Цитирай Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
Чувала съм мнението на много хора,мислещи,че когато искаш да си с някой,тябва да се бориш за него(но става дума,че един вид тябва ти да предприемаш нещо,понякога дори и ''да досаждаш''). Та според вас така ли е?Имам предвид,например,ако човекът,който харесваш не те познава достатъчно и не предприема нищо по-сериозно,защото не знае що за човек си,би ли трябвало ти да поемаш инициативата за всичко и понякога дори ''да досаждаш'',за да спечелиш това,което искаш???
Аз съм от много досадните .. не отричам ..
Под досадно се разбира всичко от дразнещо поведение /мое/ , до това да разуча момичето , обект на моето желание .. да разбера какво харесва , какво я влече , че като немците , да се появят пътеките , според това какво желае и т.н. и аз баровеца само да покрия нуждите с плочки ...

Не винаги ти трябва да поемаш инициативата , но зависи от хората ..
Лично аз обичам да имам интерес на 6 , и отсреща да забелязвам също интерес , защото тва означава +1 , за шанса да се опознаете , и да стане нещо повече ..

Това което искаш .. не се печели
Трябва да си го заслужиш , и то да избере теб .. ако имаш заслугите , и това което търси се намира в теб ... защото не само ти искаш и търсиш ..