- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- крем Veet
здравейте,искам да ви питам някой използвал ли е кремовете на Veet? искам да ви питам ако сте използвали ефикасен ли е...и как премахва космите от корен или е като самообрасна4ка? и за колко време е ефекта ? извинявам се ако е имало такава тема ве4е![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Ами доколкото знам е като самобръсначките.
ima efekt ama ako kojata ti e mn 4uvstvitela ne si go vzimai.... ina4e e kato samobrasna4ka smisal izgarq gi no ne ot koren....
Еми,аз крем на Veet не съм ползвала,но кола маска пробвах и не съм кой знае колко доволна![]()
Обичам Ви!
Първо крема виит е скъп, а действа като депелартоарите от 1 лев и няма никакъв ефект от него като самобръсначка е ....най-добре е или с кола маска, или с епилатор.не си земай виит просто няма смисъл![]()
...
да,наистина крема действа като тези от 1 лев.Все едно ги изгаря,защото после,когато поникват са като "изтощени"![]()
действа,но е скъп.вземи си ои-евтин,ако искаш да е скрем.братовчедка ми от както си прави краката използва само кремове и сега може би 2 години по-късно има съвсем малко косъмчета по краката и са светли и тънки,така че с времето намаляват.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Аз до скоро ползвах Veet,щото нямам смелост да си оправя краченцата с кола маскаДейства като самобръсначка,обаче не съм съгласна,че е същия като кремовете от 1 лев,щото преди 2 седмици ми свърши Veet-a и се наложи да си взема друго кремче (за 2.5О мисля,че беше) и е просто отвратителен
Ама ще изчакам да ми свърши тубичката и ще се реша най-накрая да пробвам с кола маска
![]()
Listen To Your Heart!
Аз ползвам Вийт за чувствителна кожа. Използвам го за цялото тяло. Струва около 8лв и е наистина качествен. Няма ужасната миризма като по-евтините депилатоарни кремове. Наскоро си купих "Стреп", бях много разочарована и ми отне много време да постигна желания ефект.
Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
zdraveite.... az izpolzvam krema veet s aloe vera si s1m super dovolna![]()
strahoten e
Първоначално написано от beboka1
И изкара тема от 2 години , за да кажеш това??![]()
Нямаше логика,беше любов.