.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 216

Тема: Гърди...?

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
    ХуБу СредНи-Нит ГолеМи Нит МаЛки...зА СтеГнаТо Ме УсТрОйВат... СТиГа Ли ТолКОс
    ПОчти
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

тая angel_whit_devil_suol е адската дива селянка..
    що са мислиш за яка.. виж са в огледалото.. определено не завиждам на гаджето ти
    и не си особено готина с ТоЯ СмОТъЪн ПочЕрК Ти КаАаММ Уе
    стига си обиждала наред съфорумничките ни! щото не си с нищо повече. Другите ако не ти казват истината в очите зарад някви две ненки дет сама им правиш реклама - аз ша го наППрРРАаАа.
    Айде ся по-спокойно.
    Не си играш с шифта и се прави на мега готината. има и по-яки тука от теб, пий една стидена вода
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

ХуБу СредНи-Нит ГолеМи Нит МаЛки...зА СтеГнаТо Ме УсТрОйВат... СТиГа Ли ТолКОс
    Да забелязваш нещо странно в ника ти? По темата аз съм като мнозинството. Сравнително стегнати нито много големи нито много малки. Аа за момичето с чудният английски - снимка без сутиен що не пуснеш
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от Mona_90
    Харесвам си ги и не съм получавала оплаквания,въпреки че са ми големи колкото стотинка под мушама.
    аз като гледам на снимката не е така

Времее да се обединим!

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    На ИнТ Ли Са ПраЙш Или са ЛъЖа...ОтФоРеНа До НяМа И КъДе и Ако СъМ К***а НяМаШе Да ХоДя С 1МомЧе ГоДиНа И ПоЛоВиНа Ми Щех Да Го ЗаРЕЖа оЩе На 2та СеДмиЦа...И ТаС СниМка КакТо ВиЖдаШ Не Е Гола А ДаЖе Съм С БодИ И ОтГоре ПотНик ТФа Ако Е ГоЛо НаЧи Си ТраКтоР
    АБе мацко не че ми влиза в работата ама ти колко годишна си .. ?
    +1

Времее да се обединим!

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Ми,моите преди бяха бая големички хахаха ама отслабнах много и намаляха (пак не са малки определено) хубавото е,че докато отслабвах много наблягах на тренировките за стягане на гърдите и ефектът е добър.До сега не съм получавала оплаквания за тях,дори напротив,но да не се изказвам,защото никога не е късно хахаха
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от hackers
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    На ИнТ Ли Са ПраЙш Или са ЛъЖа...ОтФоРеНа До НяМа И КъДе и Ако СъМ К***а НяМаШе Да ХоДя С 1МомЧе ГоДиНа И ПоЛоВиНа Ми Щех Да Го ЗаРЕЖа оЩе На 2та СеДмиЦа...И ТаС СниМка КакТо ВиЖдаШ Не Е Гола А ДаЖе Съм С БодИ И ОтГоре ПотНик ТФа Ако Е ГоЛо НаЧи Си ТраКтоР
    АБе мацко не че ми влиза в работата ама ти колко годишна си .. ?
    +1
    На ТозИ КоИтО ТряБва СъМ КаЗаЛа Ти Не Си СъЗДаЛ ТеМаТа ТаКа Ч Ни Та ЗаСяГа
    OnLy God CaN Judge Me !

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    ох леле... кви проблеми обсъждате от една простичка тем,направихте цяла война... има ли значение на колко е,каква е, с кого ходи и т.н. Гърдите са си нейни и тя си знае какви са... така че по-спокойно го карайте :P

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    ъъъ аз нещо не разбрах... кви цици, кви сутиени, кви чудесии вземете се малко в ръце ве

P.S. angel_with_devil_soul се пише. тоя път поправката е безплатна
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    ъъъ аз нещо не разбрах... кви цици, кви сутиени, кви чудесии вземете се малко в ръце ве

ЗнаМ Не Се РеГ аЗ а ЕдНа Фр ДеТ Нз КаК се ПиШе ПъК И БеХ КаЗаЛа ПоНеЖе НяМаХ ВъЗмоЖноСт
    OnLy God CaN Judge Me !

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN

ЗнаМ Не Се РеГ аЗ а ЕдНа Фр ДеТ Нз КаК се ПиШе ПъК И БеХ КаЗаЛа ПоНеЖе НяМаХ ВъЗмоЖноСт
    е как не се досетих...
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    що са мислиш за яка.. виж са в огледалото.. определено не завиждам на гаджето ти
    стига си обиждала наред съфорумничките ни! щото не си с нищо повече. Другите ако не ти казват истината в очите зарад някви две ненки дет сама им правиш реклама - аз ша го наППрРРАаАа.
    Айде ся по-спокойно.
    Не си играш с шифта и се прави на мега готината. има и по-яки тука от теб, пий една стидена вода
    +1
    pak i mila ko ni sa prai6 4e v novoto ti daskalo ta zaglejdali a y.... to daje be6e zadadeno kato vapros dori... da ti kaja.. i nie nz za6to ti hodqt sled gaza... hi4 ne si ne6ty osobeno... smisal nqma fane6 okoto... ne se obijdai ama ko sa praska6 tyka... xAYXyAYXyayxyayxAx
    p.s. sori za spama ama ne se sdarjah tova momi4e mi barka v mozaka s toz 6rift...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Jamaica
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Айде ся по-спокойно.
    +1
    pak i mila ko ni sa prai6 4e v novoto ti daskalo ta zaglejdali a y.... to daje be6e zadadeno kato vapros dori... da ti kaja.. i nie nz za6to ti hodqt sled gaza... hi4 ne si ne6ty osobeno... smisal nqma fane6 okoto... ne se obijdai ama ko sa praska6 tyka... xAYXyAYXyayxyayxAx
    p.s. sori za spama ama ne se sdarjah tova momi4e mi barka v mozaka s toz 6rift...
    kolko se radvam 4e ima i normalni vuv foruma

