Здравейте,колкото и тъпо,да звучи искам да споделя нещо с вас...От известно време,насам нещо става с мен!Първо,разбрах,че съм индигово дете...не знам,колко от вас са чували за това...но все пак!Направих няколко теста в нета,които не показват с точност,но все пак и 3-те теста показаха еднои също...т.е. че съм дете-индиго!Де да беше само това...не,всички факти за тях се отнасят и до мен...все едно някой описва точно мен!!!После,след време,намерих и друг човек,като мен...чустваше се по същия начин!И тогава,започнаха странните неща...попринцип децата-индиго,имат способност да предсказват бъдещето...или поне,нещо от сорта...Разни проблясъци и т.н.,които стават реалност...До тук,що годе нормално...и сега започва странното!С другият човек,който намерих,се опитахме да направим нещо,което вече,наистина не е нормално...Опитвахме се да контролираме разни други неща...като климата,или да накараме,някой да направи нещо...без да му казваме...само с мисъл!И такива неща...И се получи....не може,да еп росто съвпадение,много,много пъти опитвахме,и все ставаше! Много искам,да чуя вашето мнение...и ако има и други такива хора,да се свържем с тях!!!Знам,че повечето от вас,ще се смеят,ще помислят темата за е*авка и т.н. но...това не е така!Просот,търсим отговори!Моля ви,не превръщайте темата в сметище...