Здр! Омг тук в сф ще има буря и веднага ни пуснаха от даскало!Щом от гражданска защита са се обадили,дали ще има хаха. Казвайт вие от къде сте и кфо е времето при вас?![]()
Духа подозрително, може би ще да има нещо..![]()
![]()
Робинята на Quench
v sand e mn mra4no gotovo e da zavali ...
Че духа подозрително силно духа...ама изключая това времето изглежда съвсем нормално.....чак пък гражданска защита да ви пускат от даскало![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
^
Ех, аз пък като бях в даскало, никога не са ни пускали заради кофти прогноза за времето
![]()
Робинята на Quench
На всякъде казват, че следобяда и вечерта ще вали много силно с гръмотевици.. ама чак пък буря - пък и да ви пускат от даскало заради това.. я си помисли да не се е обадил някой за бомба и за това да са ви пуснали? хаха
Точно казвах на майка ми по телефона да тръгва по бързо, че май ще има буря.![]()
То и аз затова съм шокиран....какво очакват няколко гръмотевици и малко дъждец да срутят училищната сграда ли оОПървоначално написано от SINDEL
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Тук, в Стара Загора, само подухва, ама нищо особено![]()
pri nas be6e toplo odeve kato se pribirah ot daskalo, a sega se namusi edno takova i duha mn silno i 6te vali 100%![]()
![]()
za Pazardjik stava vapros
![]()
malko vqtar mnogo slance![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Абе то и аз съм софианче, ама чак да ви пускат от даскало... Аз преди малко от там се прибирам... Верно че духа много, ама чак пък буря... карай, аз обичам дъжд![]()
еми сега толко силно духа в дружба и ако искате вярвайте за тфа ни пуснаха.То сега неможе да се седи на вън дори и на балкона не оже да се излезе мн духа.Поне в дружба е така и сигурно и в близките квартали е така хаха![]()
Облачно,мрачно и много ветровито-ще има буря
![]()
![]()
Ххахах, еба ти простотията да те пуснат от даскало заради вятърНали не учите на полето, а в сграда, която надали се вее заради вятъра?
Да, духа гадно, сега и вали и е направо отврат..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Добре че избягах от лекции. Щях да си остана в уни-то с тоя вятър.Леле, как се раздуха сега.
![]()
Е айде сега и аз живея в Дружба, преди 5 мин бях на балкона да пушаПървоначално написано от cold_arrow
![]()
пък във Варна си пече яко![]()
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
спокойно бе
просто настъпва the solid recreation of the end of the World![]()
ее,една буря... малко ветрец и дъжд...
все едно за първи път се случва нещо подобно![]()
Ооо.. 4удесно е! Тъмно, гадно, всеки момент ще завали силно.. Ако и спре тока, ще е невероятно - само за гушкане и секс на свещи![]()
.... Пък аз след 4ас трябва да ходя на работа...Не е 4естно, не е!
![]()
Робинята на Quench
при нас е слънце мн0го и съвсем лек приятен ветрец,хабер си и нямаме,че ще вали някъде из България![]()
of predi malko mn duha6e ama sega ponamalq i ni pusnaha ot daskalo ako iskate vqrvaite ama odeve mn silnu duha6e i e obla4no sig 6te valiПървоначално написано от Sevt
p.p. i kat si ot drujva kude u4i6?
?
![]()