.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: nivea my siluet

nivea my siluet

iskam da popitam dali naistina pomaga kakto kazvam po reklamata dali namalqva mazninite s tri santimetra koito go e polzval ili maika mu go e polzvala molq za kaje syshto taka da me naso4ite kam cena ako moje

ами аз не съм го поулзвала,но предполагам че резолтата от него няма да такъв,какъвто на рекламата казват

Цитирай Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
    ами аз не съм го поулзвала,но предполагам че резолтата от него няма да такъв,какъвто на рекламата казват
    suglasna sum,no vupreki vsichko iskam da opitam .. moji da ima nqkfa razlika dori i da e malka kato imam vreme shte otida da proverq za cenata

Just laying on the beach and having fun...

и ако има резолтат кажи

Град
    Русе
    Аз пък мисля да си земам на същата серия само че за целулит..дано има ефект . Иначе кремовете са по 15-20 лева..Някой ползвал ли е антицелулитния?
    ...

Град
    По света и у нас :)

Re: nivea my siluet

Цитирай Първоначално написано от xhuxhu
    iskam da popitam dali naistina pomaga kakto kazvam po reklamata dali namalqva mazninite s tri santimetra koito go e polzval ili maika mu go e polzvala molq za kaje syshto taka da me naso4ite kam cena ako moje
    незнам колко помага ама и с квото да свалиш 3 см. няма да личат!!!
    така че се заеми с нещо по ефикасно ако найстина искаш да сваляш см или кг. айде успех
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Re: nivea my siluet

Цитирай Първоначално написано от xhuxhu
    vchera maika mi go e kupila i struvalo e okolo 12 evro,no imashe i podaruk lqtna noshtnichka..i sa kazali che e podaruk znachi bi trqbvalo samo krema pak da e 12 evro..taka che napravi si smetkata doly gore kolko shte struva ..moje bi okolo 20 leva .. samo ne sum reshila koga da pochna da go polzvam kogato zapochna i ako ima nqkakvi rezultati shte pisha

Just laying on the beach and having fun...

Град
    на плажа =)
    dam pi6i i az se zainteresuvah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си