.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 248
    Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Obli4am se sportno i za tova i za tva vsi4kite mi drehi sa mi na Adidas,Puma i Nike
    taq nqkoi den 6te me ubie

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    Цитирай Първоначално написано от enola
    Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Ем "маркови" звучи мноу шикарско и човек веднага си представя D&G и някви такива.. Иначе разни Miss Sixty i Adidas .. не ги имам за маркови или оригинални щот всеки 2ри ги има и може да си ги позволи Пък и какво от това че имаш маркови дрехи като само ти си знаеш.. кой ще разбере ако не се изфукаш се едно като си варвиш по улицата некой ще ти гледа етикета пфф една овца ми се фукаше че си е зела "марков" потник на Adidas за 9 лв та аз обикновените дрешки дет си купувам са по-скъпи
    markovite drehi si li4at .. i na mene edna mi se fuka6e 4e mi ancung adidas za 40 lv
    Потник на адидас за 9лв и анцунг за 40лв,аз в магазините на адисас не съм виждала.....дори и при намаления.Оргиналите на асидас,най-вече анцузи стартират от 100/120 нагоре....проверете по магазините......
    Така е ! Много се дразня като някой ми се изфука , че дрехите са му на някоя марка .. Пфффффф .... Като си взимаш дреха за да се фукаш , че е маркова поне си взимай оригинбална , а не да с еизлагаш с ментета ! Не е важно какви да ти дрехите , важното е как ти стоят ! Така или иначе стилът с пари не се купува ...
    abe tq e typi4ka az i obqsnqvam minalo e pokrai adidas tq mi vika abe adidas e be

Мии имам доста Volcom няколко DCShoe и Calvin Klein кецове Nike , Puma и Reebok ( повечето са баскетболни ) ест имам и не маркови

Terranova и Mango

Супер фен
    Хаха ми имам много, на които пише Replay, Benetton, D&G, Armani и др. но истиснки маркови нямам

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нямам много маркове дрехи..
    Кецове на Fornarina, елек на Kenvelo, елек на Tали Вейл, някой друг парцал на Teranova(макарче за мен тези дрехи не са маркови), дънки на

Мотиви, очила на Ferre, сутиени на Triumph и за друго в момента не се сещам
    Имам разбира се и дооста немаркови неща
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Poprincip naposleduk haresvam marki kato: Killah, Miss Sixty, Mango, Tally Weijl, Terranova, Fornarina... i takiva... ama sa baq skupi4ki za sujalenie

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Повечето дрехи са ми маркови, но купени на половин цена / когато има сезонни разпродажби или да речем, ако е останала единична бройка от даден модел/...
    По магазините напускаха супер много шарении, които не ме кефят.
    Предпочитам изчистена и семпла дреха, съчетана с някакво бижу, аксесоар, че ащо щете и грим.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Е там...
    100% от дрехите ми с маркови...
    на различни фирми

Темата на

"Момчетата с розовите блузки"
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Град
    Wonderland
    Nike & Adidas-За обувки
    Diesel,Levi's,Wrangler,Bench-дънки
    Levi's,Bench,O'Neil,Only,GStar-за блузи и якета.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Повечето, но не на кой знае какви марки - Pimkie, Bershka, Zara, H&M, Benetton, Esprit
    А за обувки си избирам хубавите спортни марки - Adidas, Converse.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

ейййй как ги намирате тея теми на по годинка-две...

както и да е..маркови дрехи почти нямам, ако имам е или защото някой ми е подарил, или съм си я взела от чужбина...
    на марката държа само при кецовете, които нося, защото като си купя едни скъпи и хубави ги нося с години без да мръднат... НО пак не от българия.

п.с. абе да му е*а майката не ви ли е ясно, че в тая държава сичко е менте, лишено от качеството на истинската, скъпа марка...

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от Fesho
    имам блузки на долче и габана,версаче,армани и пума,ризка на calvin klein,маратонки на еnergie,а и полувер имам на energie,парфюм версаче,цаки rai ban
    и тфа е смисъл обожавам ги теа марки особено първите 3те и гледам да са ми е марково всичко,но наистина е по важно как стоят може да има супер як мудел какфото и да е и да е уникален да е много по хубав от нещо дет е на някоя хубава марка...тфа е когато вида уникална дреха на гледам марката,ама обикновено си избирам уникат4етата марковите...
    и тука гледам казвате някфи фирми дет ги мислите за марки ама не се излагайте...марки като ub jeans i t.н тфа не е марка аз ако броя си4ките м идънки 6е стана ебати манекена
    ти пък да не живееш в долче и габана? апфф
    не се изказвай неподготвен,прасе

Дънки - Mango , Fornarina , Junker
    Панталони - Ysatis , Junker и имам още 1-2 на български фирми
    Блузи - Fornarina , Madoc , Chilli Pepper
    Суитчъри - Madoc , Junker
    Пуловери - Junker и един от Mavi Jeans заендо с ризка
    Маратонки - Gola , Adidas

Имам и още , но това са нещата , които най - често нося .

Ем почти всички дрехи са ми на Bsk и Zara
    Иначе имам една риза на Tom Tailor ..
    Срещат се някой на Benetton i Mango
    I just called to say I lovee yah !

Град
    Велико Търново
    Benetton,Esprit,Tommy Hilfiger,Burberry,Max Mara,Christian Berg,Lorenzini от таам нататък .. (+ това ние за световно известни марки ли си говорим или просто за марки,защото ако са просто марки,даже и Теранова си е марка )..Kenvelo,Geox(Обувки)Gianni,Colins,H&M и естествено някакви обикновени дрешки,които просто са ми харесали Дрехите ми,които са на световно известни марки са от Германия

Град
    Okinawa
    Намират се няколко, но то е било защото самата дреха ми е харесала, не заради марката.
    Имам няколко тениски и няколко чифта гуменки Converse
    1 горнище и фланелка на Найк
    кецове - адидас
    ииии 1000 парцала от Кенвело (то тва една марка..)
    няколко блузи и горнища Есприт
    дънки - Дисел и Вранглер
    и май най - марковото ми е една чанта на Диор (подарък ми иначе не бих си я купила)
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Ми тренирам с адидаски и анцунг найк. Тениските ми са главно на групи и доста от суичарите. Имам 1 суичар на том тейлър и 1 на Armani Exchange не са фешански просто ми харесват а и никой не съм видял да ходи с такива

DKNY и Christian dior за др марка в гардероба не се сещам!

тъпа тема кои го интересува какви дрехи нося и от илиенци да са голяма работа пак сън си аз не виждам никакъв смисал

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Е сега нося една маркова тениска на "Геовест Асеновград". Проблем?
    Grumpy old madman

Супер фен
    Град
    Своге
    Аз маркови дрехи нямам и никога не съм имала.Kaто се има впредвид и семейния бюджет, не съм и искала,и мрънкала
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Инкогнито
    Не робувам на марки пък и не виждам смисъл примерно да дам 160 лв за дънки на еди кой си като с тия пари мога да си купя 2 чифта спортни панталони и спортна риза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си