- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имате ли много маркови дрехи и кви марки са
Нямам, а и не ми трябват.
Не мисля, че като нося нещо марково ще съм нещо повече..![]()
А на Теранова пък какво и е марковото?
Да, всичко ми е марково, даже ходя с етикетите- не ги махам, за да ми ги виждат всички![]()
божееее,как може да кажете че теранова парцалите или мат стар са маркови![]()
марка може да кажем на келвин клайн,долче и габана,армани,шанел,диор,ес када....ама истински..! А не от илиенци или внесени от турция/китай![]()
марки като зара,бершка,дрехи от теранова (не знам дали е марка даже),h&m ,манго или овиес са към средна класа..просто в българия стандарта е нисък..
иначе маркови дрехи нямам ...имам само колан на келвин клайн и преди 2 години имах дънки долче и габана,но ми омаляха
попринцип убожавам Tally Weijl и почти всичките ми прехи са от там, иначе имам дрешки и от Mango,Sisley,Playlife и Fox .. а обувките повечето са на Puma и Adidasаа и НЕНАВИЖДАМ Terranova
![]()
Нямам излишни пари,че да давам за нещо ''марково'',което ще облека 2 пъти в живота си.Ако нещо ми хареса толкова много,че не мога да не си го купя,може би.
Down On The Farm!!!
Повечето ми дрехи са такива, въпрос на навик е. Преобладават H&M, NIKE, MODA BAR, ADIDAS, MEXX, PLAYLIFE. СЕга се усетих, че не мога да ги изброя. Хахаха Много са наистина.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
амии имам дрехи на adidas, Nike , Mango , Terranova , Tally Wejl , D & G , Gaudi , Golden cut, Levi`s ,Versace, Franco Ferucci и за това се сещам![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ххехеами то и Булдозер е марка
счита ли се за марково тогава
![]()
имам маратонки и горнище на Adidas (ако изобщо е марково ,защото назапад това им е облеклото за вкъщи),беше ми мерак да си ги купя и после какво...нося си пак обикновенните дрехи..иначе имам тук таме ,някоа друга блузка маркова ама кой я знае че е такава
КОлко магазини на Версаче и D&G има във България,че пък всичките изброявате ,че имате техни дрехи??? Tова ,че пазарувате дрехи от ''бутици' не означава, че наистина е версаче ,D&G и т.н.
а пък в крайна сметка има ли значение?![]()
за мен марката на дрехите не е важна . Купувам си това което ми грабва окото и ми стои яко : ) Иначе на обувките си държа много. Имам 2 чифта Adidas , Едни пумички i Converse.
Нямам маркови дрехи.В България маркови дрехи НЯМА!!!!Всичко е внос от Китай!!!!!Може да си намерите нещо марково от вторите употреби.
Ти си мега тъпа.Първоначално написано от RoseDawn
![]()
И във вторите употреби вече има дрехи от Китай, не че нещо.
Извинявай, ама това, че в Китай работната ръка е най-евтина, не значи, че ако дрехите на някоя известна марка се шият там по техен лиценз, те са НЕмаркови.
Запази си компетентното мнение за себе си.
епа намират се, адидас, фред пери, пума, лакост, есприт, лонсдейл, бен шърман, рийбок.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Всичките ми дрехи са маркови,но пък не са от скъпите марки.Нося предимно тениски и дънки на Pimkie,Bershka,Promod и тн.Не мога да повярвам колко евтини са нещата в чужбина...една тениска е по 10 евро,няма и толкова...тук цените са адски вдигнати и повечето неща не си заслужават.Затова като нашите ходят в чужбина ми носят дрехи и това е.
[quote]RoseDawn написа:
Нямам маркови дрехи.В България маркови дрехи НЯМА!!!!Всичко е внос от Китай!!!!!Може да си намерите нещо марково от вторите употреби.
Ти си мега тъпа.
И във вторите употреби вече има дрехи от Китай, не че нещо.
Извинявай, ама това, че в Китай работната ръка е най-евтина, не значи, че ако дрехите на някоя известна марка се шият там по техен лиценз, те са НЕмаркови.
Запази си компетентното мнение за себе си.+1 Много обичам като някой каже,че дрехите са шити в Китай или Бангладеш.Еми да,къде другаде?Ако искате може и в центъра на Италия да ви ги произвеждат,направо дизайнерите да запретнат ръкави и да почват да ги шият?
Не, не ми трябват, и не искам.![]()
![]()
Имам няколко, повечето са ми на най-обикновени марки. Етикета няма значение!![]()
Да между другото, даже по новините казаха наскороПървоначално написано от Bianca
хахахах
Тукааа сичко е боклук, даже киселото ни мляко не е истинско кисело мляко![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Йеее! С маркови дрехи, ама правописа за нищо го нямаш!Първоначално написано от Fesho
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Какви са тези предразсъдъци относно марковите дрехи?
Не е никаква гъзария да имаш такива в гардероба си.
Най-голямото им и най-съществено предимство, от което зависи цената е качеството на материята.
Няма да намериш блузка за 20 лева от битака , която да не се разтегли на 2-3 месец.
Сега , вярно има дънки за по хилядарка , че и отгоре , но пък се намират неща и на много достъпни цени.
В Дика и Орсей например постоянно има намаления.
Търсете ... търсете.
П.С - не мислете , че само версаче , армани и долче са хубави марки!!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Мнението ми е различно от на останалите и веднага ми се нахвърляш,не мисля,че съм компетентна в тази среда,но реших и аз да напиша нещо,явно ти не си влизала скоро във втора употреба.Ще оставя на теб да оценяваш хората и дрехите.Вече почвам да съжалявам,че се регистрирах!Първоначално написано от Bianca
![]()
Какво се хвалите ,че имате маркови дрехи?Когато станете по на 30 - 40 години ,издържате семейство,плащате сметките и т.н. и въпреки всичко ви остават пари за маркови дрехи тогава се хвалете.А сега парите на мама и на тати и айде,да се похвалим колко имаме.??
тази тема изобщо за мен не трябва да я има... с дрехите ли впечатлявате??
пък и както казах по -рано ,колко магазини в България да има на Versace,D&G,Dior и т.н. ,че всички да казавате ,че имате техни дрехи? АКо си мислите че като пазарувате от бутик има етик D&G е тяхно...жестоко се лъжете...
вие разбирате ли ,че една блуза на Versace струва сигурно колкото заплатата на някой хора от тук...? незнам изобщо и как се хвалите и си вярвате?
ами имам да : ) но не всичко ми е марково пък и половината ми блузи са от Гърция ;d .. наще да не работят за едно дънкино да се надяваме догодина да работя и да не съм зависима от парите с наще
.. но се пак парфюмите са ми маркови и то щото мама ми ги купува де
![]()