- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всъщност тя ще се върне ли при мен?
Минаха 3 седмици вече,скъсахме за простотия,тя така поиска,историята е дълга и съм я писал,обаче мамка му не мога да я забравя.
Аз съм 12 клас,тя 9 клас,уж винаги бяхме честни 1 към друг,ходихме 2 седмици с надеждата за нещо сериозно,трудно ми беше да я спечеля и накрая прецакахме всичко за 1 вечер по-специално тя.Но това няма значение.През цялото си мисля за нея,излизам с други момичета от време на време,флиртувам,но няма "тръпка" както се казва.Преди няколко дни се скарах с нея,държах се гадно за да види,тя как се е държала с мен,мисля си,че не го прави нарочно,просто още не знае как да се държи.Изприказвах много простотии,може би прецаках 1 възможност да се сдобрим или тя така ми намекна за да ми е гадно,както и да е,скоро след като се скарахме и пратих много хубав и искрен смс,че съжалявам и и обясних горе-долу всичко и колко ми липсва.Тя обаче не отгори,не ми пише дори в чата,не и пиша и аз.Ще чакам да се обади,дали ще го направи не знам.Греша ли според вас тук?Не искам да и се обаждам,защото твърде много тичам след нея и се унижавам наистина.Но пък всеки ден си мисля за нея,връзката ни беше много готина и романтична,бяхме винаги щастливи.С друга не съм се чувствал така,затова не се отказвам от нея и продължавам,обаче имам чувството ,че ако не се върне при мен,аз ще съм виновен,защото съм прекалено искрен с нея,прекалено добър и свестен,обаче като и покажа другото си аз и тя се страхува от мен,разочарова се,не ми говори.Все едно че си играе с мен и не ме харесва каквото и да направя,а твърди обратното...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
2 седмици не е много време...Ти може да имаш силни чувства към нея но тя надали има към тебе...Другото което е тя е 9-ти клас,което означава че още не знае какво иска и сега са я ударили хормоните.И да ти казва аз съм различна не и вярвай от личен опит ти го казвам...Изобщо я забрави - изтрии и номера блокирай я в скайпа изобщо прекъсни всякаква връзка с нея,по - късно тя ще съжалява че е изтървала пич кат тебе...И да ти е за урок не за захващай с толкова малки търси си малко по - зряло момиче![]()
То всичко стана неочаквано бе човек.И не е претендирала да е различна,дори напротив,различна е в много отношения,дори изглежда като 17-18,отговорна е,направо си е обремена.Амбициите на техните,глупости,бла бла,даскало и т.н.Не е смотана пикла,лошото е ,че не знае какво иска,това което каза си мислех да го направя.Трия и номера,блокирам скайп и забравям след време,ама ще ми е трудно,защото това е първото момиче което съм наричал "гаджето ми",момичето с което съм ходил най-дълго и съм имал споделени чувства.Ако не беше така,не беше специална отдавна щях да я забравя.Май обаче не искам.Ако не друго,то поне трябва да не я търся докато тя не ме потърси,защото след тоя смс,ако не ме потърси,значи не заслужава да мисля за нея повече,досега винаги когато съм я провокирал така ме е търсила или аз нея,някак си,трудно издържаме повече от 1 ден без да си кажем 1 дума поне,а откакто скъсахме все си говорим и тя дори ме търси повечето пъти...Скапана работа...Първоначално написано от BlindedAngel
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
дам...в никакъв случай не я търси повече...тя ако изпитва нещо към теб ще те потърси...Първоначално написано от vamp
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Ако го направи какво да кажа/направя?Тя винаги се държи все едно не е станало нищо,прави се,че не разбира нищо и приема всичко уж нормално обаче знам как се обърква от някакви глупости и не може да вземе крайно решение.Мен това ме дразни и искам винаги да сме наясно,а тя "моля те,не се дръж така".А като се мълчи,много неща остават неказани...Първоначално написано от poison`girl
spored men sednete i pogovorete kato golemi hora 6to e otgovorna zna4i bi trqbvalo da razbere kakvo ti e i ne da se pravi 4e ni6to ne e stanalo v edna vr1zka trqbva da se obs1jdat problemite
az su6to sum na mnenie da sednete i da pogovorite...no ako tq ne razbira ot duma..prosto neka da si hva6ta putq..6tom ti si iskren i i kazva6 vsi4ko i ako tq tova ne go ocenqva..zna4i ne si zaslujava...
4akai malko be...kak taka 6te kazva 4e te obi4a puk ina4e 6te ti natqkva 4e ti si vinoven za vsi4ko i 4e po tvoq vina e stanalo vsi4ko tova???Spored men seriozno si igrae s teb i vuob6te ne i puka za teb.Kak taka 6te obi4a edno mom4e i 6te my pri4inqva takiva ne6ta??4e taq v red li e?Suvet:Spri da misli6 za neq.Ne go zaslujava.Tq e malka razglezena ligla i neznae kakvo o6te iska.No spokoino jivota 6te q opravi!
