- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гърди...?
ПРосто ще си направя пас . . . щото не искам да се изцепвам понеже повярвай ми няма да хареса на никого ...Първоначално написано от Yaro
А явно тази мацка наистина държи на себе си , а пък и получих известно количество снимков материал, така че една по малко или в повече не е загуба а говори само добро за момичето . . .
Ех, тия повдигащи сутиени... Първата снимка едни... на линковете съвсеем други..Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
Тоя д-р Ливайн само за сутиен за растеж на цици не е измислил като се замисля![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от the_hottie
Хоти направи го заради мен пате![]()
п.п.Шегувам се естествено![]()
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
KoE???ПиШи На ЛСПървоначално написано от ubuntu
OnLy God CaN Judge Me !
Ех, тия повдигащи сутиени... Първата снимка едни... на линковете съвсеем други..
Тоя д-р Ливайн само за сутиен за растеж на цици не е измислил като се замисля![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaa yes! to4en kato bysna4i ako nikoi ne zabelqza na pyrvata snimka se e snimala ot visoko... drugiq pyt ako iska6 si gi stisni s ryce za da skrie6 razstoqnieto mejdu dvete ti prelesti
![]()
Първоначално написано от Riot
С ИзВиНеНие Ама Тфа е 1 От 1Вите СеГа ВеЧе СъМ На 75-80Б НОмерПървоначално написано от Make_Me_Laugh
При ТФа сИчКи СуТиеНи Са с БъЛгаРски НоМеРа Не С ТуРсКите КакТо КааШ За ТъРскиЯ СуТиеН ДеТ Има ВгРаДеНи ПоДлЪнКи МаКаР Че ТоС НяМа![]()
OnLy God CaN Judge Me !
и за сведение няма растояние кат толкос искаш да вииш пиши на ЛС щи ми дадеш скъпе си и щи паря..... ПъК КаТ Си ТоЛкоС ОтВоРеНа ДаЙ Да ВиДим ТфоЙте Или НеКфи МеГа ГолеМи ВиСнаЛИ До Колене Или НеКфи МеГа МъничКиТеПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
![]()
![]()
lol kakvo tova trqbva6e da me zatapi li?
СеКи СлуЧаЙ акО Ми БеХа МаЛки НяМаШе СичКи МоМчЕта От НовоТо Ми ДаСкаЛо Да ВъРвяТ и Да Ми Се нАТиСкаТ И се ПаК ПонеВе Съм ЗаЕтО МоМИчЕ СичКи ЗаВиЖдаТ На ГаДжеТо ми...Пък И НаЛи Ти КааМ ЩоМ Не Ги ПОКаЗваШ Или Са УбиСнаЛи До КОлене Или Са СуПеР МалКи
OnLy God CaN Judge Me !
СаМо 1 ЧоВек Си Ги ГлеДа И Тфа Си Ми СтИга Не е НуЖно Да Се СъБлека Пред ЦеЛИя ФоруМПървоначално написано от ubuntu
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
lool vtori opit za zatapvane, otnovo neuspe6en...Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
vij sq teq mom4eta ot tvoeto daskalo ti hodqt po gyza ne zaradi gyrdite ( pove4eto mom4eta ot foruma kjazaha 4e haresvat ili malki sys stegnato dupe ili golemi - tvoite ne sa nito ednoto). a zaradi tova 4e si lesnasamo si te broikat. drugiq pyt ako iska6 se snimai 4isto gola i se ka4i vyv forima i posle me pitai 6to ti vikam kurva...
На ИнТ Ли Са ПраЙш Или са ЛъЖа...ОтФоРеНа До НяМа И КъДе и Ако СъМ К***а НяМаШе Да ХоДя С 1МомЧе ГоДиНа И ПоЛоВиНа Ми Щех Да Го ЗаРЕЖа оЩе На 2та СеДмиЦа...И ТаС СниМка КакТо ВиЖдаШ Не Е Гола А ДаЖе Съм С БодИ И ОтГоре ПотНик ТФа Ако Е ГоЛо НаЧи Си ТраКтоР
OnLy God CaN Judge Me !
Mi i az si gi haresvam :P:P NE sa osobeno golemi ... stegnati sa... zurnata mi..predpolagam normalniMalko po-golqmo e krug4eto okolo tqh ina4e vsi4ko e ok :P
![]()
+1 sredni.. stegnati.. taka po zakrygleni tip greipfrutПървоначално написано от sex_igra4ka
ako taka gi sravnqvate
i malki zyrna
![]()
http://www.impulse.bg/CkaHgaJInaTa/2102363 уу да определено не си курваПървоначално написано от angel_whit_devil_suol
тва че си имаш приятел от година и нещо не значи, че не си курва.. само значи, че те цепка на задна
![]()
[/url]
Първоначално написано от jotitu
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти Тфа За БокСеРки Ли Го ПомиСли Или Не?Тфа Са КъСи ПаНтаЛонКи,Но яВно НеЗнаЕтЕ Ч Има ТаКИфа...ПъК И ТеБе Кфо Ти Флиза В РаЛтаТа ДаЛи "те цепка на задна" КаКто КаЗа ТфОЯ МоЖе Би Ти Е РазПоРиЛ 5000ПъТи ГъЗа
OnLy God CaN Judge Me !
УУу СкаРаЙ Им Са пОне Да ПишаТ КфоТ Треа По ТеМата Не Да ПраЯт ТъПи КомПлеКсаРсКи КомеНтаРи По ЧуЖдиТеПървоначално написано от ubuntu
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
ХуБу СредНи-Нит ГолеМи Нит МаЛки...зА СтеГнаТо Ме УсТрОйВат... СТиГа Ли ТолКОс![]()
OnLy God CaN Judge Me !