.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 248
    OMFG...ебати хората братле Толкова ли ви е важно кви са ви парцалките...ццц не разбирам къв е смисъла да даваш толкова кинти за дрехи ,които ше ти омалеят и ше се скъсат за една година...ама аре хуу да приемеме, че сички сте богаташи и имате яко маркови дрехи батка кво се хвалите...мислите ли, че на някой му е през $%#@! колко пари са ви дрехите...мисля, че темата е напълно излишна

Град
    Франция ; В. Търново
    абе хаиде сега то от БГ може си купиш дънки и за 300 лева и да са менте ама като не ги разбираш или на тях да пише Made in Turkey в БГ вече повечето неща са боклуци а и аз относно за дрехите повечето ми са маркови а и родителите ми вече ми изпращат дрехи от чужбина и поне знам че не са менте също така и аз имам дънки от чужбина и са скъпи и знам че са качествени на дънките ми пише и не само на тях а и на спортните ми дрехи Made in Europe и поне се разбира

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    OMFG...ебати хората братле Толкова ли ви е важно кви са ви парцалките...ццц не разбирам къв е смисъла да даваш толкова кинти за дрехи ,които ше ти омалеят и ше се скъсат за една година...ама аре хуу да приемеме, че сички сте богаташи и имате яко маркови дрехи батка кво се хвалите...мислите ли, че на някой му е през $%#@! колко пари са ви дрехите...мисля, че темата е напълно излишна
    Eми не,че се фукаме,ами просто темата е направена за това да се разбере кой има маркови дрехи и на кои марки са.А и вече сигурно повечето работят и сами си вадят парите и за това си ги и купуват сами.Аз не виждам къв ти е проблема.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

hottie
    Guest
    аз за това си купувам оригинални LEVI'S от щатите - там въвят по 25 долара максимум !

А за Теранова наистина е много зле тази марка, не го казвам защото е модерно. Просто не ми харесва материята, въпреки че имам 1-2 блузки от там ама вече са за кофата

Вярно е че Терранова не използват най-качествените материи на пазара,но понякога наистина имат попадения (имам блуза на почти година която не е мръднала), но никой не може да отрече че има и пълни боклуци
    Лично аз мисля че марката малко или не означава качество (друг е въпроса че в бг повечето са имитации), но аз предпочитам да си купя маркова блуза за 70лв за която съм сигурна че ще издържи, отколкото няколко от пазара, които на 2-то пране ще са избелели и скъсани.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    САМО Дончо&Гергана нося.
    Да е... и аз си падам по Дупе&Гъз

Супер фен Аватара на oTPoBHa

момче
    ВАЖНО Е ДРЕХИТЕ ТИ ДА СТРУВАТ 1000 ЛЕВА
    неаш ли дрехи за толко пари си ЛАЙНОО

Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    200 лева за дънки

ХАЙЙЙЙДЕЕЕЕЕ
    Tва, че като са маркови не значи, че са двеста лева-аз вчера си взех едно марково дънково гащеризонче с поличка(сукманче) и ми беше 50 лева-марката е R.marks

момче
    ВАЖНО Е ДРЕХИТЕ ТИ ДА СТРУВАТ 1000 ЛЕВА
    неаш ли дрехи за толко пари си ЛАЙНОО
    omg

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    nqmam markovi drehi pove4e mi drehi si gi 6iq sama

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    Враца
    Ми не, нямам много маркови дрешки Не се кефя на новите модни тенденции
    еlsy

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    200 лева за дънки

ХАЙЙЙЙДЕЕЕЕЕ
    Tва, че като са маркови не значи, че са двеста лева-аз вчера си взех едно марково дънково гащеризонче с поличка(сукманче) и ми беше 50 лева-марката е R.marks

аз пък същото си го зех само че на марка "българска конфекция" еоод гр. Куклен

и е ебати якото

Град
    SoFiAaAaAa
    emm kfa marka sa za mene nqa zna4enie 6toto dre6ki deto sam vijdala po vito6ka sam gi vijdala i po nekfi sergiiki i tn.

