- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предложения?
abe zapoznah se s edno mom4e v ob6ti linii ne sme govorili mn , no me zaintriguva , mn e razli4en i iz4an4en. Vijdali sme se 3-4 puti okolu nqkvi subitiq kudeto hodim no tva e slu4ainost za6toto az hodih v negovoto u4ili6te pri edn apriqtelka...ta vuprosa e ..kak da postupq ne6to sum oburkana i nqmam mn qsna predstava ama mom4eto me radva...ta kakvo bihte me posuvetvali , kak da postupq ot tuk natatuk
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
ходи тегли му един език ако не те спре е твои ако ли не търси си друг!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми опознай го по-добрелафче кафе ала бала както стават по принцип нещатата ....Айде успех
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Ми може би е малко прибарзано (кой го казва)Но от опит ти казвам,че трябва да се поопознаете още мъничко-за доброто на двамата и,надявам се,за връзката ви-пожелавам ти от сърце да има такава :P
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
И аз, и азПървоначално написано от super macka
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Прибързано?? Тука не става въпрос за 25 годишни, ходи и действай![]()
The Spark
Най-обичам различните момчета,браво момиче,извадила си късмет,действай и не го изпускай,опознай го по-добре!Айде успехчита :P
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
евала
Ами опознай го още малко и после след като вече си готова иди до него и го заговори.Питай го как се казва а уи такива общи работи.Когато вече се запознаете уж по случайност го попитай "Абе искаш ли да идем някой ден на кафенце" и когато отидете разменете си скайп телефони.Айде успех.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Даа евала на човека.Много точно го казаПървоначално написано от tan0
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
ooo...neznam mn sum oburkana...priqtelkite mi kazvat 4e ne bil za men...4e v glavata mu bil samo sporta...te ne go poznavat koi znae kolko no malko pove4e ot men...nz kakvo da pravq
Ti ne gi slushai priatelkite, a sama se ubedi.Kakto se kazva - " Oko da vidi, ruka da pipne"
![]()
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Само не ми стана ясно как така разбра от 3-4 виждания, че е "различен"?!?!Или имаш много набито око или софтуера ти куца
![]()
Прати някои твоя приятелка да приказва с него за теб,както попринцип праят момичетата![]()
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
АХаха РЛЗззззз !!!! Мнооо права :>Първоначално написано от anito.sl
о,боже...ами запознай се с него
![]()
someone else...
abe hora nii se zapoznahme ne mi kazvaite da go pravim otnovo![]()
ako moje nqkoi da zakluchi taq tema veche a shtom ste se zapoznali
vuprosa be6e kak da postupq s nego za na pred ne dali da se zapoznaem ili kak
като за начало по едно здравей как си няма да ти навреди ..![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
Просто го заговори и щом толкова те интересува,го покани да излезете приятелски,за да се поопознаете!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Първоначално написано от KillSwitchEngage
+1
--------------------------------------------------------