- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувате ли на първа среща ?
Хммз, ако сме в дискотека, пийнали -=дааааам
The Spark
Емии, ако всичко е минало досега както трябва няма да имам нищо против целувка. Обаче и аз не харесвам стандартното "На края пред входа за Чао". Нещо много банално ми изглежда...![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Ми случвало ми се е да ме целунат на първа среща само веднъжИ аз отговорих...
Ама от тая връзка излязох с много сълзи на очите,защото не се познавахме много добре и не знаехме какво иска другия...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Да,мразя прибързаността!
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Зависи до колко Го познавам. Ако се знаем от доста време, но това ни е първата официална среща може би..., но пак се съмнявам. Пък ако сме излезли, за да се опознаваме, и тепърва се случват нещата - абсурд.Лигавщини. Толкова ще изтрае 1-2-3 пъти ^^ хем ще Го видим колко е сериозен, а като се има предвид, че 'сериозните' са малцинство... се съмнявам дори че ще има 2-3та среща.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Определено като момче заявявам че не бих целунал момиче на 1 среща ако ще да е най сладкото което съм виждал ( е добре де можи да си помисля ) но все пак не е редно .. би трябвало да я познавам поне малко ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
разбира се(специално за ситуацията,в която съм в момента) толкова много го харесвам,че се чудя как все още не съм му се нахвърлила![]()
someone else...
ами да,все пак е среща![]()
Първоначално написано от jeni92_abc
bravo za komentara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az ne poemam iniciativata da celuvam parva na parva sreshta,inache sam celuvala parva momche.
Mislq,che nqma da se otdrapna ako momche se opita da me celune na parva sreshta,to taka ili inache nali nqkoga shte se sluchi.
Не бих отказала![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.