- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имате ли много маркови дрехи и кви марки са
taq nqkoi den 6te me ubieПървоначално написано от VIP_PERSON@T@
![]()
![]()
![]()
abe tq e typi4ka az i obqsnqvam minalo e pokrai adidas tq mi vika abe adidas e beПървоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
![]()
Мии имам доста Volcom няколко DCShoe и Calvin Klein кецове Nike , Puma и Reebok ( повечето са баскетболни) ест имам и не маркови
![]()
Terranova и Mango
Хаха ми имам много, на които пише Replay, Benetton, D&G, Armani и др. но истиснки маркови нямам![]()
Нямам много маркове дрехи..
Кецове на Fornarina, елек на Kenvelo, елек на Tали Вейл, някой друг парцал на Teranova(макарче за мен тези дрехи не са маркови), дънки на
Мотиви, очила на Ferre, сутиени на Triumph и за друго в момента не се сещам![]()
Имам разбира се и дооста немаркови неща![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Poprincip naposleduk haresvam marki kato: Killah, Miss Sixty, Mango, Tally Weijl, Terranova, Fornarina... i takiva... ama sa baq skupi4ki za sujalenie![]()
Повечето дрехи са ми маркови, но купени на половин цена / когато има сезонни разпродажби или да речем, ако е останала единична бройка от даден модел/...
По магазините напускаха супер много шарении, които не ме кефят.
Предпочитам изчистена и семпла дреха, съчетана с някакво бижу, аксесоар, че ащо щете и грим.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
100% от дрехите ми с маркови...
на различни фирми
Темата на
"Момчетата с розовите блузки"
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Nike & Adidas-За обувки
Diesel,Levi's,Wrangler,Bench-дънки
Levi's,Bench,O'Neil,Only,GStar-за блузи и якета.
ейййй как ги намирате тея теми на по годинка-две...
както и да е..маркови дрехи почти нямам, ако имам е или защото някой ми е подарил, или съм си я взела от чужбина...
на марката държа само при кецовете, които нося, защото като си купя едни скъпи и хубави ги нося с години без да мръднат... НО пак не от българия.
п.с. абе да му е*а майката не ви ли е ясно, че в тая държава сичко е менте, лишено от качеството на истинската, скъпа марка...
ти пък да не живееш в долче и габана? апффПървоначално написано от Fesho
не се изказвай неподготвен,прасе
Дънки - Mango , Fornarina , Junker
Панталони - Ysatis , Junker и имам още 1-2 на български фирми
Блузи - Fornarina , Madoc , Chilli Pepper
Суитчъри - Madoc , Junker
Пуловери - Junker и един от Mavi Jeans заендо с ризка
Маратонки - Gola , Adidas
Имам и още , но това са нещата , които най - често нося .
ДА.
Ем почти всички дрехи са ми на Bsk и Zara
Иначе имам една риза на Tom Tailor ..
Срещат се някой на Benetton i Mango
I just called to say I lovee yah !
Benetton,Esprit,Tommy Hilfiger,Burberry,Max Mara,Christian Berg,Lorenzini от таам нататък .. (+ това ние за световно известни марки ли си говорим или просто за марки,защото ако са просто марки,даже и Теранова си е марка)..Kenvelo,Geox(Обувки)Gianni,Colins,H&M и естествено някакви обикновени дрешки,които просто са ми харесали
Дрехите ми,които са на световно известни марки са от Германия
![]()
Намират се няколко, но то е било защото самата дреха ми е харесала, не заради марката.
Имам няколко тениски и няколко чифта гуменки Converse
1 горнище и фланелка на Найк
кецове - адидас
ииии 1000 парцала от Кенвело (то тва една марка..)
няколко блузи и горнища Есприт
дънки - Дисел и Вранглер
и май най - марковото ми е една чанта на Диор (подарък ми иначе не бих си я купила)
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ми тренирам с адидаски и анцунг найк. Тениските ми са главно на групи и доста от суичарите. Имам 1 суичар на том тейлър и 1 на Armani Exchange не са фешански просто ми харесват а и никой не съм видял да ходи с такива![]()
DKNY и Christian dior за др марка в гардероба не се сещам!
тъпа тема кои го интересува какви дрехи нося и от илиенци да са голяма работа пак сън си аз не виждам никакъв смисал![]()
Е сега нося една маркова тениска на "Геовест Асеновград". Проблем?![]()
Grumpy old madman
Аз маркови дрехи нямам и никога не съм имала.Kaто се има впредвид и семейния бюджет, не съм и искала,и мрънкала![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Не робувам на марки пък и не виждам смисъл примерно да дам 160 лв за дънки на еди кой си като с тия пари мога да си купя 2 чифта спортни панталони и спортна риза![]()