.

Виж резултатите на анкетата: Avon или Oriflame?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Avon

72 66,06%
  • Oriflame

37 33,94%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69
    Град
    някъде там...

Avon или Oriflame?

Вие сте...За мен лично Оriflame,но и Avon не са лоши!

Ейвън разбира се ..

На Орифлейм е хубав кремът за тяло с мляко и мед и новата спирала Уондърлаш, а на Ейвън са хубави парфюмите. Нищо друго не ползвам на тези марки

Ами и двете ми харесват, ама предпочитам Ейвън
    Pure white

Серията мляко и мед наистина е много хубава...Моливите за очи и спиралите на Ейвън ползвам само...От орифлейм си взимам нещо много рядко,освен,че са много скъпи,не ми харесват продуктите...а и Ейвън не са кой знае к'во..

Ейвън въпреки,че имам един лосион за тяло (подарък) от орифлейм с кокос и ечемик ммм мн хубавко мирише
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    За мен орифлейм са по-качествени, но продуктите са скъпички в сравнение с ейвън. Преди време имах спирала и червило от ейвън, но не бях никак доволна. Сега си взимам само от орифлейм

и Ейвън и Орифлейм си имат и плюсове и минуси....но почти всичко ми е на Ейвън и то защото повечето ми приятелки са представителки на Ейвън а не на Орифлейм но сега ползвам едни страхотни подхранващи шампоан и балсам на Орифлейм с кокос и оризово мляко..страхотни са

и аз съм за Ейвън.първото че Орифлейм са доста скъпи,после на Ейвън имам повече дистрибутори и така...иначе и двете марки си имат хубави продукти.

Голям фен
    Предпочитам продуктите на Орифлейм въпреки че са по-скъпи

Ейвън по-добре.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ползвам на Орифлейм,защото въпреки че са по-скъпи са по-качествени/според мен/.На Ейвън си бях поръчвала червило и гланц и бяха ужасни,само парфюмите им харесвам горе-долу.

П.П.На орифлейм има 1 маски с пшеница май-ефектът УАУ!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

На Орифлейм може продуктите да са по скъпи, но са по качествени, а такива на нашата възраст мн ясно, че ще изберат Ейвън, щото там е по-евтино а плюс това Орифлейм е по-стара марка

Цитирай Първоначално написано от lip-gloss
    На Орифлейм може продуктите да са по скъпи, но са по качествени, а такива на нашата възраст мн ясно, че ще изберат Ейвън, щото там е по-евтино а плюс това Орифлейм е по-стара марка
    Ейвън е по-старо. Миналата година (май) правеха 40 години (не съм мн сигурна колко години правиха) а Орифлейм е на 4 години само (пак май) Незнам точно колко години, обаче знам, че Ейвън са по-стари
    Pure white

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    '97 майка ми беше дистрибутор...надали са само на 4 години (:

бтв, и двете са тъпи, каталожната търговия е ужасна по принцип
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Ейвън е по-старо. Миналата година (май) правеха 40 години (не съм мн сигурна колко години правиха) а Орифлейм е на 4 години само (пак май) Незнам точно колко години, обаче знам, че Ейвън са по-стари
    ммм няма как да е на 4 години. аз съм дистрибутор от 8. а за това дали едното е по-добро от другото няма точен тговор, защото всеки има право на мнение. на мен avon не ми харесва защото веднъж от един техен шампоан почна да ми капе косата. а шампоана беше в срок.следователно продават некачествени и вредни неща.поне за мен е така. иначе съм им ползвала разни червила и лакове, с тях поне не съм имала инциденти досега.сега някои ще си помислят че си правя реклама, но не е така.и oriflame има разни продукти дето не са особено трайни или качествени, но поне НЕ СА ВРЕДНИ!!!другото което ме дразни в avon е че май имат остър недостиг на консултанти. пускат се обяви тук и там че си търсят. званяли са ми на вратата и нахалстват да им ставам и аз консултант! мисля че главно това е едно от нещата които ме дразнят в подхода им на работа.

Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    ммм няма как да е на 4 години. аз съм дистрибутор от 8. а за това дали едното е по-добро от другото няма точен тговор, защото всеки има право на мнение. на мен avon не ми харесва защото веднъж от един техен шампоан почна да ми капе косата. а шампоана беше в срок.следователно продават некачествени и вредни неща.поне за мен е така. иначе съм им ползвала разни червила и лакове, с тях поне не съм имала инциденти досега.сега някои ще си помислят че си правя реклама, но не е така.и oriflame има разни продукти дето не са особено трайни или качествени, но поне НЕ СА ВРЕДНИ!!!другото което ме дразни в avon е че май имат остър недостиг на консултанти. пускат се обяви тук и там че си търсят. званяли са ми на вратата и нахалстват да им ставам и аз консултант! мисля че главно това е едно от нещата които ме дразнят в подхода им на работа.
    Извинявам се тогава за грешката, която съм направила
    Pure white

сори и за мойта грешка, но наистина от повече вр ги има орифлейм,щото баба ми от баяяяя време си поръчва разни неща от тях. Иначе аз от ейвън не съм доволна главно заради една тъпа очна линия която струваше 9лв а е рядка и изобщо не е наситено черна ами се едно фулмастер на който му свършва живота! И няква спирала си бяхме земи със сестра ми дето беше точно вода с леееко черен цвят. Да, прави сте, че вс има право на избор и мнение, аз не съм казала, че тези, които предпочитат орифлейм са пичове, а тези, които предпочитат ейвън са тъпи и неразбират. Не че аз много разбирам, и аз полвам ейвън главно, заради по-ниските цени, тъй като по-лесно мога да си събера парите за дадена поръчка

Голям фен
    Град
    botevgrad
    AVON разбира се...до сега съм си поръчвала само продукти на Ейвън,а и аз самата съм дистрибуторка и съм си доволна от марката,а и до сега не съм имала недоволни клиенти

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    От червило на Ейвън майка ми се обрина, та затова не смея да си поръчвам техни продукти.
    ето още едно доказателство, че продават вредна козметика.

AVON dovolna sam ot pove4eto ne6ta koito sam si pora4ala stava vaprost za krem4eta nqkav balsam losion za tqlo i takiva....
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

И двете фирми продават само боклуци ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си