Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Аз ще започна по същество:

1 повече ми пука за кучетата отколкото за хората - утре ще се обоснова на възмутените лицемери, които ще надигнат глас

2 вкъщи отглеждам куче прибрано от улицата, та нека ви затворя устите и тук

3. улични кучета има заради тъпи селяндури:

- хора, които си взимат кучета и виждат, че е трудна грижата и ги изхвърлят

- хора, които тормозят животните толкова много, че те се озлобявар и следователно бягат и нападат

- селяндури, които тормозят бездомните животни без причина - не веднъж съм сритвал герои, които се правят на велики на някое беззащитно животинче

- крадливите копелета, които бачкат в приютите и крадат всичките пари по програмите за кучетата- не ги обезпаразитяват и кастрират и прочие..

Бездомните кучета са фактор, който показва реално проблемите на едно общество и колкото и каубой да се навъдят, които да стрелят на месо- бездомни кучета ще има, защото не се мисли правилно.

Така си е...и аз имам куче от улицата,по-точно имах,защото ми го отровиха!!
Ще добавя,че нехуманното поведение на хората води до такива проблеми...и ако продължаваме така,ще се САМОУНИЩОЖИМ!!!
Друго нещо - на село(когато ходя),когато се родят кученца и тъпите селянчета не ги искат,знаете ли каква ги правят?! Хвърлят ги в реката,в чувал,живи и то още бебенца!!!
Ама кой да се сети,че кучето трябва да се кастрира...Пък после кучетата били виновни...
Когато едно куче бъде бито и озлобявано,нехранено от дни и после изгонено на улицата,се случват такива инциденти,но причината за това сме ние - хората!!!
Най-великите....егоисти и лицемери...поне в това ви бива!!!