.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

такава коса?

здравейте,моят въпрос е как да си направя косата така без изправянията,топирането и тн,а като нейната ~~> http://pri4eski.net/index.php?option...irectlink&id=6 тоест самата коса-моята е много гъста и не я харесвам,но този вид коса много ме кефи и искам да ми стане така!Някакви идеи???

Град
    Okinawa

Re: такава коса?

малко съм неадекватна тази вечер, но изобщо не те разбрах..
    как така без изправянето и лакирването..?!
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Ам ако видиш тя е азиатка и на всички азиатки са с прави коси.

знам,че косите на азиатките са черни и прави,но много ме кефи как изглежда някаква супер мека като памук и тн.И се чудех дали мога да я направя така и ако може как!?

Цитирай Първоначално написано от soni4kuu
    знам,че косите на азиатките са черни и прави,но много ме кефи как изглежда някаква супер мека като памук и тн.И се чудех дали мога да я направя така и ако може как!?
    +1

Наистина косата много ми харесваа

Ако говориш за блясъка спокойно можеш да го постигнеш с козметика за блясък (шампоан, балсам, лусион) или пък и прави маски за блясък. Относно останалата част ... изправянето, ако твоята коса е чуплива единствените начини са преса или изправяне със сешуар.

мерси sunshine92 проблема е точно,че косата ми е много чуплива,по принцип се къдри в краищата и много ме дразни а ставам в 6 часа сутринта за училище,а не мога да ставам в 5,5 и 30 за да я изправя!!
    Но за другото много ти благодаря

Е няма защо. Забравила съм за тупирането. Можеш да го заместиш с така наречените "вафлички" само в корените.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от soni4kuu
    Според мен всичко зависи от това какъв косъм има човек.А не е до маски,балсами и тем подобни работи.Например има хора с дебел и твърд косъм,има и такива с тънък и мек.А има и хора които са нещо посредата.Природа.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Скъпа , не можеш да постигнеш чак пък същатата ( защото тя има различен косъм и коса от твойта .. ) Можеш да позлваш няк'ви мазила , преси , гребеени , балсам , шампоан - ще стане

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Без намеса от странични фактори едва ли ще се получи. Просто нрйната коса е великолепна и аз искам такава....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си