Не съм роб на етикетчетата, но на практика така се получава. Повечето ми дрехи и обувки са маркови. За обувки - Adidas, Diesel, DVS, Etnies, Nikе, Gravis, Pony и за други не се сещам. За дрехи... Playlife, Killer Loop, UCB, Protest, Puma, BUrton, Gravis, Nikita, Merc, Fred Perry, Rip CUrl, MNG, Sisley, Dushman и много други, но имам и доста не "маркови"(мразя я тая дума).

Цитирай Първоначално написано от Anabel
    Eми не,че се фукаме,ами просто темата е направена за това да се разбере кой има маркови дрехи и на кои марки са.А и вече сигурно повечето работят и сами си вадят парите и за това си ги и купуват сами.Аз не виждам къв ти е проблема.
    О...така ли не виждаш какъв ми е проблема?! мии проблема ми е, че темата е направена, за да се изфукат наебаните фешънчета с 'марковите' си дрешки Аре стиа вече...какво да кажат хората, които нямат пари за 'маркови' дрешки..автоматично се превръщат в луузъри ли?По дрехите ли си се избират приятели вече? Anti-Fashion момче тва е истината

не са много, но не са и от някви скъпи марки - терановата, джъмпър (тука един квартале магазин, поне не съм го срещала из центъра) и данаята
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Маратонки Puma , кецове Pony , дънки Calvin Klein и горнище Wlangler , също така и анцук Adidas!

Не се правя на нищо , просто това e 21век! Всякой гледа какво носиш , както искаш го разбирай! А и както казват и сега това е в 21век по дрехите посрещат по ума изпращат.Това ,че не си финансово добре ,не е никакав проблем.Аз съм на този принцип мога да нося 1-2 чифта дрехи ,но поне да са маркови.Както казах това се гледа днес КАКТО искаш го разбирай.

Поздрави - Стражата...

Град
    in your sweet dreams
    не носа маркови дрешки ... имам няколко блузки на D&G и тфа е дали ще дам 50 лв за маркова дрешка или 15 лв за обикновенна - все са дрехи - ще ми омалеят - ще се скъсат .. и т.н.
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Почти всичките ми са маркови! Не ,че се фукам нещо.. няма такова нещо просто темата ме принуждава! Предпочитам марковите, защото съм си купувала и от ПАЗАРА и след седмица ,две се разпраха по шефовете!Давам по 60 лв за потниче и по 100 лв за дънки, панталони и кво? Всеки си има предпочитания! Едни пазаруват от едно място други от друго.
    Имам дрехи на - D&G , Benetton, Miss sixty, Only, Lotto и много други!
    Моля ,без да ме цитирате!!

Имам на Terranova,Mango,Calliope,Capasca,Esprit,Ninka,Spri derstores,Benetton,Sisley,Miss Sixty,Oviesse.Общо взето са това.А за обувки не си купувам маркови,защото там са 1 блювочи по Витошка и моловете,че нямам думи.Само маратонките ми са на Adidas.Но поне знам,че парите за дрехите ми си ги събирам сама-от парите за закуска(те пак идват от на мама и тати джоба,ама поне не ги харча,а ги събирам),или пък кося двора и наще ми дадат 10лв. и така.Но никога няма да започна да се фукам като имам маркови дрехи : Я вижте коя съм аз.

-MNG,Bershka,Zarra,Adidass,Spr

mi...edni kecove na Etnies,edni na DVS i edni na DC, edno qke na s.Oliver i edni dunki =) edna ranica na Nike i edna na Adidas tva sa mi markovite neshta=)

Много сте скромни Абе носете квото ви харесва и това е !
    Love Ickooo

Голям фен
    честно казано имам всякакви дрехи като вляза в магазина не питам марката а гледам модела качеството цвета и т.н но кой виновен че си харесвам все дрехи на Miss sixty и motivi а имам и на chanel ама е само една(покличка) подарък ми е а иначе нося всякакви дрехи стига да ми харесват

Супер фен Аватара на Barbie
    Какво се разбира под "маркови". И Zara е марка, и Max&Co e марка, и Prada e марка...но цените са различни. Резлични класове марки, различни цени...ама всичките са шити в Китай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си