- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувате ли на първа среща ?
Момчета посягате ли да целувате , някоя мацка на първа среща ? Момичета бихте ли се отдрапнали , ако се опитат да ви целунат на първата среща ?
За да излезите , би трябвало да си го харесалаПървоначално написано от tirintina
![]()
moje da iskam no e t1po na 1 sre6ta .........ina4e ko 6i prai na 2,3...
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
на мен ми се е случвало да излизам и с момчета,които не харесвам следователно ако посегнат да ме целунат бих се отдръпнала
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Първоначално написано от NightGuardian
Абе не е задължително да ти кажа.Щом съм излязла с някой не значи непременно,че ми харесва,смисъл за по-интимни отношения,може да ме кефи само като човек,например.в такъв случай много ясно,че няма да се целувам с него.Но ако ми харесва момчето не съм се дърпала,кво като е първа среща...![]()
целувка на 1ва среща? да, защо не. ако едното целуване беше инетресното, не би си струвало да се ходи по срещи (поне за моя милост).
До сега не съм ама ако съм сигурен ,че момичето ме харесва бих![]()
--------------------------------------------------------
Че аз само на първа среща се целувам.Ако не стане нищо на първа среща за мене това означава че момичето нищо не иска...Само със сегашната ми приятелка се целунах от втората среща щот имаше недоразумение![]()
Хах, к'во да се дърпам, нали ми е ясно за к'во съм излязла с човека. Е, освен ако не е прекалено голямо копеле и (с голямо старание) не е успял да ме отврати, ужаси, разочарова и откаже по всякакъв възможен начин... тогава бих се дръпнала.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
eee to mnogo zavisi s koi sum na purva sre6ta ... estestveno zavisi i dali sre6tata do tuk e preminala dobre ili ne...
da bih se otdrapnala se pak e1 sre6ta
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
еми даже и преди това в друга тема бях казал:Късам всичко което ме кефи...![]()
![]()
![]()
ne celuvam..ako posegnat da me celuvat se darpam![]()
Emi ako e nqkoi koito ne mi haresva moje samo po buzkata.No ako e mom4e koeto mi e zavurtqlo glavata i go haresvam i znam 4e i toi me haresva togava opredeleno 6te stoq mirna i nqma da se durpam!![]()
Целувала съм се и аз съм била инициатора. Само в 1 от случаите имаше още 3 срещи(по-скоро още 3 дни бяхме заедно), той се влюби, а аз осъзнах колко харесвам момчето, с което съм и до днес...Иначе ако ми харесва не се дърпам, но все аз съм поемала инициативата за целувки.
Ми .. зависи, ама ми се е е случвало .. и то няколко пъти .... но става въпрсос, ей така .. цуни гуни .. на другия ден "виж какво пич, няма да се получат нещата между нас .. " ...
ако момче тръгне да те целува на 1ва среща .. бе по принцип, може да му пусна, но ще си имам на ум, че .. един вид не се познааме толко добре да речеме и вече някви такива и на другиа ден моментално го отрязвам,че нещата няма да потръгнат ...
Бих се зарадвала, ако някое момче измисли нещо по 'оригинално' или каквото и да е, само да не е целувка след ипращане до входната врата на 1ва/2ра среща<-- гади ми се от т'ва вече.. ако сметна вс пъти дет съм се целувала с някой, сиг повече от половината ще са били по тоя начин и след т'ва са OUT .... БАНАЛНО Е .. УЖАС ..
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
А при мен не е било така-харесам го в дискотеката и го целувам. Даже и името му не знам. за това и повече от това не е имало.
А как целувате човека,кога?
Както седите в кафето или примерно ако вървите,ако ви изпращат или вие изпращате,казвате ли нещо или награбвате направо пък каквото стане?
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
NE... ne e interesno
Мдам последния път така стана а й други е имало![]()