Моля помогнете ми!!!Навярно,повечето от вас са попадали в такава ситуация...С момчето което ходех (Иво) преди 1 месец скъсахме.Разбрах,че моята най-добра приателка и той са гаджета.Мои фр. казват,че го прави нарочно,за да види как ще реагирам.Други мислят,че изобщо няма такова нещо.Допреди 2 дни,ми се кълнеше,че ме обича а онзи ден тръгнал с нея.Говореше какво ли не за нея.Колко я мразел и т.н. а сега ходят.Разделихме се по причина,независеща от мен.Просто трябваше да го направя.Не крия,че го обичам...Може би и той мен,но просто някой му беше подшушнал,че вече имам гадже,което естествено не е вярно.Бяхме на прага да се съберем,и мръсницата ми го отне.Знаеше колко се обичахме,но може ли да е съюз,между тях за да ме накарат да се боря за него?Още повече,че сутринта не успях да ида за 1 час,и моята "приателка" вместо да ме прикрие,казала на класната:"ми аз я видях в даскалото и сигурно е избягала".При положение,че не ме е видяла,още повече,че целият клас прикривал закъснението ми и само тя ме изпортила.А това беше 1-то ми оцъствие...Може да решите,че съм каква ли не...но тя избяга от един час и аз отидох при господина и му намекна,че нея я няма...И ест. и тя имаше оцъствие.Много от вас ще решат,че съм гаднярка,но след като направи това,аз няма да остана по назад.Заклех се,че ще направа живота и ад...не ме съдете.Но тя знаеше,че се обичаме и застана между нас,преди да се съберем отново.Ако някой има идея,какво да правя,нека сподели...Забравете да говоря с него...няма да се унижа пред него,по този начин,няма да го моля за обяснение...Просто помогнете !!!