.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 248
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    eee nema li nekoi s markite D&G,PRaga..
    Има, има. Прага, Чехия, може и чергата пред Прага...
    И външният вид ИМА значение. За 1 път съм съгласна с Фешо... стига да са ти хубави дрехите обаче, независимо дали са от Версаче или кварталното магазинче и стига да са подбрани с вкус - пак правиш добро впечатление.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Купувам си това ,което ми харесва..снобизма ми е чужд..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Aми на D&G имам дънки, на JUNONA панталон, на adidas ОРИГИНАЛНИ горнище и анцинг-оргигинални, а не от онея дет ги продават на всякъде по 40-50 лева и не са оригинални, пола на Roberto Kavali(имам и маратонки на Nike originalni)!Аз обаче не гледам марката тoлкова, отколкото гледам да м и харесват

не мога да кажа. че нося само марковu дрехи ама като имам повече пари си взимам на Terranova, Dika, Benetton, UB jeans , Danaya , i tkam.... :P

az puk nosq Sean JOhn , Ecko ,Akademiks, Platinum Fubu,R&B Wear,Roca Wear,Jordan,Eitnes i dr ama te edinici :P

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами имам на Miss Sixty и Tom Tailor, но те са ми донесени от Германия...от тук май не съм си купувала...за мен марката няма значение!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ми не... имам... черни дрехи...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    до твоята звезда :)
    Oviesse - дънки и 2 блузки
    Tom Taylor - edna bluzka
    Terranova - 4 pantalona i sigurno okolo 20-25 bluzki, 1 qke ..shalcheta chanti i dr. gluposti
    Esprit - 1 bluzka
    Diesel - dynki
    Dafne - 2 kostiuma
    Mango - 1 potnik
    Fiorelli - sandali i obuwki
    tolkowa .. wsichko dr. ne mi e markowo i pak mu se kefq mnogo ..

Аз нема поне за сега,но сам решила да си сменям гардероба и трябва да си накупя дрешки.Предпочитам на G-unit,pony......и други в стил хип хоп

Град
    град на греха
    Christian Dior , D&G , Levi's , Diesel , Ferre , Replay , Terranova , united colors of beneton , Rosso ( италианска марка за официални тоалети) , Benito Rossi , мисля , че са това ако съм забравила нещо ще го добавя

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    samo az sam markova unikalna nepovtorima xahxahxahxah taka sq po temata zna4i imashe edni bluzki v tatu bezcvetni za po 5 lv sashtata bluzza samo 4e ot vatreshnata strana obache pishe kenvelo 20 lv predpo4itam da si kupq primerno 4 4ifta danki ot kiki riki ot kolkoto i za 200 lv ot markov magazin xaxa taka 4e
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

hottie
    Guest
    ТЕРАНОВА е най отвратителната "марка" ... страшно некачествени и в повечето случаи грозни дрехи. Не знам въобще защо го причислявате към марковите дрехи??

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    ТЕРАНОВА е най отвратителната "марка" ... страшно некачествени и в повечето случаи грозни дрехи. Не знам въобще защо го причислявате към марковите дрехи??
    Аз също не я харесвам тази марка.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    pink fly xaxaxa eeeeeee SUPER
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Да така е

ПП Мен пък Терранова ме кефи, не ви ли писна да се правите на интересни и да я плюете?!?! Да, наполседък няма нищо по-модерно от т'ва да разправяш колко "зле" е тоя магазин, кви боклуци се продават и тн...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Да така е

ПП Мен пък Терранова ме кефи, не ви ли писна да се правите на интересни и да я плюете?!?! Да, наполседък няма нищо по-модерно от т'ва да разправяш колко "зле" е тоя магазин, кви боклуци се продават и тн...

Е не можем да си кривим душите.Понякога пускат и големи кичарии, дрехи, които не си заслужават парите, но в други случаи има и яки работи на що годе достъпни цени.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

sergio tachhini ,aididas ,pony, kenvelo ) imam ot si4ki po edno za men ne e vajna markata a kak mi stoi ....sa vqrno e 4e pove4eto markovi drehi sa po ka4estveni ama v nqkoi slu4ai ne sa

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Terranova, Benetton, Fishbone, H&M, Only, Mango, Zara Outlet .. и други не се сещам

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

az imam 2 4ifta danki na EMPORIO ARMANI... bluszki pak na ARMANI, obyvkite sa mi nike...iam teniski na PEPE JEANS... imam i dr ama sa edini4ni... ama za mene ne e vajna markata, kolkoto modela, cveta i t.n..... ;]

ебаси шибаната тема

"Second Hand" mi e lubimata marka.

taq tema samo edin kompleksar moje da q pusne

Град
    Where streets have no name
    mi imam na adidas i nike nqkoe armani ili kiki & riki i mn na terranova i benneton tfa se seshtam

Ами имамм на Levi`s,Terranova,GAP,Only,Mango,Zara, Benetton,Guess,Rifle,Converse,Billabong,Diesel,Esp rit,Lee,Nike,Pepe Jeans,Sisley,Tommy Hilfiger,Wrangler
    но имам и много немаркови и мисля че не етикета прави дрехата

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    200 лева за дънки

ХАЙЙЙЙДЕЕЕЕЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си