- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еми аз съм на 14 и ме е страх..............
На 14 съм и ме е страх да се замозадоволявам..............а понякога много ми се иска .........а и незнам как.......и много ме е срам.......имам нужда от съвет защото всичките ми приятелки се самозадоволяват и ми казват и аз да опитам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма от какво да те е страх. Самозадоволяването е най-добрия начин да започнеш сексуалният си живот. Много по-добре е така, отколкото да почваш да правиш секс без опит.
Как да се самозадоволяваш - ти сама ще си прецениш как ти е най-хубаво, но в основата си опира до стимулиране на клитора. Предполагам знаеш кое е клитора и къде се намира...
Единият вариант е да си галиш клитора с пръстчета, за по-приятно усещане може да ги наплюнчиш за да няма триене.
Другият вариант е в банята, със силна струя гореща вода.
Няма от какво да те е страх или поне аз не се сещам освен .. някой да не те види.. ама то тва си е др въпрос. Самозадоволяването е най сигурния начин да задоволиш сексуалните си желания до някаква степен без да има каквато и да е било вероятност да се разболееш от нещо или да забременееш. Е освен да хфанеш някоя инфекция от нечисти ръчички, но не вярвам да има толкова малоумни, които да нямат най-елементарни хигиенни навици.
Еми ако започнеш да го правиш с мисълта " чакай да се замозадоволявам щото всичките ми приятелки го правят" чесно ти казвам по добре не почвай ... Като ти дойде кеф тогава и толкова , и не мисли че било срамно и незнам си какво ...
така е няма от какво да те срам и страх но ако ще го правиш само защото приятелките те го правят недей ... и + това поне 3 от тях лъжатако го искаш ти самата пробвай това със стимулирането на клиторa супер яко е
хихи харесва ми повече и от секса а ако го прави и някой друг лелеее
![]()
![]()
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
nee zadaljitelno da po4va6 dase samozadovolqva6,6toto priqtelkite ti go pravqt ili te lajat,spored men nqma smisal da po4va6,nesmqtam 4e tie neobhodimo- kogato po4ni6 da vodi6 seksyalen jivot togava zapo4ni dase samozadovolqva6 kogato ti doide kefa,sega nee neohodimo
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Това, че те го праят не значи , че и ти трябва да го правиш! Щом те е страх и си задаваш толкова въпроси значи не ти е до това още![]()
Дай координати и щи покажа как се прай
Ще те самозадоволя напълно
Пробвай в банята или вечер в леглото - няма нищо страшно това е един много приятен начин да опознаеш тялото си.
Как от к'во ?! Да не забременее момичетоПървоначално написано от FOREVAR_ALONE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Порастни.
Реално, няма от какво да те е срам или страх. Сексуална потребност има всеки един човек. Тя е една от основните човешки потребности и разбира се, никой не може да живее нормално, без да я задоволява. А можем да говорим за мастурбацията като за начин за задоволяването и. Можеш да опиташ. А аз ще те помоля да обясниш, какво точно те спира и от какво те е срам/страх.![]()
Трябва да го поискаш сама, да усетиш сама, че имаш нужда, а не да ти бъде 'втълпено' от 'отраканите' ти приятелки. Опитай се да имаш и свое мнение за нещата, а не да се водиш като овца със стадото си. На 14 си... Започни да мислиш с тая глава.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ходи си фани приятел бе !!!![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Откога хората изпитват срах от самозадоволяването?!?!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Когато маструбирах за 1ви път бях на 10 години. Не го намирах нито за странно, нито за страшно. Просто ми достаеяше удовоствие. Ако наистина го искаш - усещаш как трябва да го направиш.
Подкрепям с пълна пара!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Не прави нещо, щото другите го правят. Така ще се различаваш от другите и ще изпъкваш - следователно си по-печена/самостоятелна и готина, а това го харесват момчетата
Ако все пак не издържаш и искаш.. галяй се там долу и се милвай по клитора.. а бе някое момиче да ти обясни да не се червя аз тука :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
щом пък те е страх...не бързай ще ти дойде времето...когато решиш,че си готова - тогава...всеки различно го усеща...аз за първи път мастурбирах на една невероятна възраст сега няма да споменавам факти защото може да бъдете потресени ()... но моето мнение е когато решиш го направи
![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Normalno e da se pretisnqvash,taka e sas vsichko novo s koeto se zahvanesh.
Naistina e po-dobre da se samozadovolqvash ot kolkoto ot sega da pochnesh da pravish sex,parvo opoznai tqloto si,vij kade ti e hubavo na teb i t.n.
ako za ttova te e strah ako ti se naloji ne6tu drugo ne te vijdam![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Понякога се чувствам странно, когато се оказва, че почти всички около мен са започнали да мастурбират на по 11-12-13 години, а аз съм на 16 и половина и още не съм го правила.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Най-точно казано.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
действай смело в банята.Първоначално написано от Melissaaaa
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song