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Ем аз Си Хресвам Гърдите Ама Са Малки .. Нося Б 75 И май Са Много Малко Иначе Нямат НедостаТъци .. Поне Не Са Космясали .. Зърната Не Са Големи ... Не Сам Получавала Оплаквания За тях Даже Приятеля Ми ми Каза Че Са Много Якички .. СлаДКи ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Am az s1m mom4e i moite g1rdi sa plo4ki 6tot treniram ot 3-4 godini

Ina4e opisanieto im e Qki zaobleni golemi tv1rdi kato kam1k podska4a6ti kat top4e za pink pong i s sredno golemi z1rna...
    Fitness Forever

Град
    Русе
    az puk imam 4 cici...cqlo vime...yvisnali,grozni,rozovi kato na kravata cickite iii mnogo sa gotini...vsi4ki mi gi zaglejdat na plaja kato hodq po cici...tova e nai-hubavata mi 4ast kato izklu4im zurlata mi...imam neveroqtna kopanka...straYoten nos...stegnat,mokur i mnogo gotEn...
    iz4erpatelna li bqh
    vsi4ki se falqt sus stegnati cici,be vijdal li gi e nqkoi tezi cici
    are malko po-iskreni da budete a?mnogo savur6eni stanahte...
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Qki zaobleni golemi tv1rdi kato kam1k podska4a6ti kat top4e za pink pong i s sredno golemi z1rna...
    Обадете се на номер 0887.... И поръчайте 1 комплект на невероятната цена от 99,99лв. сори ама не се сдържах. Иначе моите си ме радват, и приятеля ми им се радва

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    http://www.impulse.bg/CkaHgaJInaTa/2102363 уу да определено не си курва тва че си имаш приятел от година и нещо не значи, че не си курва.. само значи, че те цепка на задна [/url]
    +1000
    Moje i na pedna da q cepka,molq molq
    Basi kefa deto e tuka edni si govorqt za cicite,drugi se napadat
    Apuk kva si ko6nica tiiii angel_with_devil_soul napravo nema na kude nestiga 4e ima6 obratna zahapka ami i cicite ti sa malki *rofl* vzemi nay4i malko bulgarskiq devoi4e hubavo posle si opravi ШиБаНиЯ пОчЕрК 4e ako te gepam nekade po ylicata 6te te razmaja i nedei da se naduva6 sus miniatiurnite si cicki i golemiq si guz i kriviq pogled i da ne izrejdam o6te kolko ne6ta prosto ne se misli za gotina 6oto ne si kara6 me da se smeq,predpolagam i mn drugi sa se smqli na B 4a6kata ti *rofl* porastni detence milo
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Оф,стига бе хора,само нападки...кой лъже за бюста си кой не лъже...всеки си прави и казва каквото иска Ако няма кой да хвърля масло в огъня да се заяжда,няма да се стига до такива смесени теми(безсмислени)
    Think about it!

Град
    в Русия съм
    Алооооо не питам коя е курва и коя/кой е неграмотен/неграмотна . . .
    А ви питам за цицките ви, дали са като маслинки или са големи дини!!!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Moите са си доста големи.Доста ме зяпат в диколтето,ама не бързайте да завиждате- знаете ли колко е гадно да не може6 да излезе6 без сутиен,защото ти тежи...А и е мн трудно да си намеря 75/D, па и да намеря са над 25лв

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Moите са си доста големи.Доста ме зяпат в диколтето,ама не бързайте да завиждате- знаете ли колко е гадно да не може6 да излезе6 без сутиен,защото ти тежи...А и е мн трудно да си намеря 75/D, па и да намеря са над 25лв
    Милата кофти . . . я ми пиши на лично и ме изненадай

Град
    Бургас
    Не ти завиждам имам няколко приятелки който едвам им намираме сутиени кат сме по магазините малко е кофти да са ти много големи като на Преслава
    OnLy God CaN Judge Me !

'
    Mила,аз съм 80Е или F...знаеш ли как в при мен...Откъсват ми врата ако си облеча бански от тия,които се завързват на шията...

Град
    Долината На Идиотщината
    ами мойте са така горе-долу твърди-момичетата обаче като ги пипат им харесват,широки са и имат малко косми по тях обаче те не се забелязват само да допир се усещат,силно чувствителни са и са стегнати

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си