.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

В памет на приятелка! =(

И това е краят!

На мръснобеият стол в тъмната стаичка седеше момиче замислено за живота.Затворено в себе си,изградило бариера между себе си и светът зад старата и прогнила дървена врата.Часовника отмерваше поредните секунди самотен живот.Живот без радост и надежди,без щастливи дни и мъничко любов.Надежди нямаше,но дори и да имаше-смисълът се губеше.Но като че ли имаше една надежда...една последна надежда да излезе с отворени към външния свят длани.Тъмно,мрачно,но спокойно бе в света на самотното момиче.Нещо я тормозеше,сякаш отвътре стотици червей разяждаха песимистичните и мисли.На скоро бе починала майка и...едничката капка нежност и щастие останали и на този свят.Питате се за бащата?!...Стар алкохолик без чест и воля,който намираше утеха само в чашката.
    Момичето се замисли за своите приятели.Хора на които до известна степен можеше да се разчита малко или много,но в такъв момент като този и това беше достатъчно.Тя вдигна слушалката на телефона и набра номера на най-добрия си приятел.Никoй не вдигаше и тя затвори.В този момент момичето реши да отиде там ,където се събираха най-често нейните приятели.Малките нищожни червей продължаваха да разяждат вътрешностите и...бавно и болезнено.Тя стана от мръснобелият стол,облече размъкнатите дрехи както обикновенно,метна раницата на гърба си и излезе.Навън хората я гледаха странно,сякаш тя бе виновна за всичките им проблеми,но нея това не я притесняваше.Според нея това са само сенки търсещи малко покой.Стигна след около час в градинката,в която се събираха нейните приятели... Там очакваше да види бодри и жадни за живот млади хора,но очакванията и не се оправдаха.Вместо щастливи и борещи се за спокоен живот...там имаше само тъжни и разплакани лица.Погледи пълни с хиляди въпроси на ,които отговор нямаше.Картинката бе трагична!Момичето се огледа и за миг сякаш се вкамени.На пейката лежеше проснат най-добрия и приятел.С бледо лице и празен поглед,заобиколен от безброй игли и спинцовки момчето ,за което живота тепърва започваше нямаше сили и за едно последно сбогом.Захвърлил живота си ,като мръсно куче,той си отиваше от този свят без капка срам за това ,което бе направил.Момичето се просна на студената земя,заби игла в слабата си ръка,целуна момчето за сбогом и затвори очи завинаги!

Това е последното ,което написах.Надявам се да ви хареса...ще приема всякакви критики и забележки...
    *-...Az disham,znachi che peq,znachi che mislq,znachi se smeq..znachi che ne vqrvam na DobRatA fEq...samo si zadavam vaprosa..:..Zashto jiveq?...-*

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Много ми хареса! Браво!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Deathland
    И на мен много ми хареса =D> продължавай все така =D>

Super e,davai v sashtiq dux

идеята е интересна,но не е написано много добре..малко измъчено ми се струва..продължавай,за да стабаш по-добра
    обичкам си наскоОо!!

Град
    У нас Си (=
    Тази история ми е мега позната...и то не от тази тема

Град
    Абсурдистан, ЦарвулЛандия
    Страхотно е

Град
    In Devil's Castle
    харесва ми всичко без финала....заприлича ми на хамлет много смърт...
    someone else...

Много е хубаво, но и доста тъжно!

mn taga no e neveroqtno kato proizvedenie

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Много ми хареса! Браво!
    +1
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

благодаря много за коментарите ви!Както и за критиките защото по този начин виждам по-ясно грешките си и с времето ще гледам да не ги допускам.Благодаря ви!
    *-...Az disham,znachi che peq,znachi che mislq,znachi se smeq..znachi che ne vqrvam na DobRatA fEq...samo si zadavam vaprosa..:..Zashto jiveq?...-*

Град
    Л о В е Ч
    Цитирай Първоначално написано от Momchil
    Страхотно е
    Много повече от страхотно:мега яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си