.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    благодаря за съвета ама е трудно да го даваш по полека просто има хора който ти влизат под кожата!Ако ме разбираш кво ти казвам!

С времето ще дойде, не се притеснявай. И аз бях така в началото, с времето се научаваш малко от малко да контролираш емоциите си.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Дано...

Re: много е гадно

Цитирай Първоначално написано от tan0
    Момчета не мислите ли че е много гадно когато си харесате едно момиче и искате да просперирате при нея и тя да ви отреже с репликата "Ами много си сладак но аз си те чувствам като прител"! Как реагирате какво ще направите и какво ще и кажете?
    Мразя тези думи Заради точно тези думи изгубих най-добрият си приятел...Спокойно не е направил някоя простутия(е освен,че започна да пуши трева и знам ли какво още и обвинява мен за това) И така по темата...Наистина е кофти когато някой ти каже,че иска да сте само приятели...Но как може да реагираш-поговори с момичето,но не бъди нахален Замисли се дали някога момичето е показвало някакви признаци,че те харесва Ако е имало такива признаци просто изчакай известно време(през това време излизайте по кафенета,кино и т.н.) Понякога на момичетата им трябва малко повечко време с някое момче преди да разберат,че имат чувства към него НО пак казвам не бъди нахален,защото с нахалство освен да я отблъснеш друго няма да направиш Айде успехчета и дано все пак се получи нещо м/у вас

Po-dobre gorchivata istina,otkolkoto sladkata laja,zashtoto rano ili kasno lajata izliza naqve Tova izkazvane e edin vid:" Sajalqvam,no ne mi dopadash,ne te haresvam" pone spored men

Супер фен
    Репкликата е завоалираното на : "Ти си грозник и аз не искам да бъдем гаджета а само скапани приятели" . Ехх хитри лисици сте вие путките . Мене са ме отрязвали, но не и по този начин . Ако някоя направи така ще и захапя главата, ще я подъфча и след това ще я изплюя

Пффф и защо според теб е задължително момичето да мисли момчето за супер грозен и т.н. Аз лично съм казвала веднъж това "искам да си останем само приятели" но не защото момчето беше грозно!!!Напротив супер е сладък,но просто ми беше най-най-най-добрият приятел

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Пффф и защо според теб е задължително момичето да мисли момчето за супер грозен и т.н. Аз лично съм казвала веднъж това "искам да си останем само приятели" но не защото момчето беше грозно!!!Напротив супер е сладък,но просто ми беше най-най-най-добрият приятел
    Зависи. В повечето случаи момичето отказва на момчето защото няма физическо привиличане = което означава че момичето не го харесва и че в нейните очи си е грозен квото и да ми говориш.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ми най - добрия ми приятел редовно го режат с тази реплика...Кофти е а и как да останеш приятел с някой след като те е отрязал...Ти ще го/я харесваш той/тя ще те иска само за приятел...Няма такова положение...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си