.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    /\/\0uL!n r0uGe

Според вас наистина ли е така???

Чувала съм мнението на много хора,мислещи,че когато искаш да си с някой,тябва да се бориш за него(но става дума,че един вид тябва ти да предприемаш нещо,понякога дори и ''да досаждаш''). Та според вас така ли е?Имам предвид,например,ако човекът,който харесваш не те познава достатъчно и не предприема нищо по-сериозно,защото не знае що за човек си,би ли трябвало ти да поемаш инициативата за всичко и понякога дори ''да досаждаш'',за да спечелиш това,което искаш???
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

Guest

Re: Според вас наистина ли е така???

Цитирай Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
    Чувала съм мнението на много хора,мислещи,че когато искаш да си с някой,тябва да се бориш за него(но става дума,че един вид тябва ти да предприемаш нещо,понякога дори и ''да досаждаш''). Та според вас така ли е?Имам предвид,например,ако човекът,който харесваш не те познава достатъчно и не предприема нищо по-сериозно,защото не знае що за човек си,би ли трябвало ти да поемаш инициативата за всичко и понякога дори ''да досаждаш'',за да спечелиш това,което искаш???

еми да, пътища няма. пътищата се правят с ходене. много го обичам това клише мисълта ми беше, че ако тоолкова искаш някой, логично е да се потрудиш, без разбира се да минаваш границите на психопатията.

Град
    Варна морето сините вълни....
    действай без да се замисляш!!!
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Emi nemoje vsi4ko nagotovo.Trqbva ponqkoga da se potrydi6... da razpita6,da se zagovori6 ili ne6to ot sorta za da razbere 4oveka 4e se interesyva6 ot nego.Ne vinagi e hybavo da se 4aka za6toto taka moje dadeniq 4ovek da zagybi interes.

Град
    Shumen
    Poemi iniciativata ....No chak da dosajdash ne e udachno
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на koalka
    Не да досаждаш, а да се опиташ някак си тактично да те опознае като човек, просто да разбере каква си, за да имаш шанс с него.Или да предприеме нещо и на риск, ако много му харесваш на външен вид, да тръгне с теб.

Град
    град София
    Чак пък да досаждаш..не! Но щом наистина силно искаш някой, просто си го вземи..!

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: Според вас наистина ли е така???

Цитирай Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
    Аз съм от много досадните .. не отричам ..
    Под досадно се разбира всичко от дразнещо поведение /мое/ , до това да разуча момичето , обект на моето желание .. да разбера какво харесва , какво я влече , че като немците , да се появят пътеките , според това какво желае и т.н. и аз баровеца само да покрия нуждите с плочки ...

Не винаги ти трябва да поемаш инициативата , но зависи от хората ..
    Лично аз обичам да имам интерес на 6 , и отсреща да забелязвам също интерес , защото тва означава +1 , за шанса да се опознаете , и да стане нещо повече ..

Това което искаш .. не се печели
    Трябва да си го заслужиш , и то да избере теб .. ако имаш заслугите , и това което търси се намира в теб ... защото не само ти искаш и търсиш ..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Emi, razbira se, che trqbva da deistvash, nali celta e da privlechesh vnimanieto mu. Estestveno v nikakuv sluchai ne trqbva da dosagdash, inache ti e izgubena kauzata.. To si se podrazbira taka ili inache dali imash shans i ako imash - davash , ako ne, sledvashtia.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от klo
    awe chak da dosajdash ne, no nqma losho da poemesh iniciativata
    +1
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    i az sym za tova! mrazq dosadnici! napravo gi nenavijdam! leko nahalen da! no dosadentva ve4e
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    В АдА
    Да досаждаш не някой хора се плашат така Трябва да се опитваш да завръзваш разговор но бавно поне според мен е така.Хубавите неща стават бавно но ако случайно си сгафила или около момчето има много други момичета трябва да действаш по-бързо.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    да така е , наистина трябва да се потрудиш , мене това ми е грешката че чакам всичко на готово

Аз също.Ама той пък ако ме иска защо ще чака аз да отида при него,примерно.

Дам , всичко трябва да предприемаш ти , имал съм случей кадето сам инсценирвал е така уж случайно се запознаваме , но преди това сам я харесвал но това беше преди 1-2 години и отговора ми е пак ДА
    Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI

Цитирай Първоначално написано от mese4ka
    +1
    +още едно
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си