- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имате ли много маркови дрехи и кви марки са
А мога ли аз да те попитам нещо? Какъв е смисъла да си купиш нещо марково, да кажем някакви дънки за 800 лв., като за тези пари ти можеш да си купиш страшно много неща, като от тези неща включвам поне 10 панталона и то добри?![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
ами имам едни дънки,елече и колан от Levi`s
дънки> UB jeans
едни версаче от италия,който са ужасни-подариха ми ги .. така си стоят
H&M > 2 жилетки и един анурак
ESPRIT > грейка
Горница и долница на адидас
кецки > адидас
едни гуменки на пума
имам и от кенвело,теранова,ню йоркър ии т.н. ,но за разлика от повечето ми съученички,не смятам че това са някакви кой зн какви марки.
все пак не смятам че един етикет прави дрехата хубава![]()
какво значи марково? какво значи бутиково? какво значи луксозно? какво значи уникат?
адидас и булдозер са еднакво маркови/фирмени.
даже не знам дали имам маркови дрехи, но ако имам, не съм ги купувала аз
нямам си представа откъде се появяват някои дрехи в гардероба ми
но мразя да влизам в големите бутици, защото все ме гледат някак си странно консултантките
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
mxm sportni kostumi na puma maratonki na puma i adidass 2 potnika na adidass i edni danki na prada![]()
какво означава маркови не мога да разберавсички дрехи са на някаква марка било то по известна като прада,армани и пр. или на съвсем обикновена бг или китайска марка ... маркови пфф
няма никакво значение.. може да си облечен с блуза за 20 лева и пак даси по добре облечен и по добре изглеждащ от някои с блуза от 120 лв
Еми имам на Бос едни дънки, риза на Томи, Ерменеджилдо Зегна, Еспри, там едно поло на Лакост, бял панталон Бугати, няколко блузи на Еспри, няколко ризи H&M яке Армани. Абе доста марки имам, за тия се сещам сега.
Имам дрехи на китайски и български марки...Нямам от тез' по-скъпите и се чувствам страшно зле....ужас не знам как ще издържа![]()
няколко блузки на REEBOOK, кецове на MANIA и MATSTAR, и маркови, но не са от БГ ... имам и такива, които не са маркови, но важното е да си ги харесвам и да ми отиват![]()
дрън - дрън ..... омГ дали си зле !!!Първоначално написано от Canis_Dirus
Първоначално написано от petiam
Първоначално написано от Canis_Dirus
Завиждайте!
![]()
![]()
![]()
![]()
Grumpy old madman
[quote="Canis_Dirus"]аз пък имам тоалетна хартия с вицовеПървоначално написано от petiam
да те е яТ![]()
![]()
clever кажи от къде е тази тоалетна хартиямного моля...
За мен в България няма маркови дрехи.Независимо къде вляза,всичко е от някакви одърпани платове,незашити на места и т.н.Бяха ми подарили една блуза от Hot Spot или както там се наричаше,еми след няколко пранета си изгуби чара напълно.
Единствените "маркови" дрехи в моя гардероб са няколко неща от Ралф Лорън.Броя ги за такива главно заради начина на изработка.Цветовете не падат,материята е много здрава и въобще такива дрехи с такава изработка тук не съм виждала.
Веме е за големия мииикс![]()
G-Unit, Etnies, Ecko Unltd, Street YounG Fable, Element, LRG, Zero, Puma, Adidas, Umbro, GF Ferre, UCB(benetton) иии за сега не се сещам зза още.
Не ми се разделят наа блузи, дънки, суичери, якета...
Когато станете мъдри и зрели тогава ще осъзнаете колко е важен външния вид и обществото :P
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Знаеш ли колко ми пука ква марка е дрехата ми ?? а![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
до последно я гледах в ФантастикоПървоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
и ние имаме с вицовее![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И за кво са ви тия вицове? Четете ги, тресете се от смях и издрусвате крушата по-лесно?
Grumpy old madman
е те почти не се виждатмного кофти са напечатани
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Имам, ама няма много голяма значение каква е марката .. Важното е да е качествено и да си струва.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ако трябваше да гледам марката сигурно щях да ходя без пукната стотинка в джоба.![]()