- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имате ли много маркови дрехи и кви марки са
Има, има. Прага, Чехия, може и чергата пред Прага...Първоначално написано от iliana_svoge
И външният вид ИМА значение. За 1 път съм съгласна с Фешо... стига да са ти хубави дрехите обаче, независимо дали са от Версаче или кварталното магазинче и стига да са подбрани с вкус - пак правиш добро впечатление.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Купувам си това ,което ми харесва..снобизма ми е чужд..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Aми на D&G имам дънки, на JUNONA панталон, на adidas ОРИГИНАЛНИ горнище и анцинг-оргигинални, а не от онея дет ги продават на всякъде по 40-50 лева и не са оригинални, пола на Roberto Kavali(имам и маратонки на Nike originalni)!Аз обаче не гледам марката тoлкова, отколкото гледам да м и харесват![]()
не мога да кажа. че нося само марковu дрехи ама като имам повече пари си взимам на Terranova, Dika, Benetton, UB jeans , Danaya , i tkam.... :P
az puk nosq Sean JOhn , Ecko ,Akademiks, Platinum Fubu,R&B Wear,Roca Wear,Jordan,Eitnes i dr ama te edinici :P![]()
![]()
![]()
Ами имам на Miss Sixty и Tom Tailor, но те са ми донесени от Германия...от тук май не съм си купувала...за мен марката няма значение!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ми не... имам... черни дрехи...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Oviesse - дънки и 2 блузки
Tom Taylor - edna bluzka
Terranova - 4 pantalona i sigurno okolo 20-25 bluzki, 1 qke ..shalcheta chanti i dr. gluposti
Esprit - 1 bluzka
Diesel - dynki
Dafne - 2 kostiuma
Mango - 1 potnik
Fiorelli - sandali i obuwki
tolkowa .. wsichko dr. ne mi e markowo i pak mu se kefq mnogo ..
Аз нема поне за сега,но сам решила да си сменям гардероба и трябва да си накупя дрешки.Предпочитам на G-unit,pony......и други в стил хип хоп![]()
Christian Dior , D&G , Levi's , Diesel , Ferre , Replay , Terranova , united colors of beneton , Rosso ( италианска марка за официални тоалети) , Benito Rossi , мисля , че са това ако съм забравила нещо ще го добавя![]()
samo az sam markova unikalna nepovtorima xahxahxahxah taka sq po temata zna4i imashe edni bluzki v tatu bezcvetni za po 5 lv sashtata bluzza samo 4e ot vatreshnata strana obache pishe kenvelo 20 lv predpo4itam da si kupq primerno 4 4ifta danki ot kiki riki ot kolkoto i za 200 lv ot markov magazin xaxa taka 4e
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ТЕРАНОВА е най отвратителната "марка" ... страшно некачествени и в повечето случаи грозни дрехи. Не знам въобще защо го причислявате към марковите дрехи??
Аз също не я харесвам тази марка.Първоначално написано от the_hottie
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
pink fly xaxaxa eeeeeee SUPER
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Да така еПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
ПП Мен пък Терранова ме кефи, не ви ли писна да се правите на интересни и да я плюете?!?! Да, наполседък няма нищо по-модерно от т'ва да разправяш колко "зле" е тоя магазин, кви боклуци се продават и тн...
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Първоначално написано от Axel_f
Е не можем да си кривим душите.Понякога пускат и големи кичарии, дрехи, които не си заслужават парите, но в други случаи има и яки работи на що годе достъпни цени.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
sergio tachhini ,aididas ,pony, kenvelo) imam ot si4ki po edno
za men ne e vajna markata a kak mi stoi ....sa vqrno e 4e pove4eto markovi drehi sa po ka4estveni ama v nqkoi slu4ai ne sa
![]()
az imam 2 4ifta danki na EMPORIO ARMANI... bluszki pak na ARMANI, obyvkite sa mi nike...iam teniski na PEPE JEANS... imam i dr ama sa edini4ni... ama za mene ne e vajna markata, kolkoto modela, cveta i t.n..... ;]![]()
"Second Hand" mi e lubimata marka.
taq tema samo edin kompleksar moje da q pusne![]()
mi imam na adidas i nike nqkoe armani ili kiki & riki i mn na terranova i benneton tfa se seshtam
Ами имамм на Levi`s,Terranova,GAP,Only,Mango,Zara, Benetton,Guess,Rifle,Converse,Billabong,Diesel,Esp rit,Lee,Nike,Pepe Jeans,Sisley,Tommy Hilfiger,Wrangler
но имам и много немаркови и мисля че не етикета прави дрехата![]()