- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас наистина ли е така???
Чувала съм мнението на много хора,мислещи,че когато искаш да си с някой,тябва да се бориш за него(но става дума,че един вид тябва ти да предприемаш нещо,понякога дори и ''да досаждаш''). Та според вас така ли е?Имам предвид,например,ако човекът,който харесваш не те познава достатъчно и не предприема нищо по-сериозно,защото не знае що за човек си,би ли трябвало ти да поемаш инициативата за всичко и понякога дори ''да досаждаш'',за да спечелиш това,което искаш???![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
еми да, пътища няма. пътищата се правят с ходене. много го обичам това клишемисълта ми беше, че ако тоолкова искаш някой, логично е да се потрудиш, без разбира се да минаваш границите на психопатията.
действай без да се замисляш!!!
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Emi nemoje vsi4ko nagotovo.Trqbva ponqkoga da se potrydi6... da razpita6,da se zagovori6 ili ne6to ot sorta za da razbere 4oveka 4e se interesyva6 ot nego.Ne vinagi e hybavo da se 4aka za6toto taka moje dadeniq 4ovek da zagybi interes.![]()
Poemi iniciativata ....No chak da dosajdash ne e udachno![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Не да досаждаш, а да се опиташ някак си тактично да те опознае като човек, просто да разбере каква си, за да имаш шанс с него.Или да предприеме нещо и на риск, ако много му харесваш на външен вид, да тръгне с теб.
Чак пък да досаждаш..не! Но щом наистина силно искаш някой, просто си го вземи..!![]()
Аз съм от много досадните .. не отричам ..Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
Под досадно се разбира всичко от дразнещо поведение /мое/ , до това да разуча момичето , обект на моето желание .. да разбера какво харесва , какво я влече , че като немците , да се появят пътеките , според това какво желае и т.н. и аз баровеца само да покрия нуждите с плочки ...
Не винаги ти трябва да поемаш инициативата , но зависи от хората ..
Лично аз обичам да имам интерес на 6 , и отсреща да забелязвам също интерес , защото тва означава +1 , за шанса да се опознаете , и да стане нещо повече ..
Това което искаш .. не се печели
Трябва да си го заслужиш , и то да избере теб .. ако имаш заслугите , и това което търси се намира в теб ... защото не само ти искаш и търсиш ..![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Emi, razbira se, che trqbva da deistvash, nali celta e da privlechesh vnimanieto mu. Estestveno v nikakuv sluchai ne trqbva da dosagdash, inache ti e izgubena kauzata.. To si se podrazbira taka ili inachedali imash shans i ako imash - davash , ako ne, sledvashtia.
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
+1Първоначално написано от klo
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
i az sym za tova! mrazq dosadnici! napravo gi nenavijdam! leko nahalen da! no dosadentva ve4eПървоначално написано от klo
![]()
Първоначално написано от Riot
Да досаждаш не някой хора се плашат такаТрябва да се опитваш да завръзваш разговор но бавно поне според мен е така.Хубавите неща стават бавно но ако случайно си сгафила или около момчето има много други момичета трябва да действаш по-бързо.
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Аз също.Ама той пък ако ме иска защо ще чака аз да отида при него,примерно.
Дам , всичко трябва да предприемаш ти , имал съм случей кадето сам инсценирвал е така уж случайно се запознаваме , но преди това сам я харесвал но това беше преди 1-2 години и отговора ми е пак ДА![]()
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI
+още едноПървоначално написано от mese4ka
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]