- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много е гадно
Момчета не мислите ли че е много гадно когато си харесате едно момиче и искате да просперирате при нея и тя да ви отреже с репликата "Ами много си сладак но аз си те чувствам като прител"! Как реагирате какво ще направите и какво ще и кажете?
Това е редовната реплика, но и при момчетата, ставала съм свидетел...
Нищо, че след това отношенията ви въобще не са приятелски и никакви приятели не сте, това е просто оправдание, че или не те харесва, или причината е някаква друга.
с две думи кутурно отказване така ли ???Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
Приятел приятелПървоначално написано от tan0
Аз още не съм попадал на такива момичета .. щото за кой ли път казвам , не съм ги наредил една след друга , като пръстите на ръката ми ..
Стигаме до палец .. показалец , среден .. и до там![]()
Лятото имах една приятелка , в която бях влюбен .. беше по-голяма от мен , готина , отракана , супер характер .. абе , страхотно момиче , какво да кажа ...
Нали , харесвах си я , влюбен до уши , излизахме и т.н. , ясно ми беше , че си има приятел и прочЕе , и никога не бях повдигал въпроса за нещо повече от приятели , но тя ме усети .. в смисъл , явно й бях позволил да по опознае .. защото съм от хората , които отговарят на всеки въпрос , само се замислят .. дали да отговорят сега , или по-късно .. не винаги отговарям от раз ... ии , тя ме беше опознала , и в един момент ми каза , че й е пределно ясно , че аз съм влюбен в нея , ала-бала , то си е ясно , и се радва , че толкова време не съм повдигнал въпроса .. нямах и намерение, и ми каза, че би искала да има такъв приятел .. и сега мога да кажа , че още ми е приятелка , и дори и тя да беше повдигнала въпроса , начина по който се разбрахме беше страхотен и уникален .. и ...
Останахме си приятели
Как ще се почувствам - страхотно , защото можеш да останеш и без това , а ако ти предложи приятелство , по-добре приеми .. да печелиш нови , е по-добре от колкото да си застоял , но пък да имаш верни приятели , или да не печелиш , и да губиш ... сещате се.
Ох .. дълго мнение , не знам дали някой ще се наеме да го прочете![]()
![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
+1Първоначално написано от koalka
![]()
--------------------------------------------------------
аз го прочетех споко мерси за коментара
Абе, не знам дали е културно отказване, не бих казала.Първоначално написано от tan0
Какво ти пречи примерно да кажеш - "не те харесвам, нищо не може да стане", вместо да даваш празното обещание за приятелство, а после нищо.
Ем да случвало ми се е 2 пати 1ният пат уж вс беше добре заминах на море за 1 седмица и като се върнах тя с др компания и ваобще се скарах с нея а бяхме бест , вторият пат пак така тя преди ме харесваше мн и след 2-3 години сега станахме бест и аз и казах какво чуствам и тя ми каза "Страх ме е че ще те изгубя като приятел" така че мн рядко може да стане![]()
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI
тук си адски права но все пак си момиче и май ти трябва да кажеш защо да даваш празни обещания вместо да откажеш директно нищо че ще болиПървоначално написано от koalka
Нищо не мога да кажа, защото ми се е случвало да отказвам, но такива празни обещания никога не съм давала, защото просто ми е ясно какво ще стане накрая...и не се "обвързвам" с подобно обещание.
ne razbrah za kakvo vednaga sko4ihte na momi4eto!mi az sym momi4e i mn pyti sym go kazavala! mi spored men za da si gadje s nqkoi trqbva da ima plamyk, iskra i takiva prostotii! kato q nqma liubovta kolkoto i da si sladyk nqma da prosperira6 s neq dori tq da ti spodelq vsi4ko!
![]()
Първоначално написано от Riot
Много е гадно така!Мене само един път са ми го казвали!Ама после момичето ми каза уж че ме харесвала и съм тряяло да изчакам и ся работата е една никаква и се чудя кво чувства тя!![]()
Абе загубена работа!!
--------------------------------------------------------
Не ми скочиха, просто водим диалог, защото въпроса беше отправен към момичета, но от друга страна и момчетата го правят, както споменах.
На никого не се нахвърляме просто искаме да чуем женската гледна точка това е!
В този случай не мисля че е гадно.Първоначално написано от tan0
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
аз с моя бивш съм в горе-долу добри отношения ....излизаме си лафим си въпреки всичко,но и двамата знаем ,че нищо между нас няма да се получи
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Не разбирам какво е значението на "да просперирам пред нея".
Може би тази реплика е просто маска на "не искам да съм с теб". Факт е, че наистина е често използвана, шаблон е и е много изтъркана фраза. Явно се използва, от липсата на по-адекватен отговор и тактичен в същото време.![]()
Абе не е съвсем така,на мен ми се е случвало да го казвам на хора,които наистина са значели много за мен като приятели,и ми е било адски гадно,че след това не са ни същите отношенията...Първоначално написано от koalka
А иначе много ясно,че ако познавам човека от седмица примерно или сме излизали 1-2 пъти няма да ми е никаккъв приятел.Наистина някои момичета и момчета,го казват като оправдание.Но не винаги е така,понякога наистина ти се иска,с човека да останете приятели...
Ако кажеш „не те харесвам“ другия се юрва да ти доказва, че е идеален да го харесаш, че е невероятен и единствен, от което нещата стават само по-зле. Докато така му даваш мътно обещание за неясното бъдеще и най-често му даваш време сам за себе си да стане наясно с чувствата си. И тъй като най-честият случай е любов от пръв поглед за две-три седмици той си изяснява, че тая работа не е за него и си намира друг обект на въжделенията. Освен, ако не е някой Рак и не хлътне до уши. Тогава нищо не помага.Първоначално написано от koalka
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Говорим за случая, когато наистина е казано, за да се отбие номера, а не, когато човека ти е наистина добър приятел.А не, познавате се от един месец, няколко пъти сте си говорили и вече - "не искам да те губя като приятел".Първоначално написано от bibi_bibi
ot kade znaesh che e rak q svetni ni po vaprosa s racite!!!Първоначално написано от Sam Rothstein
ООО АКО ти го е казал/а толкова тъпо зн 4е дори и за фр не те с4ита :Д :Д
XOXO...
Казах „АКО е Рак“. Раците са безбожно влюбчиви и не знам друга зодия, която така да си изстрадва любовната мъка. Два реда сълзи, три реда сополи, драма, бейби, драма!Първоначално написано от tan0
еми прител аз съм рак и чесно казано има истина в думите ти незнам защо но съм много доверчив и адски бързо се пристрастявам и съм много нахален и настоичив,също така съм и много люблеобилен...
Не си го слагай на сърцето, не е нещо лошо. Даже, ако срещнеш точния човек, е нещо разкошно. Но дотогава трябва да се научиш, ако и в тебе да бушува буря, външно да го даваш малко по-спокойно, иначе ще страдаш много.Първоначално написано от tan0