- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имате ли много маркови дрехи и кви марки са
Радвам се ,че поне ме разбра какво искам да кажаА аз за маркови дрехи ще си помисля,едва когато сама си изкарам паричките за тях
Сега само за рожденните дни нещо по - така,иначе за ежедневието съм си с обикновенни дрехи
![]()
Обикновенно дрехи си взимам от Kenvelo, New Yorker и Теранова рядко от FOX. Обувки си взимам от Леонардо и Дайкман. Друго не се сещам сега...
за запада- адидас,найк,пума и секвите му други,може да са дрехи за вкъщи,ама нека правим разлика м/у бг и сащ примерно - доходите им са къде къде в сравнение с нашите, следователно могат да си позволят неща,които в бг, повечето ги смятаме за лукс.![]()
офф кой тъпанар я извади тая тема,кифлите почват ся да си измислят марки и да пишат,апф
не се изказвай неподготвен,прасе
ПОВЪРХНОСТНИ СТЕ !!!
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Имам кецове на adidas , имам едни бели панталони на armani , ии повечето блузки са ми на terranova![]()
ами нали това казвам,да не се изпакват много че имат адидаси,щото всъщност са смешниПървоначално написано от YourFavoriteDrug
а пак paolo boticceli на това кой изобщо му вярва ,че е марка ?то си личи ,че просто имитират разни други марки и само заради името си всички му вярват ...тссс заради това като мине сезона ги намалят нещата по 15 - 20 лв,а пак иначе 50 - 60...
Единствената част от облеклото ми, на която държа да са качествени (и да, под качествени имам предвид маркови, защото марката за мен не е да се хваля пред приятели колко пари съм дала, а да знам, че инвестицията ще се върне под формата на качество) са обувките. Шляпам и джапам по някои големите мръсотии, експлоатирам си обувките по най-лошия възможен начин, то не са локви, кълчища, какво ли не, с две думи обувките ми го отнасят много лошо. А по принцип друго освен гуменки и кецове не нося, затова като тръгна на пазар, само кецовете гледам да струват нещо, за да знам, че ще си ги нося със спокойствие и кеф. Както писах в съседната тема, имам кецове на 3 години, за които не ме е яд, че съм дала по 120 лева, защото продължавам да ги нося и да им няма нищо, това за мен е добра инвестиция. Сега си взех някви DVS-ки да видя дали толкова доволна ще остана и от тях. Имам и един два чифта конвърс, но те са се скъсали от прекалено носене - вече една година, стават още, но са стари и много им личи.
Другите дрехи пет пари не давам дали са Прада или глупости. Всъщност, те дори не правят моделите, които обичам, така че няма за какво да си говорим.Дънките са ми най-обикновени, от по 30-40 лева в обикновени безименни магазинчета по улиците, тениските обикновено са някви шантави от типа мухоморка и анти стар.
Та като цяло, не, не ми пука каква марка са, при положение че и без това ги правя на нищо, ако ударя на нещо качествено, тогава супер.
![]()
Ами тъй като аз се занимавам с такива неща и ги продавам ,естествено че нося.Може би 80 процента от дрехите ми са оригинални.Любимата ми марка е AVIREX ,много добра марка.Правят страхотни дрехи със страхотни материи.Ако искате да видите някои неща които продавам в раздела КУПУВАМ/ПРОДАВАМ има една тема МАРКОВИ ДРЕХИ и ще ги видите.Добри са има и още и са на ниски цени,тъй като ги взимам от моловете на по евтинко
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Някой в началото на темата беше казал, че марката говори за самия човек и ако си с маркови дрехи хората те приемат на сериозно, а иначе - не.
Глупости! Пълни глупости!![]()
Аз не нося маркови дрехи и все пак ме приемат на сериозно![]()
![]()
Di:офф кой тъпанар я извади тая тема,кифлите почват ся да си измислят марки и да пишат,апф
Съгласна!![]()
Същата работа като оная тема *снимка на парфюма ви* и пак D & G, Bvlgari, Armani, Adidas, Prada, и т.н.![]()
Тук има хора които за тях дадена марка не е марка и малко ме е страх да кажа какво имам за да не излезе че не разбирам нещо![]()
Кецове на Puma (чакам си и новите сега), потник н LEVI'S 1-2 неща на UB Jeans. ... риза от Calliope .. някоя друга тениска от TRN както и от Kenvelo.
Т'ва е за друго не се сещам.
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Кое е глупости че не разбрах........ ?!?! Обоснови се малко де то така секи може да храни "глупости глупости" ?! Освен някое от приятелчетата ти да те приема на "сериозно" ... друг не виждам кой.Първоначално написано от lovey0u
![]()
Серем на очилата ти ...........Първоначално написано от Canis_Dirus
Защо ли изобщо писах в такава тема?!![]()
Повечето лъжат колко Много Маркови дрехи имат, а другите ще ми обясняват как никой не ме приема на сериозно щом нямам маркови дрехи.Я се скрийте!
![]()
Незнам за теб какво е хубава маркова дреха.Мойте дрехи са от мола-
теранова,калеопето,кенвело ,манго,терилел и още ,но не се сещам сега![]()
![]()
само като ти гледам никнейма..и разбира защо си пуснала темата...
да имам...ноо..не че нещо...какво значение има това..глупаво е...то хууво да се изфукат всички...ами тези, които нямат такива дрехи..не мисля, че е от някакво значение![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
тва на аватаро ти ли си мейнаПървоначално написано от BigFakeSmile
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Скрихме се вече ...Първоначално написано от lovey0u
Осъзнахме грешката ти явно и ти си я осъзнал, добре че няма да пишеш повече........
да, защоПървоначално написано от tuzaro
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Аз имам най-много и най-скъпи маркови дрехи! В гардероба ми има дрехи на стойност колкото БВП-то на средно-голяма африканска държава.
Завиждайте!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grumpy old madman
ми на мен повечето дрехи са ми маркови
Puma Mango Amisu H&M Paulo Boticheli i ( Kenwelo i Ub jeans ako se broqt i te)![]()
Аз си бърша задника с тоалетна хартия на Версаче за 300 лева рулото!!!
Grumpy old madman