- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Депресията?
първо - не си струва задари някакво си момче да се тровиш, още повече че и сама осъзнаваш, че го чакаш от наивност;
второ - в депресия е изпадал всеки, но при никой няма лекарство. тя просто си минава от самосебе си, защото колкото и да се опитваш да се разведриш, като ти е кофти отвътре никога няма да можеш да се справиш с това състояние - най-много да си сложиш само една маска за пред другите. така че всичко с времето се оправя
+1.И аз много пъти съм изпадала в депресии и нищо не помага,всичко с времето си,то лекува най-добре!Първоначално написано от anito.sl
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Занимавай се с нещо което ти е интересно ... аз на пример ходя да тренирам Айкидо ( и съм много зарибен ) но според мен ... би трябвало на намериш решение на проблема а не да бягаш от него ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Слушай - Linkin Park - Faint или Godsmack - I stand alone с "волумето на мах" и ще се оправиш![]()
The Spark
Пробвай да промениш мислите си, това е първата крачка. Остани позитивна и непозволявай тревожените мисли да те завладеят отново.Първоначално написано от taffy
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Ее хора,кво сте се депресирали от сегаКакво ще правите като станете на по 20-30?Я дайте малко по-ведро
![]()
Към авторката:няма смисъл да си хабиш нервите заради някъф лайнар.Пък и нали знаеш какво казват -от много рев се появяват бръчки .Излез някъде на разходки с приятели,на shopping,гледай филми.Прави нещо,което да те разсея.
Желая ти успех![]()
napulno te razbiram kak se 4uvstvash az sushto sum v drpresiq ot okolko mesec.kogato se razdelih s poredniq... No razbrah 6to za 4ovek e edva kogato se razdelihme.EDin den go mrazq i preziram.NA drugiq pla4a za nego a na sledva6tiq za sebe si.No moga da kaja 4e ve4e mi minava izlizam s priqteli hodq na u4ilishte na rabota i mislq mnogo po-malko za nego.Edin den 6te osuznae6 4e si izgubila tolkova vreme naprazno ,no shte bude kusno taka 4e gore glavata i gledai napred!
Когато си депресиран/а на помощ идват приятелите...Мене само това ми помогна - че имам истински приятели и постояно ме разсейваха като излизахме,лафехме,кефехме се и не ме оставиха за миг да мисля за оназ кранта...
Аз сега съм депресирана и ми е много гадно,настроението ми никакво го няма,пък на всичко отгоре трябва да ходя на даскало.![]()
![]()
Em i az bqh v depresiq.Gadno mi be6e prez cqloto vreme.ma sq zeh da se poopravqm.. otidoh na shopping s fr,izlizam na disko i sq ve4e ne e tolkova zle.i ti nedej revi za toq - mi zemi izlez nqkyde,po huu e ot kolkoto da blee6 vky6ti sama![]()
![]()
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!