- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имате ли много маркови дрехи и кви марки са
имам една блузка Еспирит,ама май струваше 3 лв от 2рата употреба...
Ami sqkvi Beneton,Esprit,Mango,Stefanel,Lee Coper i dr.Sa ne se se6am...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
СъгласенПървоначално написано от Barbie
![]()
we give it all.
никой не ти гледа 'чифта' дрехи бе,тъпак.Първоначално написано от NightGuardian
облечи си се прилично и така,че самия ти да се харесваш,па много те боли фешънката от съседния вход кво мисли за тебе![]()
Ми все ми е едно, аз дори не гледам какви са, важното е да ми харесват...А за това кое е по хубаво има и хубави неща маркови има и хубави евтини, въпрос на късмет...Но често евтиното илиза по-скъпо
Като те видя на улицата ама веднага ти смъквам гащите, за да им видя етикетчето!Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Първоначално написано от NightGuardian
![]()
![]()
![]()
много се филмираш нещо
taka eПървоначално написано от Barbie
![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Тука не е проблема в дрехите,може да носиш и дънки от 500 лева и блузка за 300,но ако не можеш да ги съчетаеш двете с обувки,колан и т.н всичко отива по кино.
По темата като вляза в даден магазин не гледам цената нито марката,а това дали ми харесва самия модел и дали ми седи хубаво.
Аз имам много маркови пример:
Billabong - 15 Лева
Diesel горнище/яке - 30 лева... ОРИГИНАЛ ФОР Д УИН
The Spark
emi imam fanelki na cirka adio dunki na 686 kecove cirka i taka![]()
:P
Ем.. имам на adidas и nike анцузи..
кецове на аdidas .. маратонки на nike..
имам блузи на бенетон..
но попринцип не гледам марката.. ако ми хареса си я копувам..
Мечтите са безкрайни..
Напълно съгласна съм с Барби. Работих точно 2 седмици в "бутик" и няма да ви казвам как шефовете избираха стоката (маркова уж).
Друго ми направи впечатление защо всички като изброите марките и казвате Не гледам марката, Марката няма значение... Не виждам защо се оправдавате какви дрехи носите. Кой каквото има това носи. Един може да носи дрехи на Прада, а друг на Баба Марулка от Полски Тръмбеж и въпреки това единия да няма вкус.
Малеее колко сте зле ! 1во изброявате си "марковите" дрешки, след това казвате" ама това няма значение" еми като няма тогава защо ги изреждате :Д Мн сте смешни! Според мен докато някой ни дава пари за тези дрешки нямаме никакво право да се фукаме, когато сами си изкарваме парите тогава вече нека всеки да каже- да аз работих и си позволих това и това2ро : много е наивно да смятате, че всички дрехи които се продават за маркови наистинна са такива. В България колекциите идват с няколко сезона по-късно, така че ако наистина искате качествени дрехи не от БГ! И тези които казват че не ги интересуват марките мога да им кажа, че се опитват да излъжат самите себе си, защото никой не би оказал нещо "по-така" с тризифрена ценичка.И тази Terranova какво ми я цитирате! Каква марка е това :Д?! Сега тук във вн можеш д аис купиш потни за 10 лв на terranova:Д
Obli4am se sportno i za tova i za tva vsi4kite mi drehi sa mi na Adidas,Puma i Nike
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Ем "маркови" звучи мноу шикарско и човек веднага си представя D&G и някви такива.. Иначе разни Miss Sixty i Adidas .. не ги имам за маркови или оригинални щот всеки 2ри ги има и може да си ги позволиПък и какво от това че имаш маркови дрехи като само ти си знаеш.. кой ще разбере ако не се изфукаш
се едно като си варвиш по улицата некой ще ти гледа етикета
пфф една овца ми се фукаше че си е зела "марков" потник на Adidas за 9 лв
![]()
та аз обикновените дрешки дет си купувам са по-скъпи
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
ее тва ако е марково аз съм КЛОШАРКА !!!Ина4е да ...най-ве4е адидас,пума,найк...мисс 60..gaz...дизел..об6то взето е товаПървоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
![]()
Маратонките ми са на puma и nike.Имам една чанта и очила на adidas.На puma имам 2 тениски и шапка.Иначе дънките ми са на wrangler-1 чифт имам и на pepe jeans дънки.На replay имам блузка,на mango имам шал и блуза. Benetton-жилетка и на diesel.
markovite drehi si li4at .. i na mene edna mi se fuka6e 4e mi ancung adidas za 40 lvПървоначално написано от sladkъ_mackъ
![]()
![]()
![]()
Ам имам маратонки Gola , суитчър , яке, джинси и блуза Madoc , панталон , дънки и колан Junker , суитчър и тениска Blue Petrol , ангунг Reebok , тениска Nike... в момента се сещам за тези може и други да има ...
nqmam mn markovi dre6ki imam 1 d1nki na D&G edno d1nkeno qke na miss sixty i edni maratonki na pumako pak e dobre za pred ni6ty
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
Потник на адидас за 9лв и анцунг за 40лв,аз в магазините на адисас не съм виждала.....дори и при намаления.Оргиналите на асидас,най-вече анцузи стартират от 100/120 нагоре....проверете по магазините......Първоначално написано от enola
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Така е !Първоначално написано от ~Munika
Много се дразня като някой ми се изфука , че дрехите са му на някоя марка .. Пфффффф .... Като си взимаш дреха за да се фукаш , че е маркова поне си взимай оригинална , а не да с еизлагаш с ментета ! Не е важно какви да ти дрехите , важното е как ти стоят ! Така или иначе стилът с пари не се купува ...
![]()
![]()
![]()