- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гърди...?
чувствай се почерпен
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Kato ti gledam snimkata edva li shte otlepqt ochite si ot ochite i ustnite ti da ti gledat gurditeПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Джентълмен, както винаги.. благодаря тиПървоначално написано от amatorium
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
hah koito e pusnal taq tema qvno se e nadqval da ima pove4e snimki... iskreno go sajalqvamangel_whit_devil_suol qvno ugajda i ka4va snimki samo si prosi komplimenti vij mili4ka ako se ima6 za hubava ne e nujno da se kara6 tuk, prosto 6te si go znae6. kofti e kato prekaleno 4esto popadame na kompleksari - ni6to li4no
![]()
Я до де не видим не вервам !
Старата МНОГО правилна Българска поговорка
"ОКО ДА ВИДИ, РЪКА ДА ПИПНЕ", в случая неможе да пипне ръка но ще се РАДВАМЕ да видим![]()
![]()
Longest Dick is shortless way to women's heart
Аз си имам достатъчно снимки в нета така че на още 1място ко сложа не пречи дали е 1 повече или 1 по малко е същатата работаПървоначално написано от sweet_peach
OnLy God CaN Judge Me !
Ами моите гърди са средно големи (80Б), висока съм 1,56 и имам слаба талия - дотук си ги харесвам, обаче ореолът ми е много голям и изпъкнал, а зърната ми са малки.Момичетата го смятат за странно, а момчетата незнам какво мислят защото ме е срам да се покажа.
прати снимка на лично,па аз ше ти кажа кфо мисля![]()
Средни,стегнати :P с малки зърна ..има какво да се пипа![]()
Доволно![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
абе нз.. не са големи.. малка чашка ... леко окосмено,почти незабележимо, абе ... досега оплакванията към гърдите ми са били единствено от меен .. но питала съм .. и са ми казвали че са идеални .. ако са по-големи няма да ми тича на теглото .. ама аз си казвам .. колкото ПО-гулемии толкова ПО-дубле![]()
R.I.P.M.J. [hh]
Е, те не твърдят че са еднакви, а че са перфектни :ДПървоначално написано от betyrk
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
Ареола се нарича, ореолът е нещо различноПървоначално написано от SmileyWorld
![]()
![]()
Хвърли се в рая а :P :P
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от juSt0
![]()
мойте пък са много малки![]()
![]()
Аз лично първо гледам краката, после задника, и така нагоре.....![]()
Така че, не тва е най-важното, но е важно в каква форма са![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Еее така де Циците не са най - важното ама като ги нямаш ги искаш !
Ама кво да се прави ... тряя да се харесваш такъв какъвто си , се пак не може да се промениш (Е с пластични операцийки ...
) та така и с малки цицки пак съм си добре `щото огромни не биха ми отивали на телослужението :P
e снимки оот някой друг аз няя кво толкоз да показвам :P![]()
хя налии... и аз така викаам![]()
![]()
![]()
R.I.P.M.J. [hh]
Амии .. с по-бившия бяхме и двамата цицомани и много добре се разбирахме! Добре, че поне не се карахме за тях.... Иначе .. какво да кажа .. цици .. не съм имала "оплаквания". Като се и замисля не съм искала мението на някой за тях..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii