.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Град
    Почакай есенните листа...
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Eфтаназията е малко крайно решение, но нямаме друг избор. Парите за приюти ще бъдат крадени, кучетата няма да бъдат кастрирани и тн. Най-добре за кучетата ще е да бъдат приспани.
    Пхаа...а ти как разбра кое е най-доброто за тях?!

Ти да не си Господ?!?!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Оффф ем в тая шибана държава тряя да приберат кучетата в некъф специален "дом" за кучета или ддз Абе нещт кат кучешки затвор, ама тях ше им е кеф И така там да ги хранят и т.н. Се пак че има такива кучета, коит само чакат да спипат някфо лапе не означава, че сички кучета са такива. Мене специално кучетата дет са пред блока ми никога не са ме закачали

Град
    Hard Rock Cafe
    mi te sa kato ciganite.. kato e 1, nasirat se i bqgat.. kato sa v glutnica, tragvat da ska4at na vseki sre6tnat.. 4upete im kapa4kite i nqma da imate problemi

Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

Оф...и аз това го разбрах...а после ми се оплакват,че кучетата били виновни...

Град
    Sofia
    Az sum mn protiv tezi uli4ni ku4eta,za6toto ne znae6 dokato si vurvi6 nai-spokoino tfa ku4e deto e sre6ty tebe,6te te napadne li i ti se radva li... i mislq 4e ne trqbva da ima takiva bezdomni ku4eta,ili puk ako ima da sa na edno mqsto...

Супер фен Аватара на Deadlock
    мдааа, сигурно кучетата са ни виновни, че сме безмозъчни.

vikam da viknem 5-6 osvirepeli Viatnamci, da vidite dali she ostanat kucheta ( v kryga na shegata ) Inache tfa e problem ot krai vreme.Ot lichen opit znam che ne e priqtno 1vo da te hapqt kucheta ili da te gonqt ama tfa s malkite deca e chista gavra i si mislq che za poreden pyt 'DYRJAVATA' se okazva vinovna i taka

Град
    Цитирай Първоначално написано от mindphaser
    Цитирай Първоначално написано от *Звездичка
    Цитирай Първоначално написано от mindphaser
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    nemoga da napravq ni6to pove4e ot dve bezdomni ku4eta , moga da napravq samo po malko .Nqma da nahapq nikoi !
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    аз нищо не мога да направя за света,поне не още,но 2 бездомни кучета какво повече от мен ще направят?
    Като няма да направите си мълчете, защото не сте никакви, че да определяте кой да живее.
    Нищо не зависи от вас.
    Mal4anieto i premirenieto e prizna na slabost
    Затова ми отговори така изчерпателно...
    А ако беше ти отговорила наистина изчерпателно?
    Я си помисли кво щеше да кажеш?

Че се дърли излишно, впряга се и темподобни тъпотии.
    Въртиш се като фурнаджийска лопата, каквото ти е удобно, тва казваш, туйто..
    Хаха...а ти си?!
    Имаш ли някакво конкретно мнение или ще обиждаш само?!
    За глухите, сакатите и недоносените повтарям:
    трябва да се избият всички кучета, без никви лигави оправданийца, изсмукани от намсикъде.
    Довол?

Браво!!!
    Ето това е нашето мило поколение...безмозъчно и тъпо!!!
    Как може да даваш за пример хора, които са в неравностойно положение?!
    Та това изобщо не е смешно и колкото и да се опитвате да сте "оригинални", всъщност ставате все по-глупави и прости!!!
    Аз направо не мога да си обясня какво смешно има в това да си глух,сакат...за недоносен да не говорим...това е друга тема...

Аплодисменти за тийнейджърите на България, които казаха "не" на мисленето и културата!!! =D>

Да,писна ми от тези кучета.В нашият регион с пълно,да те е страх да излезнеш. Но никой не прави нищо по въпроса.

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Кучетата често са по-интелигентни от хората и обикновено нападат, ако има причина.
    Редовно нападат без причина.

В една друга тема обяснявах за малоумните псета около блока ми, не ми се пише пак. Ще кажа само, че всеки път щом мина от там ми скачат.

Страшно много обичам кучетата, но вече ми писна, не се търпи. Или да се справят с проблема по някакъв "хуманен" начин, или да ги избият. Кое от двете ще направят, не ме интересува, просто да ги разкарат от улиците.

Никога бездомно куче не ме е гонило...Защо ли?!

Това беше най-голямата простотия на света. Защо?
    Ще ти кажа - защото си имала късмет.

Цитирай Първоначално написано от *Звездичка
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Eфтаназията е малко крайно решение, но нямаме друг избор. Парите за приюти ще бъдат крадени, кучетата няма да бъдат кастрирани и тн. Най-добре за кучетата ще е да бъдат приспани.
    Пхаа...а ти как разбра кое е най-доброто за тях?!

Ти да не си Господ?!?!
    Не съм Господ. А ти Му благодари, че не са те изяли кучетата. Както казахте ти и твоята другарка "природозащитничка" кучетата са озлобени заради хората. Винаги ще се точат пари, винаги ще има проблеми. Ефтаназията е крайно решение, но е единственото в момента. Наистина ще е по-добре да бъдат приспани за тях, сигурен съм, че Господ, който ти спомена, ще се погрижи за тях след смъртта им.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си