- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гърди...?
тая angel_whit_devil_suol е адската дива селянка..
що са мислиш за яка.. виж са в огледалото.. определено не завиждам на гаджето ти![]()
и не си особено готина с ТоЯ СмОТъЪн ПочЕрК Ти КаАаММ Уе
стига си обиждала наред съфорумничките ни! щото не си с нищо повече. Другите ако не ти казват истината в очите зарад някви две ненки дет сама им правиш реклама - аз ша го наППрРРАаАа.
Айде ся по-спокойно.
Не си играш с шифта и се прави на мега готината. има и по-яки тука от теб, пий една стидена вода![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да забелязваш нещо странно в ника ти?Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
По темата аз съм като мнозинството. Сравнително стегнати нито много големи нито много малки. Аа за момичето с чудният английски - снимка без сутиен що не пуснеш
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ми,моите преди бяха бая големички хахаха ама отслабнах много и намаляха (пак не са малки определено) хубавото е,че докато отслабвах много наблягах на тренировките за стягане на гърдите и ефектът е добър.До сега не съм получавала оплаквания за тях,дори напротив,но да не се изказвам,защото никога не е късно хахаха![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
На ТозИ КоИтО ТряБва СъМ КаЗаЛа Ти Не Си СъЗДаЛ ТеМаТа ТаКа Ч Ни Та ЗаСяГаПървоначално написано от hackers
OnLy God CaN Judge Me !
ъъъ аз нещо не разбрах...кви цици, кви сутиени, кви чудесии
вземете се малко в ръце ве
![]()
P.S. angel_with_devil_soul се пише. тоя път поправката е безплатна![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
ЗнаМ Не Се РеГ аЗ а ЕдНа Фр ДеТ Нз КаК се ПиШе ПъК И БеХ КаЗаЛа ПоНеЖе НяМаХ ВъЗмоЖноСтПървоначално написано от ZaRiBeN
OnLy God CaN Judge Me !
е как не се досетих...Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
+1Първоначално написано от Make_Me_Laugh
pak i mila ko ni sa prai6 4e v novoto ti daskalo ta zaglejdali a y.... to daje be6e zadadeno kato vapros dori... da ti kaja.. i nie nz za6to ti hodqt sled gaza...hi4 ne si ne6ty osobeno...
smisal nqma fane6 okoto... ne se obijdai ama ko sa praska6 tyka... xAYXyAYXyayxyayxAx
p.s. sori za spama ama ne se sdarjah tova momi4e mi barka v mozaka s toz 6rift...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от wasntme_
kolko se radvam 4e ima i normalni vuv foruma
Ем аз Си Хресвам Гърдите Ама Са Малки .. Нося Б 75 И май Са Много Малко Иначе Нямат НедостаТъци .. Поне Не Са Космясали .. Зърната Не Са Големи ... Не Сам Получавала Оплаквания За тях Даже Приятеля Ми ми Каза Че Са Много Якички .. СлаДКи ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Am az s1m mom4e i moite g1rdi sa plo4ki 6tot treniram ot 3-4 godini
Ina4e opisanieto im e Qki zaobleni golemi tv1rdi kato kam1k podska4a6ti kat top4e za pink pong i s sredno golemi z1rna...
Fitness Forever
az puk imam 4 cici...cqlo vime...yvisnali,grozni,rozovi kato na kravata cickite iii mnogo sa gotini...vsi4ki mi gi zaglejdat na plaja kato hodq po cici...tova e nai-hubavata mi 4ast kato izklu4im zurlata mi...imam neveroqtna kopanka...straYoten nos...stegnat,mokur i mnogo gotEn...
iz4erpatelna li bqh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vsi4ki se falqt sus stegnati cici,be vijdal li gi e nqkoi tezi cici
are malko po-iskreni da budete a?mnogo savur6eni stanahte...
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Обадете се на номер 0887.... И поръчайте 1 комплект на невероятната цена от 99,99лв.Първоначално написано от TIMEX
сори ама не се сдържах. Иначе моите си ме радват, и приятеля ми им се радва
![]()
+1000Първоначално написано от jotitu
Moje i na pedna da q cepka,molq molq
Basi kefa deto e tukaedni si govorqt za cicite,drugi se napadat
Apuk kva si ko6nica tiiii angel_with_devil_soulnapravo nema na kude
nestiga 4e ima6 obratna zahapka ami i cicite ti sa malki *rofl* vzemi nay4i malko bulgarskiq devoi4e hubavo
posle si opravi ШиБаНиЯ пОчЕрК 4e ako te gepam nekade po ylicata 6te te razmaja i nedei da se naduva6 sus miniatiurnite si cicki i golemiq si guz i kriviq pogled i da ne izrejdam o6te kolko ne6ta
prosto ne se misli za gotina 6oto ne si
kara6 me da se smeq,predpolagam i mn drugi sa se smqli na
B 4a6kata ti *rofl* porastni detence milo
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Оф,стига бе хора,само нападки...кой лъже за бюста си кой не лъже...всеки си прави и казва каквото искаАко няма кой да хвърля масло в огъня да се заяжда,няма да се стига до такива смесени теми(безсмислени)
![]()
Think about it!![]()
![]()
Първоначално написано от lilit_666
Не ти завиждам имам няколко приятелки който едвам им намираме сутиени кат сме по магазините малко е кофти да са ти много големи като на Преслава
OnLy God CaN Judge Me !
'Първоначално написано от lilit_666
Mила,аз съм 80Е или F...знаеш ли как в при мен...Откъсват ми врата ако си облеча бански от тия,които се завързват на шията...
ами мойте са така горе-долу твърди-момичетата обаче като ги пипат им харесват,широки са и имат малко косми по тях обаче те не се забелязват само да допир се усещат,силно чувствителни са и са стегнати
![]()