- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос за B-connect Friend 100
Здравейте!Купих си Friend 100 пакет с една карта.100 безплатни минути към 1 номер.Номера може да се сменя към който са безплатните минути нали?И два лева на месец където ти взима от ваучера нали?Имаш и безпланти минути и ваучер две в едно.Правилно ли съм разбал?Кажете,защото за пръв път съм с безплатни минути преди бях на обикновена карта.На 125 номер си избрах човека, към който ще говоря безплатно/номера де/.
Т.1 от правилника!
swords1010
Да само да поясня че като сменяш номера с безплатните минути таксува по 60ст мисля,иначе другото правилно си го разбрал![]()
![]()
![]()
мисля че е не умесно да пускате такава тема в "Компютри, уеб дизайн, програмиране" .............. то не че някои пуска за програмиране или web дизаин но както и да етрябва да преминуват тоя раздел на кофа 2
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
и аз съм с такава карта... всеки месец ти дават 100 минути към 1 номер срещу 2 лева .... ако нямаш 2 лева няма 100 минути .... а иначе може и да си говориш с който искаш от ваучера , ако сменяш номера , с който да говориш тея безплатни минути ти взема 1 Лев ... общо взето нищо сложно ... гласи си всеки месец по 2 лева за 100 минути и говори с тоя , който си избрал ... след като изтекат тея 100 мин и говорите на 9 ст.
Трябва да имам винаги поте 2 лева във ваучера,които да ми вземат,но не се сетих да питам откъде се проверяват колко безплатни минути имам останали.Кажете.Първоначално написано от Dr3am3r
123 -> 1 -> 2![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Добре зададох си номера,с който ще говоря безплатните минути от 125,а ми взе кинти като се обадих.Не ми казва безплатните минути.Не съм ги активирал май.Но направих това,което трябва.125 звъннах и избрах номера.Потвърдих с ди ес копчето или там както се казваше.Какво друго тнрябва да направя?Кажете плс.Ако не ще трябва да отида до глобул.![]()
Избрах си номера с безплатните минути и ми взима пари към него!Помогнете плс.И не ми дава безплатните минути.От 125 избрах номера и потвърдих.
Преди ми даваше,че номера е невалиден.Сега ми пратиха смс с потвърждение,че съм избрал номера за безплатните минути.Като дам на 123-1 2 не ми казва остналите безплатни минути.Защо?
абе ние тук да не сме ти Глобул ...уста нямаш ли да отидеш и да попиташ ?!
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...