Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
Цитирай Първоначално написано от *Звездичка
Цитирай Първоначално написано от mindphaser
Цитирай Първоначално написано от *Звездичка
Вие тъпи ли сте?!
Как може да кажете,че трябва да убият кучетата?!
Вие хора ли сте?!

Според мен ВИНОВНИ са УПРАВНИЦИТЕ!!!!
Нали важната им работа е да ни пазят и бля бля...
Те че са виновни, виновни са, ама не са те тези, дето носят тении и смъкват скалпове май, а?
Квото и да си говорим, няма толкоз хора в България, дето да приберат уличните кучета, пък тия, дет ще се навият, ще ги изхвърлят пак и к'во?
Да се избият всички, тва е решението. Точка.

Нямах точно това предвид...

Исках да кажа,че тази злоба няма да доведе до никъде...
За пример мога да дам избиването на вид вълци в Северна Америка,защото тъпите селяни си мислели,че вълците им нападат овчиците...
Само за няколко години са заличили един животински вид!!!
И не казвам,че така ще се случи и тук...но показвам безотговорността на глупаците,наречени хора!!!
Вълците са по-различна работа.. кучетата се използват и за домашни животни, но просто повечето българи нямат пари, време и място да ги гледат! Така, чеее...
Пък и к'во предпочиташ-да наръпат сестра ти (да си представим, че имаш, ако нямаш) или просто т'ва куче да не се е раждало, 'щото майка му и баща му са приспани...?!

Хах..да,имам сестра и я е и гонило,и хапало куче,но за щастие нищо й нямаше...Въпросът е,че все пак не презирам кучетата!!!
И мен ме е гонил ротвайлер,дори не беше бездомен,а просто хипер озлобен от стопаните си...но какво от това?!
Тогава можеше да ме убие,но бях с колело...и успях да избягам.
И пак не ги мразя и даже след време убиха кучето и аз плаках за него!!!

Лошото е,че никой не се замисля,че много от случаите с нападнати са от домашни кучета!!!