Не нямам маркови дрехи, защото за мен за маркови могат да се считат Версаче, Доче и Габана,Валентино, Прада и тн, а нямам възможност да си ги позволя Ианче дрехи на Тера Нова, Манго, Дика, Орсей и тн. имам, НО те за мен не са "маркови", а просто обикновени фирми...

Цитирай Първоначално написано от Fesho
Цитирай Първоначално написано от vik4etoo
Що си мислите,че дрехите определят човека и се пьчат аз имам на Долче и Габана,на кой ли си не...дрьн дрьн..
aз лично не се пъча,смисъл знам много добре че вън6ния вид(дрехите съ6то) не е най-важния но примерно в огромен град като сф дет всеки ден те виждат по ацки много хора и от тях супер малко те познават...ест 4е по вън6ния вид им е първото впечатление...ако има6 външен вид веднага получаваш респект и след това всичко е много по лесно
Абе пич, те хората етикетите ли ще ти гледат? Или ти сам ще се фукаш...представям си какво впечатление ще им направиш.
Външният вид няма НИЩО общо с глупавите марки, ако човек е хубав и от Битака да се облече ще си остане хубав, да не говорим, че ако има вкус и с малко пари ще постигне онова, което с много пари и с лош вкус е трудно постижимо.