- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гърди...?
Ми моите гърди са доста широки, мускулести, с равномерно и прилично окосмяване. Никакви оплаквания съм нямал, във фитнеса всички ми завиждат за тях. Нещо друго да те интересува?![]()
![]()
Аз не съм получавала оплаквания,но мисля,че не съм била с маняци на цици,а по-скоро с по-падащи си по дупета,защото на дупето ми обръщат по-голямо внимание.
Иначе са ми средни според мен,в смисъл,че със сигурност не са ми големи,но ако съм с доволно секолте има какво да се зяпа.
Имам мънички зърна,което не знам дали е хубаво или лошо-просто са си такива и не са мн тъмни-нещо между розово-кафеви да кажем.Обаче мога категорично да се похваля,че са ми определено стегнати,което мисля се дължи на това,че едно врме правих лицеи опори всеки ден,а те стягат там.
Достатъчно изчерпателна ли бях?
Първоначално написано от sex_igra4ka
Pove4e ot dostata4no![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
A mojeshe snimka napravo ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Сега подкрепи поста си със снимка !Първоначално написано от sex_igra4ka
![]()
И запомнете деца - честото мастурбиране води до пристрастяване !
Харесвам си ги и не съм получавала оплаквания,въпреки че са ми големи колкото стотинка под мушама.
Еми моите също не са особено големи , но са стегнати и ми отиват на телосложението. Средноголеми розови зърна , има малко тънички незаабележими косъмчета по тях. Не съ получавала оплаквания относно гърдите си , и въпреки че знам че не са перфектни си ги харесвам![]()
Оххх.. говори ми говориии![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми никога не съм получавала оплаквания за гърдите си.Мисля че са си много добре и дори може би малко над добре , и тфа малко прозвуча нескромно... В същност са си супер.... при положение , че съм доста нисичка са големи ЗА РЪСТА МИ! Стегнати , неокосмени... а бе идеални са...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сиа и снимка![]()
Първоначално написано от Say It Right
az moite si gi haresva mnogo -nesa mnogo golemi ,no sa stegnati i hybavi,i vsi4ki sa gi haresvali do sega,nesam imala oplakvaniq.
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Много си харесвам гърдите, ама ме мързи да ги описвам.
ne sum polu4avala oplakvania za moite, moje bi 6toto sum bila s hora koito nablqgat na dr 4astiina4e ne sa golemi, no mn krugli i stegna ti koeto mi haresva!
![]()
@ubuntu Ти ме разби от всякаде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI
ами...мойте си ги харесвам..като форма и като големина и като сичко....мисля че са малко големи за ръста ми,но ако получа оплакване от някой няма да ми направи впечатление...просто защото не ми пука...![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Точно колкото тр саПървоначално написано от jenity_bs
![]()
АЗ СЕ ОТКАЗВАМ ТАЯ ТЕМА ДА Я ЧЕТА!!!![]()
Хахахах...Вие па кво сички се изкарахте с еднакви гърди![]()
![]()
Ами хубави са и не съм получавала оплаквания.Ами средно големи,леко повдигнати,абе хубави са си.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~