.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на koalka
    Абе, каква депресия...казал й нещо и тя вече - "ще се самоубия"...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    А, и ако той я обича, ще казва ли, че трябва да промени НЯКОЛКО неща в нея, не едно?
    Не виж пр0сто тези неща са дребни н0 дразнят,и не са непроменяеми стига да има в0ля и ще успее бърз0.Н0 факт е ,че тя си няма хабер от света нали ви казах 13 годишн0 лапе.. мн0го пъти съм и г0 набивал в главата ама не та не..

Та ако няк0й се интересува от последствията да кажа :
    Значи казаха,че са и оставали броени минути преди да падни в безсъзнание,мн0го кръв е загубила дори м0ята кръвна група съвпадна и аз дарявах.И сега доколкото разбрах ще е в болницата 2 дена ак0 всичк0 е наред а ак0 не..господ знае ... и така де малки дечица (не,че съм много голям) недейте да гледате тъпи емо клипчета и да си ги слагате на скайп щ0т после големи яд0ве и ак0 нямате късмет м0же и да си загинете заради глупости...

Мега фен Аватара на koalka
    Заслужава техните да й хвърлят един здрав бой, та да се научи да не прави поне глупости, които застрашават живота й.На 13 години и още от сега ще се променя заради гаджето си, Боже...
    Дано техните вземат мерки.

No CoMmenT...!
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Заслужава техните да й хвърлят един здрав бой, та да се научи да не прави поне глупости, които застрашават живота й.На 13 години и още от сега ще се променя заради гаджето си, Боже...
    Ами аз казах на техните без тежки наказания и такива защ0то кват е "депреслива" ша земе пак да прави глуп0сти и за тва им казах тей тей недейте да реагирате остр0 н0 я дръжте под ок0.Не знам к0лко ще ма слушат ама м0же и да са ма послушали
    Но да права си заслужава си да и дръпнат един бой,тя к0гато се 0прави ша я науча аз нея на глуп0сти..ама на

Ем оня ден и аз бях в депресия точно зареди това нещо. Само, че при мен става дума за цялостна промяна.. Авера ми естсвено се успокоява с това, че всеки има кусури и че моя стил, колкото и да не е по негов вкус, си е лично мой.
    Препоръчай и следващия път да седи и да се нареве или да те извика и да ти намокри рамото.

Аз лично един ден го отделям точно за това. Колкото и да е черен и гаден, чакам следващия. Е, днес съм екстра и без разрези.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Апфф апфф нямам думи...Знаете ли на мен колко пъти ми е идвало да си посегна на живота но кат се замисля тряабва ли да го правя за някой боклук който за нищо не струва и след няколко години даже ще се смея че съм имала нещо общо с него Тъй че живота е един,ще има много препятствия но не трябва да се предаваме по този ужасен начин!!!
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Oх дам- точно това щях да кажа, тая заслужава като се оправи, такъв бой да изяде че да го помни цял живот, а и тоя случай да го пуснат по новините поне някой друг умствено изостанал пубер -или още по-малък идиот/ка да спрат да прават глупости ...
    The Spark

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ми ... това е глупост по принцип .. просто .. някой хора не си пасват с други хора това е. .
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Sofia, Bulgaria
    смърт за разлигавените 13 годишни "курви"
    Бахти тъпия ник имам

zagubena rabota....
    LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!

Град
    In Devil's Castle
    имам чувството,че това е станало вече заразно...ама иди им обяснявай,че правят простотии и ще ти се развикат .просто е невъзможно
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си