.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Utopia..
    90% от писалите тук са дете-индиго

бахти идиотите

Повече от фен Аватара на VampireGirl666

Преди време се интересвах и търсих отговори на някои въпроси,които си задавах... така попаднах на статия за децата - индиго и за децата - кристали.

С никого не съм разговаряла на тази тема,именно заради негативните реакции на част от хората..

И все пак,четейки за "кристалните" деца,откривах себе си,сред тях.

Радвам се,че автора на темата започна тази дискусия..наистина ми е интересно.
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Деца-индиго,деца-кристали..няма ли 1 нормално дете в тоя форум?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Деца-индиго,деца-кристали..няма ли 1 нормално дете в тоя форум?

What you give is what you get!

Град
    unknown
    X-MEN ?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Кафево?

Град
    София
    темата ми беше интересна в началото и си каза "може и да е вярно",ама са и аз почвам да се чудя "подяволите, на вас скучно ли ви е или верно няма живо нормално дете в тоя форум?"

Град
    unknown
    аз имам способностите на циклоп от X-Men
    заклевам се !

Град
    Почакай есенните листа...
    Цитирай Първоначално написано от secret^dream
    http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=1901

Леле...само на три от всички условия не отговарям...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    - Прекалена чувствителност към целия обкръжаващ свят: към звук, цвят, негативните емоции на другите хора, миризма, храна, химически продукти, усещането за «самота», болката на другите, електромагнитните вълни и т.н.;

- Толкова са чувствителни, че са направо раними;

- Трябва да са в единение с природата и елементите ежедневно. Духът на Природата им помага да уравновесяват и изчистват всички нехармонични енергии, които толкова силно им влияят;

- Те категорично не разбират всичко “нечовечно, жестокото отношение на човек към човека», войните, алчността, скъперничеството и т.н. и могат да се почувстват угнетени от всичко това;

- Заключват се, крият се, защитават се тогава, когато животът стане прекалено интензивен, особено ако са травмирани (забележка: имат се предвид душевни травми);

- Не им трябва кой знае колко от традиционното възпитание, защото са толкова благородни и благоразумни, че могат сами да определят какво им е необходимо, кое е добро и кое – лошо за тях.;

- Често заобикалят тълпите или търговските центрове. Прекалено много и различни енергии…

- Много силно обичат децата и животните. Те имат особен начин на «общуване» с всички живи същества;

- Водата им влияе много добре – има пречистващ и успокояващ ефект върху тях: вана, душ, водопади, изворчета, играта с пясък и вода;

- Те са много проницателни, дотолкова, че знаят какво чувстват околните;

- Боят се от близки отношения, защото имат чувството, че някой им се нахвърля или, че не ги уважават. Предпочитат да стоят сами и да си имат «свое лично телесно пространство», което не се контролира от другите. Освен това избягват романтичните отношения от страх да наранят другия, ако отношенията приключат.
    Много от признаците на тия "Кристални деца" ги имам. Но звучи абсурдно така да се категоризират хората! Аз не мисля, че съм кристална или каквато и а е било друга. Вероятно просто съм чувствителна и то повече, отколкото трябва
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Хора,темата наистина може да бъде поленза на някой..ако не я превръщате в сбирка за подигравки!!! И все пак,благодаря на тези,които се отзоваха...и продължават да го правят

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не се подигравам. Помолих те да разкажеш какво се е случило, че реши, че си Индиго, но досега не видях някакви конкретни аргументи...Сподели, за да има смисъл тая тема.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ^^ относно подигравките той нямаше предвид теб
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Не се подигравам. Помолих те да разкажеш какво се е случило, че реши, че си Индиго, но досега не видях някакви конкретни аргументи...Сподели, за да има смисъл тая тема.
    Ами,какво се случи...прочетох за феномена,в един сайт...в последствие прочетох и една книга...иии както казах,намерих невероятни прилики....все едно се говореше за мен!Иии понеже малко дори се поуплаших говорих с психолог,запознат с нещата...иии тя също изказа мнение и така...Общо взето...та целта на темата,е не само,да ви го кажа,ек тъй да си бъбрим...не,че има лошо де,но искам да намерим и други!

Град
    unknown
    е аз не се ебавам бе
    ето живо доказателство за мойте способности
    http://i.data.bg/08/03/25/872526_orig.jpg

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от one_teen
    Ами,какво се случи...прочетох за феномена,в един сайт...в последствие прочетох и една книга...иии както казах,намерих невероятни прилики....все едно се говореше за мен!Иии понеже малко дори се поуплаших говорих с психолог,запознат с нещата...иии тя също изказа мнение и така...Общо взето...та целта на темата,е не само,да ви го кажа,ек тъй да си бъбрим...не,че има лошо де,но искам да намерим и други!
    Това не дава отговор на въпроса какво си намерил като прилика в случки.Никой не те пита кфо си чел.

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Това не дава отговор на въпроса какво си намерил като прилика в случки.Никой не те пита кфо си чел.
    Ами като случки...предсказах катастрофа,в която участвам...колкото и страннода ви звучи...няколко минути преди да стане...4-5 минути!И какво ли не още дребни неща в ежедневието....Както казах в един пост снощи....вече стана ежедневие!

Абе,тя те пита за случки,не дали си намерил прилики ... поне аз така разбрах
    щото и аз мога да кажа,че съм прочела еди-кво си и съм същата,нали?

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    За катастрофара-ок. Ако наистина се е превърнало в ежедневие, то тогава разполагаш с богата "колекция" истории. Разкажи няколко, не бъди лаконичен. Аз така виждам темата, не само с хвалене, а с нещо интересно, което да грабне вниманието. Иначе хубаво, че четеш книги на тая тема, ама хората ги интересуват реални примери

МОже да реагирате много "весело" но мисля,че дадох достатъчно примери...все пак,този форум се чете от хиляди хора...и може да го прочетат хора,които не искам да го прочетат!Пак казвам,главната причина за тази тема,е да н амеря други като мен...,а не да става купон...на мой гръб!

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Какъв купон, бе човек! Вече ме караш да мисля, че си правиш реклама, иначе нямаш причина да отбягваш въпросите ми...Кой ще ти навреди тук? Кой не трябва да чете? Това са глупости! Всички сме скрити зад някакви никове и аватари, кой ще ти издирва, чуваш ли се какво говориш...Понамирисва ми на лъжа всичко. Все едно аз да пусна темата "Мога да общувам с извънземни" и вътре да не кажа нищо конкретно, а само да си търся съмишленици.

Град
    Добрич :o)
    Аз пък имам чувството че някои неща,случващи се в даден момент съм ги преживявала вече..Не знам,странно е

Повече от фен Аватара на VampireGirl666

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си