.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Град
    Враца

Депресията?

Начи искам да питам чувствате ли се депресирани често и ако да защо? Аз напоследък съм наистина мн зле...И то заради едно момче...Просто толкова мн го чаках и от наивност още го чакам..Ужасно много го обичам и ми е адски кофти... Почнах едва ли не всеки ден да рева, настроението ми е някфо - никфо... Абе мн зле... Опитвам се да се правя, че не ми пука и да мисля за други неща...Ама не мога повече...
    Та исках да се посъветвам вие как преодолявате депресията и се преборвате с тфа тъпо настроение??

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

vurvi na disko s priqteli
    kupi si nqkoq skupa dreshka
    ...

Да в подобно положение съм, приятелката ми ме заряза преди месец, защото й охладнели чувствата и искала свобода и т.н. все още не мога да се съвзема, но се опитвам да създам контакти с някое момиче, за да не ми е толкова гадно... Излизахме почти 2 години, въпреки че съм още на 16 нямам представа какво да правя... знам че има много момичета, но .....
    Skype - detekt0441

и аз съм постоянно в депресии..тва е от възрастта

gledai da si v dvijenie i da ne mislism mn mn za nego

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Като за начало спри да плачеш заради него - безсмислено е и нищо няма да постигнеш.Аз например си лекувам депресията с ядене на мноооого шоколад и гледане на телевизия,както и обикаляне по магазините.Много е успокояващо.Но ако си опитвала тези неща и не са имали ефект ти препоръчвам да си намериш хоби - така ще се съсредоточиш върху хобито си и ще мислиш по-малко за него.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Eee ако можеше и заради мене някое момиче да плаче!
    П.П.Чувствал съм ме така само 1 път!!

--------------------------------------------------------

Ем извинявайте за моята изповед, от темата разбрах, че питате дали някой от нас е в депресия, не знаех че е да споделиш и да търсиш подкрепа.

А иначе друго освен горе главата и гледай да не закопаваш като мен защото става по-трудно....
    Skype - detekt0441

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от detekt
    Ем извинявайте за моята изповед, от темата разбрах, че питате дали някой от нас е в депресия, не знаех че е да споделиш и да търсия подкрепа
    Eми чесно казано и изповед няма да откажа...Поне да знам и др. в какво положение са... =] Иии мн благодаря за отговорите и на останалите...

Град
    Враца
    Иии се опитвам да спра да плача, ама наистина се чувствам ужаснооо...

Град
    sofiq
    v depresiq sum ot..ima nqma sedmica..naistina nz na koi svqt se namiram..postoqnno si placha i ne moga da se uspokoq..lek za depresiqta..nz..pone ne sum go namerila..nishto ne pomaga ;((

ПуСни си някое хаус парченце варви си накупи дрешки по ФиЕшЪн и върви на някое парти до 5-6 сутринта това правя аз когато съм депресиран (вареки че е мн мн рядко)
    Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI

kupi si neshty .. dori i za qdene moje da e.. samo da obichash da si pohapvash de.. a za dreshki koi li ne obicha .. i izlizai po chesto s priqteli..i gledai da si v kompaniq,a ne sama aide uspeh dano se spravish na vseki se sluchvat trudnite momenti

Just laying on the beach and having fun...

Ako zima6 po 4esto narkotici e ot tova ako ne ... ne moga da ti pomogna
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain

Иизобщо не взимам наркотици!

Град
    Варна морето сините вълни....
    намери си някакво ново хоби,което да ти запълва времето
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Цитирай Първоначално написано от taffy
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain

Иизобщо не взимам наркотици!

Zna4i ne moga da ti pomogna ... sorry ot mnogo ne6ta moje da e
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

от юни миналата година съм сдухана :/
    като прибавим шарката лятото и стържещото ми гърло от няколко дни картинката се оцветява още повече. Само фитнеса ме разтоварва
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Търси си неща за правене, гледай постоянно времето ти да е запълнено и просто чакай... с времето ще мине.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    варна
    Абе и аз си развалям настроението всеки ден заради един насран бъзльо,но това е положението...То като ми казваха хората внимавай,той не е човек за теб,аз не та не....Сърцето няма акъл....беше ми хубаво с него и това надделя...той просто се е гаврил с мен,постоянно...не е мислил да става нищо сериозно...Накрая без никакво обяснение,разговор или нещо от този сорт всичко свърши...за жалост сме в едно училище...всеки ден го виждам,колкото и да не ми се иска,но...Ужасно долно и гадно е от негова страна,но го направи и не му пука...искал е само някакво забавление,колкото да не е сам...а аз повярвах...В същото време е правел този номер на още две момиче от това училище...Когато някоя от тях ни видела заедно му се сърдела,но после нещата пак потръгвали...сега две от трите се чувстваме гадно и не искаме да го виждаме никога,но късно се осъзнахме.Дано да има истински чувства към другата..поне така казва...

Това беше моята история Ужасно тъпа е,но ми се случи...Не мога да повярвам ,че настроението ми може да се скапе от такова нещо,но вече е факт...

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

живота е толкова красив и толкова вълнува6т 4е нямам никакво време за да се депресирам или дори да си помисля сза това ...... ХОХО
    XOXO...

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Като за начало спри да плачеш заради него - безсмислено е и нищо няма да постигнеш.Аз например си лекувам депресията с ядене на мноооого шоколад и гледане на телевизия,както и обикаляне по магазините.Много е успокояващо.Но ако си опитвала тези неща и не са имали ефект ти препоръчвам да си намериш хоби - така ще се съсредоточиш върху хобито си и ще мислиш по-малко за него.
    Да!Подкрепям!Ама аз преди година,две често изпадах в кофти настроения,ама започнах да излизам често с фр и да се запознавам с много хора и не ми оставаше време да се замисля...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

спокойно от възраста е не се претиснявай .... колкото до момчето помисли така : ти го обичаш той губи не ти,това че го обичаш не трябва да е лошо в смисъл че не те обича продължаваш напред и след това се стараеш да не допуснеш същата грешка и ставаш малко по-твърда .... живота е това рядко получаваме това което искаме и ни учи да сме по смели и не чак толкова мекошави ....
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Пу .. днеска ми е цял ден такова .. причина .. няма значение.
    Иначе ... боря се с нея , като говоря с някой ..
    Взимам си и папане , и пиша по форумите , чета , слушам музика .. гледам много да не мисля за тва дето ме депресира и така ..
    Рано или късно всичко си има решение
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Депресията е състояние,изключително типично за пубертета...където сме почти всички тук...
    Аз съм перманентно в депресия...причините са две:липсата на любов и моето личностно нехаресване...
    Опитвам се да я третирам и лекувам с приятели,но най-често с много храна,което повече влошава нещата...
    Това са и причините колкото се може по-скоро да навърша 20 години...Пубертетът е най-отвратителното време в живота,според мен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си