.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    In the forest of dreams...

Въпрос към момичетата :)

Мацки, винаги ли бельото ви е чисто или има някакъв секрет и какво количество е ? Как се справяте с него ? Изобщо всичко което знаете за нормалния влагалищен секрет
    Понякога един поглед казва повече неща отколкото хиляди думи.

Град
    RuSe
    УУУФФФФ!!!!!!!!!!!
    Някой чувал ли е за ежедневни превръзки?!
    Детска му работа.. . . . .

мдам само ежедневни превръзки те спасяват ,нормално е да го имаш,но да знаеш че е добре все пак да се отиде на генеколог просто профилактично
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    УУУФФФФ!!!!!!!!!!!
    Някой чувал ли е за ежедневни превръзки?!
    Детска му работа.. . . . .
    Tyka qvno ne sa 4uvali
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

estestveno 4e belioto ni vinagi e 4isto to do higienata e vuprosa az li4no polzvam ejednevni prevruzki si4ky mi e nared

значи на мен този влагалищен секрет ми се появява само няколко дена(в рамикте на 10 дни) преди цикъл,иначе нямам нищо,бельото ми е чисто,а като се появи-ежедневна превръзка,макар че не е нужно-аз просто обожавам водата,като залепена съм за банята :P :P :P :P

Всички говорите за тези ежедневни превръзки, като да са манна небесна! Честата им употреба може да причини бактерии! Колкото и да се ежедневни, не е добре да се позлват всеки ден. Това, че бельото ви остава чисто, не значи, че вие сте здрави и нямате рпоблем, като бяло течение например! Всяка жена си има цервикална слуз, но ако изтича върху бельото в количество, по-голямо от кафена лъжичка, значи нещо не е наред. Малко по-обилно може да е в периода на овулация. А оттам нататък- увеличено количество, променен цвят, сърбеж, парене, миризма- всичко това е признак за инфекция.

еми миличка тва е съвсем нормално нали се сещаш тва явление го има при всяко момиче пък може да използваш ежедневни превръзки .. лично аз ползвам преди цикъла само когато бялото течение ми се засили иначе ми е по комфортно без ама тва си е твое решение но за да не си запаш гащичките ти ги препоръчвам

ежедневна превръзка е решението и бельото ти ще е чисто.

Повече от фен
    Град
    Видин
    taka e! ejednevkite sa perfektni.na mene v na4aloto kato imah bqlo te4enie i nz kakvo e i be6e gadno dokato ne po4nah s ejednevki ina4e ga6ti4kite mi bqha mokri se edno sam se opikala no pak na mene nqkade 4-5 dni predi da mi doide spira da mi te4e tova bqlo te4enie

аз в началото с ежедневните не можех да свикна,дразнеха ме...сега полудявам като нямам...по-добре се чувствам,най-вече ако е преди цикъл и тези на дискрийт леко ароматизираните са муци...

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Както другите момичета написаха-ежедневни превръзки.И бельото ми винаги е чисто,защото не посещавам банята на 2 седмици един път,а всяка вечер.То си е до личната хигиена на човека.

ejednevni prevrazki i ako ima6 visoka higiena nqma da e tolkova mnogo
    Голям размер на картинката! /machoka/

Ами не винаги е на 100% чисто-мия се всеки ден, но пък инан по една точица на бельото което е нормално Еженевни ползвам рядко когато ми скимне Но ако ти е малко силно течението използвай ежедневни превръзки-препоръчвам ти на дискрийт мултиформ Много са хубави и са тънки и не се осещат.

Mi kakto ti kazaha ejednevni precruzki, i tva bqlo te4enie e ili za6toto ima6 infekciq, ili prosto tva e predi da ti doide
    The Prodigy = The legend!

Град
    Пловдив
    Ежедневното влагалищно течение е абсолютно НОРМАЛНО и НЕ Е признак за инфекция. То осигурява постоянно облажняване на половите ти органи. Можеш да ползваш ежедневни превръзки, ако то е твърде обилно, но те не са препоръчителни, защото могат да се превърнат в развъдник на гъбички, ако не се сменят достатъчно често, както и бельото впрочем. Доста дами са против ежедневните превръзки, защото те не оставят кожата да "диша", а попивайки секрета могат да те направят невнимателна относно честата смяна на превръзката, която е задължителна за да се избегнат проблеми.
    Най-важното: ако искаш да се чувстваш максимално комфортно, взимай всяка вечер душ на интимните части, след който обувай чисто бельо.

Не знам,само аз ли имам пролема с моят шавлив задник.Тея работи наречени ежедневни превръзки постоянно се свивът,сгърчват и направо им е*авам майката
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ем нормалнод а има някакъв секрет...ама ползвам ежедневни превръзки и си пазя белъото чистичко :P

Ежедневни превръзки и ти е чистичко .
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Ne e samo do ejednevni prevryzki postoqnnata higiena mnogo 6te ti pomogne za6toto ot ejednevnite prevryzki mirizmata ostava vyrhu teb (li4en opit) pose6tavai nqkolko pyti banqta na den i si vzemi intimen gel za6toto toi 6te premahne mirizmata za nqkolko 4asa primerno

Мега фен
    Град
    SF
    Има секрет, да, но това е нормално.
    А аз ежедневни превръзки мразя и по никакъв повод нямам намерение да ползвам. Достатъ4но ми е, 4е за една седмица в месеца трябва да нося превръзки и да се 4увствам като с пампреси (затва минах и на тампони от доста време насам)... Така 4е не, мерси

Робинята на Quench

Повече от фен
    Град
    Видин
    аз преди имах повече бъло течение и затова исползвах по често ежедневки ама сега вече по рядко в момента си слагам щото трябва до ми дойде и затова просто за всеки случай а за хигиена оо да аз сяка вечер се мия и си сменямав гащичките.една приятелка я чух че се мие през вечер това не е никва хигиена според мене затова сяка вечер и ако нещо и ежедневки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си