.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

как да тръгнем с приятел?

не просто познат,а човек , с когото се виждате често и сами-така че не върви да го поканите да излезете.опит за целувка?мисля че и двамата се харесваме отдавна ,но крием чувствата си точно защото сме супер близки приятели и за да не се прецака всичко после.

Аз тръгнах с най-добрия ми приятел и сега мисля, че това беше най-голямата грешка в живота ми до момента. Всичко ще стане спонтанно, ако наистина се харесвате, но пак си полисли дали наистина го искаш?
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Ми мн хора казват че връските между приятели не се плоучават.. Аз обаче съм точно с противоположно мнение защото когато познаваш един човек знаеш интересите му, държанието му и т.н. толкова по лесно ще намериш начин да стигнеш до сърцето му... Мойта връска започна така с приятелката ми тогава бяхме мн добри приятели и така изведъш се получи някакво привличане и тръгнахме...сега връската ни е супер вече почти 2 години се обичаме и разбираме толкова много че немога да си представя света с друг човек до мен!

Ако успете да създатете една връска с този твои приятел според мен ще останете много доволни поне така се надявам. Успех!
    Сам не е добре и сама не е добре но сам и сама на саме това вече е добре

Супер фен
    Град
    Панацея
    Въпрос на причини и поводи
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: как да тръгнем с приятел?

Цитирай Първоначално написано от blaah
    не просто познат,а човек , с когото се виждате често и сами-така че не върви да го поканите да излезете.опит за целувка?мисля че и двамата се харесваме отдавна ,но крием чувствата си точно защото сме супер близки приятели и за да не се прецака всичко после.
    Еми .. де да знам ..
    Ако ще стане , ще стане ..
    Рано или късно едната от двете страни ще направи крачката ..
    Въпрос на време .. не знам какъв друг коментар да дам ...
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ох да ти кажа грешка е в повечето случай да тръгнеш с някой приятел.. Иначе ако искаш да тръгнеш с него просто го целуни

Животът е адът описан в Библията!

мн трудно и после 100% ще се намразите!

Цитирай Първоначално написано от tan0
    +1
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Тръгвай с него, а ако не стане нали знаеш, човек се учи от грешките си..
    The Spark

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Такива положения дет не се разваля приятелството са 1 на милиони...Все пак зависи и от възрастт-а...Но по добре си останете приятели щот те са по трудни за намиране...

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Такива положения дет не се разваля приятелството са 1 на милиони...Все пак зависи и от възрастт-а...Но по добре си останете приятели щот те са по трудни за намиране...
    +1
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Град
    София
    Мисля че аз съм този един на милиони.
    Защото това, че си "развалих приятелството" с бившата ми приятелка и настояща възлюбена, мисля че е най-доброто нещо, което съм правил въобще

Мега фен Аватара на iiirish
    понякога за да имаш всичко трябва да загубиш всичко
    така че ако ти си сигурна, че той има симпатии към теб кажи му директно какво е положението и при теб. ест винаги това е ситуация, която напомня нож с две остриета, но точно това му е хубавото на живота: че ти дава възможност да рискуваш и... да печелиш в някой случеи.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: как да тръгнем с приятел?

Цитирай Първоначално написано от blaah
    абсолютно в същото положение съм и аз...съвет за жалост не мога да ти дам..поне не разумен

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    Няма да се намразят, но ще загубят приятелството си.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си