- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не ви ли писна?
Пхаа...а ти как разбра кое е най-доброто за тях?!Първоначално написано от Christ
Ти да не си Господ?!?!![]()
Оффф ем в тая шибана държава тряя да приберат кучетата в некъф специален "дом" за кучета или ддзАбе нещт кат кучешки затвор, ама тях ше им е кеф
![]()
![]()
И така там да ги хранят и т.н. Се пак че има такива кучета, коит само чакат да спипат някфо лапе не означава, че сички кучета са такива. Мене специално кучетата дет са пред блока ми никога не са ме закачали
![]()
mi te sa kato ciganite.. kato e 1, nasirat se i bqgat.. kato sa v glutnica, tragvat da ska4at na vseki sre6tnat.. 4upete im kapa4kite i nqma da imate problemi
Първоначално написано от exploitedteen
Оф...и аз това го разбрах...а после ми се оплакват,че кучетата били виновни...![]()
![]()
Az sum mn protiv tezi uli4ni ku4eta,za6toto ne znae6 dokato si vurvi6 nai-spokoino tfa ku4e deto e sre6ty tebe,6te te napadne li i ti se radva li... i mislq 4e ne trqbva da ima takiva bezdomni ku4eta,ili puk ako ima da sa na edno mqsto...![]()
x
мдааа, сигурно кучетата са ни виновни, че сме безмозъчни.
vikam da viknem 5-6 osvirepeli Viatnamci, da vidite dali she ostanat kucheta ( v kryga na shegata ) Inache tfa e problem ot krai vreme.Ot lichen opit znam che ne e priqtno 1vo da te hapqt kucheta ili da te gonqt ama tfa s malkite deca e chista gavra i si mislq che za poreden pyt 'DYRJAVATA' se okazva vinovna i taka![]()
Първоначално написано от mindphaser
Браво!!!
Ето това е нашето мило поколение...безмозъчно и тъпо!!!
Как може да даваш за пример хора, които са в неравностойно положение?!
Та това изобщо не е смешно и колкото и да се опитвате да сте "оригинални", всъщност ставате все по-глупави и прости!!!
Аз направо не мога да си обясня какво смешно има в това да си глух,сакат...за недоносен да не говорим...това е друга тема...
Аплодисменти за тийнейджърите на България, които казаха "не" на мисленето и културата!!! =D>
Да,писна ми от тези кучета.В нашият регион с пълно,да те е страх да излезнеш.Но никой не прави нищо по въпроса.
x
Редовно нападат без причина.Първоначално написано от _Cuddly_
В една друга тема обяснявах за малоумните псета около блока ми, не ми се пише пак. Ще кажа само, че всеки път щом мина от там ми скачат.
Страшно много обичам кучетата, но вече ми писна, не се търпи. Или да се справят с проблема по някакъв "хуманен" начин, или да ги избият. Кое от двете ще направят, не ме интересува, просто да ги разкарат от улиците.
Никога бездомно куче не ме е гонило...Защо ли?!
Това беше най-голямата простотия на света. Защо?
Ще ти кажа - защото си имала късмет.
Не съм Господ.Първоначално написано от *Звездичка
А ти Му благодари, че не са те изяли кучетата. Както казахте ти и твоята другарка "природозащитничка" кучетата са озлобени заради хората. Винаги ще се точат пари, винаги ще има проблеми. Ефтаназията е крайно решение, но е единственото в момента. Наистина ще е по-добре да бъдат приспани за тях, сигурен съм, че Господ, който ти спомена, ще се погрижи за тях след смъртта им.