eee az da ne sum kazala 4e me e strah prosto se o4udih kfo li6e ima 4e ni pusnaha ot daskalo ama to bez tfa imahme samo 2 4asa sip ;] ama po edno vreme mn silno duha6e
Нов Български УниверситетПървоначално написано от cold_arrow
![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Коя Дружба?Първоначално написано от Sevt
Може да сме съседи.![]()
What you give is what you get!
2 :Р
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
da sasedi sme xaxa ama ti zn i az iskam da popitam za nego v koq drujbaПървоначално написано от Desi_etnies
ama naistina po edno vreme mn duha6e![]()
То днеска цял ден духа. Сутринта щеше да ме отнесе 1 парче стиропор...![]()
П.П. Я, слънце...![]()
Опаа, още една съгражданка..Първоначално написано от cold_arrow
![]()
Аз съм от 1. =]
Абе тва слънце нещо се опиитва да изгрее, ама нъц!![]()
xaxa da abe ti ne se li se6ta6 nali mi ima6 skype kat nicka mi eПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
Ебати Дружба 1 и 2 в различни климатични зони ли сме бе![]()
Тука тва слънце ми извади очите![]()
ИСКАМЕ СИ БУРЯТА !![]()
В Младост 4 валя 15-тина минутки и сега грее слънце.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Така си е по-добре..макар че вали.Първоначално написано от Sevt
Очакваме дъга.![]()
Ебати слънцето!А аз очаквах да стане като сценарий на филм, в който Светът свършва след велик потоп.
napravih snimkata na photoshop po tymna za da se vidi dygata
![]()
И аз на това се надявахПървоначално написано от machoka
П.П. Много яка дъга![]()
Супер !
Значи до 1 час ще дойде до Дружба xD
haha kak 6te e superПървоначално написано от Sevt
![]()
![]()
![]()
Това беше окото на бурята.Първоначално написано от machoka
![]()
ее чак па гражданска защитапогледнете си през прозорците да видите какъв жилто -зелен отенък има небето и на фона на жълтото се вижда как вятърът духа дъжда на страни
Аз сега тръгвам на поход от единия край на София до другия. И май ще се ударя по трасето...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
И тука в Плевен има буря...сега си идвам и съм мн0го ядосан! Като ходих по улицата ми вееше косата..хвърчеше насякаде.бритона ми опашката ми..всичко се вееше и стърчеше нагоре.. умрях от сраммммммм. мн фешан прическа имах..намокрих се....ужас![]()
![]()
Sinan Sakic rulzzz
в младост 4 ли живееш ?Първоначално написано от bungle
иначее ся в младост 4 вали некфо гадну![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.