- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да си я върна
в продължение на 1 месец ходих с едно много хубаво момиче но по необясними за мен причини вчера тя ми съобщи по скайп че вече не иска да сме заено и иска да бъде сама как мога да тълкувам това . Не съм прегрешил в нищо сичко стана изведнъж и много неочаквано някой мойе ли да ми даде съвет какво да правя сега , защото страшно моного я харесвам и искам да си я върна по някакъф начин
благодаря за помоща ви
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
mi 6tom ne te iska - ne te iska ... ne moe6 da q vъrne6 po niкъкъв na4in ... qvno ne te e xaresvala 6tom taka izvednъj te e zarqzala ... tfa e polojenieto ... sorry ...
Главното е да поговорите директно,а не по скайп или по телефона.Все пак очи в очи е най-достойният начин за съобщаването на каквато и да е вест!Тогава можеш да я попиташ за конкретни причини,а може и ти с нищо да не си виновен,просто тя да е загубила интерес или да е в труден момент и да трябва да поразмишлява над някои екзистенциални въпроси,за което й е необходимо да бъде сама.На момента ще разбереш дали има шансове да сте заедно!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Деба много тъпо пишеш честно...Закъв "мъжки полов орган" пишеш само "ъ" на български,вземи пиши всичко ...И тоя умрял зелен цвят + у/и/б съкват ...Първоначално написано от sexy_eJlz
По темата: Като се видите ИРЛ..( ае не се научихте, че по скайп нещата нестават...) я питай...
The Spark
Ми пич щом тя е преценила така значи има някаква причина, която естествено не е задължително да е в теб. Поговори с нея щом толкова искаш да си я върнеш, но все пак ако не иска уважи решението й и продължавай напред - има още бая момичета, които те чакат![]()
Дам- за такива тъпи путки говорех....![]()
Първоначално написано от Say It Right
Не можеш да си я върнеш - тя не те харесва.Примири се...
Naistina - sre6nete se i se izqsnete [!]Първоначално написано от Memento mori!
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Ако откаже да се срещнете, я остави.. не и пиши, пък тя ако е чувствала нещо лека полека ще се усети! Не и досаждай! Това е най-важното!![]()
em spored men e hybavo da pomogovorite o4i ako tq ne ti obqsni ni6to dai i malko vreme no s granici a veche ako ne ti dava vse o6te obqsnenie q zareji.,..![]()
MT
Nai-dobre e da pogovorite ochi v ochi i togava veche ot samiq razgovor shte razberesh dali imash nqkakvi shansove ili veche vsichko e minalo![]()
Това скъсване по скайп и неочавано не ми харесва. Не бих прекратила по тоя начин връзка с човек, ако ме интересува и го искам.
Да не си е намерила друг? Питай я директно и очи в очи, за да не може да те излъже, за да видиш лицето й. Очите говорят ужасно много!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
може би без ти да си разбрал си я обидил по някакъв начин;
може би е срещнала друго момче;
може би е осъзнала, че не си за нея
варианти бол![]()
Ха..Еми след като те е скъсала през причина кво му се чудиш...!?Явно си е харесала друг...Няма смисъл да се мъчиш да си я върнеш шото след като е постъпила така не заслужава да и се молиш!![]()
тя е гъз,не й го лижи,щом е направила така значи има друг или нещо не я кефиш,от кога скипе е средство са прекратяване на връзки![]()
![]()
moga samo da kaja 4e sled kato e e zarqzala po skype zna4i ne struva kakvo e tova momi4e 4e da te zarqzva po skype pfuu aza kato izkah da se razdelim s moeto biv6e gadje pisah mu po skype ela pred nas mislq 4e trqbva da pogovrim za ne6to v posledstvie se okaza 4e skusvame po vzaimno suglasie 2 meseca zaedno ni bqha stignali i tgvoa be6e be6e 9 ve4erta no toi doide tova momi4e nqmam uvajenie kum neq
Това късане по скайп е сууупер тъпо.Все едно не може да ти го каже в очите.Както и да е.Щом те е зарязала,явно не изпитва вече нищо към теб,но все пак поговорете.Може да има друг,не се знае.Просто я помоли да ти обясни.
![]()