Абе и аз си развалям настроението всеки ден заради един насран бъзльо,но това е положението...То като ми казваха хората внимавай,той не е човек за теб,аз не та не....Сърцето няма акъл....беше ми хубаво с него и това надделя...той просто се е гаврил с мен,постоянно...не е мислил да става нищо сериозно...Накрая без никакво обяснение,разговор или нещо от този сорт всичко свърши...за жалост сме в едно училище...всеки ден го виждам,колкото и да не ми се иска,но...Ужасно долно и гадно е от негова страна,но го направи и не му пука...искал е само някакво забавление,колкото да не е сам...а аз повярвах...В същото време е правел този номер на още две момиче от това училище...Когато някоя от тях ни видела заедно му се сърдела,но после нещата пак потръгвали...сега две от трите се чувстваме гадно и не искаме да го виждаме никога,но късно се осъзнахме.Дано да има истински чувства към другата..поне така казва...

Това беше моята история Ужасно тъпа е,но ми се случи...Не мога да повярвам ,че настроението ми може да се скапе от такова нещо,но вече е факт...