![]()
Ами, човек, защо се унижаваш...това е супер глупаво.Разбирам, че имаш чувства, ама в крайна сметка и ти имаш достойнство.Отделно това, но тя е сгрешила и ти нищо си прецакал.Просто тя трябва да се извини и да не е такова бебе, че пред най-малката трудност и да се предава.Може би не сте един за друг, не знам..
ne se otchaivai 9 klas e moje da neznae kvo iska a az kvo da kaja che 18 god momiche mi kaza che neznae kvo iska ostavi q na mira ako te iska sama shte se varne prosto si zapazi dostoinstvoto
Ми аз съм врял и кипял,тя обаче е много кротка и спазва всичко,лесно ранима е,никога не рискува,има манията,че винаги губи.Пред най-малките трудности се отказва,просто е такава,така е възпитана.Не мисля,че не сме един за друг,но пък може и да е така,иначе и аз мисля,че трябва да ми се извини,но тя няма смелостта да го направи,а и си мисля,че всичките момичета сте такива лигли и не си признавате грешките и като знам от колко неща съм се отказал през живота си,нещо ме кара да не се отказвам от нея и точно тук си губя достойнството...Не съм и се обаждал от 2 дни,тя на мен също,не мисля да и се обаждам,защото след последния път тя е наред да направи нещо.Първоначално написано от koalka
Смелостта да се извини, при извинението не се изисква смелост, а да осъзнаеш вината си и да искаш да ти простят, след като обичаш дадения човек, или имаш чувства.Сигурен ли си, че тя осъзнава вината си и съзнава, че е сгрешила...?
Това е лошо, че се отказва, защото пак ще се скарате и пак ще те скъса.Замисли се колко си струва.
Нея когато я дразни нещо или някой му обръща гръб,когато може нещо да я нарани стои далеч от него.Аз съм точно обратното играя винаги,живея за мига и не ми пука.Когато нещо ме дразни го ликвидирам,колко пъти се е случвало да ме убеждава да не правя глупости,да бъда агресивен и т.н.Към нея никога не съм бил агресивен,винаги нежен и мил,винаги готов да я разбера и да и помогна.Обаче имам чувството,че си мисли,че ще я нараня и затова се дърпа от мен,страхлива е както вече казах!Все едно е от друга планета и не живее в моята реалност.Извинявала ми се е за какво ли не,аз на нея също,винаги когато сгрешим си говорим,обаче стане ли дума за връзката ни,все приключва темата,последния път се скарахме,не може да се говори с нея за "НАС"...Странна е,не знам какъв е проблема,понякога си мисля,че е малка,друг път даскалото и родителите,понякога приятелите й,мисля си дори,че не ме харесва,а това не е така,че се страхува от мен,и това не е.Не знам,щом пиша в един форум,много съм объркан...Първоначално написано от koalka
Не че няма смелостта да ти се извини...Това се нарича ГОРДОСТ. Имаш два начина - да подхраниш гордостта и и нараниш достойнството си продължавайки да я търсиш или просто да си стоиш, да не правиш абсолютно нищо докато тя не направи нещо по въпроса. Дръж се малко мъжки !! Какво тука се правиш на луд и виновен ( при положение че не си ) заради това момиче ? Бъди пасивен, ако не те потърси не и цепи басма, а просто си търси друга.
А ти сигурен ли си, че споделя чувствата ти?
Щото ако е от характера й, може да преодолеете всички проблеми, ама ако няма чувства от нейна страна, тая битка е излишна!
Доказвала ли е по някакъв начин, че те иска, че си й важен, че не може без теб? Ако си уверен, че изпитва това към теб, което и ти към нея, бори се, говорете, съберете се пак, но ако е безразлична, няма смисъл.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Не се унижавай!
Тя казвала ли ти е,че отговаря на чувствата ти?...защото ако тя не изпитва към теб,това което ти изпитваш към нея,просто няма смисъл.Или вариантът е друг-държи се прекалено детски.Не знам,но каквото и да е положението,тя трябва да осъзнае грешката си и да я поправи.![]()
Az mislq,che i otdavash prekaleno golqmo znachenie.
Razbiram,che imash silni chustva i tochno te te karat da se unijavash taka pred neq,koeto izobsto ne ti pomaga,a naprotiv daje ti vredi.
Of napravo ne znam,kakvoto i da ti kaja ti nqma da me poslushash,zashtoto mnogo dobre znam e kakvo e da iskash nqkoi s cqloto si sarce i togava chovek ne osaznava,che se izlaga ili,che prenebregva gordosta si,chovek v takav moment e opienen i ne priema i ne predava.
Samo moga da ti pojelaq uspeh,dano vsichko da se naredi kakto mu e mqstoto.
Мисля че си направил достатъчно, та и повече. Писал си й, търсил си я - сега тя е на ред. Добре си решил да не й се обаждаш, в крайна сметка не си виновен ти, че да летиш само по нея а тя да се прави на недостъпна. Знам че е тежко, че искаш да сте пак заедно, но събери сичката си гордост и сила и не прави нищо, премисли нещата - ако те потърси добре ще се разберете и т.н. а ако не го направи - нали знаеш времето отмива всичко. Недей да се вкопчваш в нея, покажи че можеш и сам и дано осъзнае какво губи и се върне при теб. Много успех ти пожелавам![]()
Този път ще процедирам по-различно!
Вече започнах да играя мръсно,защото любовта е тъпа история и ако си честен от самото начало и постоянно все се на*баваш.Аз няма да се прецакам така,ще е моя,пък ако ще да скъсаме 1 седмица след това и дори тоя път ще скъсаме по мое желание!
Щом тя е егоистка,ще бъда и аз,пък след всички перипети ако още имаме добри чувства един към друг,тогава ще бъдем заедно,иначе не ми пука,няма тука някаква дрисла да ме разиграва,ще бъда мъжкар и това е![]()