i gyrdite...
    Predstavi si kakva gorila shte si na 25 godini primerno a na 50 ?
    Opredeleno tova ne e pri4inata da ne si pravil sex...Kato te gledam kakvi raboti pi6e6 mi e qsno 4e ne si "malyk" da pravi6 sex oshte

Na 50 veche moje da mu oredeqt
    \

i az sum na tova mnenie

mojesh da vizmashe edni hap4eta ,koito namalqvat okosmqvaneto, prodavat se v aptekite mai sa kam 20tina leva , otivash v aptekata i tyrsish Ultralevid Te bi trqbvalo da ti pomognat

Re: Окосмение...

Цитирай Първоначално написано от rupert_fan
    Хора,наистина имам проблем малко със самочувствието...Хубав съм си,нормални килограми,НО- когато бях на 13 започнах да си бръсна краката,ръцете,пениса...на 14 започнах гърдите :X И сега имам ужасно много косми навсякъде.Краката,ръцете и пениса ги поддържам,но гърдите и корема са ми голям проблем И тях мога,но винаги боцка,винаги нещо се вижда.Мисля,че тфа е една от главните причини да съм девствен,не знам едно момиче как ще реагира на подобно нещо
    Определно имаш проблем със самочувствието !!!! [/code]
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Okosmqvane be :{ ne okosmenie ... uff mladej

jujo tova ti li si ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си