- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много е гадно
благодаря за съвета ама е трудно да го даваш по полека просто има хора който ти влизат под кожата!Ако ме разбираш кво ти казвам!
С времето ще дойде, не се притеснявай. И аз бях така в началото, с времето се научаваш малко от малко да контролираш емоциите си.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Дано...
Мразя тези думиПървоначално написано от tan0
Заради точно тези думи изгубих най-добрият си приятел...Спокойно не е направил някоя простутия(е освен,че започна да пуши трева и знам ли какво още и обвинява мен за това) И така по темата...Наистина е кофти когато някой ти каже,че иска да сте само приятели...Но как може да реагираш-поговори с момичето,но не бъди нахален
Замисли се дали някога момичето е показвало някакви признаци,че те харесва
Ако е имало такива признаци просто изчакай известно време(през това време излизайте по кафенета,кино и т.н.)
Понякога на момичетата им трябва малко повечко време с някое момче преди да разберат,че имат чувства към него
НО пак казвам не бъди нахален,защото с нахалство освен да я отблъснеш друго няма да направиш
Айде успехчета
и дано все пак се получи нещо м/у вас
![]()
Po-dobre gorchivata istina,otkolkoto sladkata laja,zashtoto rano ili kasno lajata izliza naqveTova izkazvane e edin vid:" Sajalqvam,no ne mi dopadash,ne te haresvam" pone spored men
![]()
Репкликата е завоалираното на : "Ти си грозник и аз не искам да бъдем гаджета а само скапани приятели" . Ехх хитри лисици сте вие путките. Мене са ме отрязвали, но не и по този начин
. Ако някоя направи така ще и захапя главата, ще я подъфча и след това ще я изплюя
![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи. В повечето случаи момичето отказва на момчето защото няма физическо привиличане = което означава че момичето не го харесва и че в нейните очи си е грозен квото и да ми говориш.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Ми най - добрия ми приятел редовно го режат с тази реплика...Кофти е а и как да останеш приятел с някой след като те е отрязал...Ти ще го/я харесваш той/тя ще те иска само за приятел...Няма такова положение...![]()
![]()