- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ненормален живот...
Постави се на негово място и помисли дали ти щеше да споделиш случките си след толкова отрицателни коментари и такива подигравки.Първоначално написано от sherry
Какво имам да обосновавам? Толкова ли сте тъпи, че да не можете да се сетите, какво имам предвид?Първоначално написано от VampireGirl666
Че някви льольовци прочели нещо и разбрали и видяли това, което искали и айдееееееее. Специални са! И кво? Всички сме специални!
Айде децата-индиго да си представям как се срещат някъде и да не спамят форуми.
Малко им е боя на децата в днешно време!
Grumpy old madman
ти па да млакваш това че ти не вярваш нас нени интересува айде земи се мани и не пиши глупости да не ти напраа главата наука за медицината
Ела бе, ела! Да та вида, индиго ли си. А те постела на тротоара и да рисувам фигурки.Първоначално написано от deadshadow13
![]()
![]()
Ако съществуваха, щяха да се намерят по упоменатия от мен начин. Освен това правителството щеше да ги хване и да ги изследва всичките. у Лево!Първоначално написано от VampireGirl666
Grumpy old madman
Подигравките и злите коментари ги има главно заради това, че не споделя нищо, че се прави на недосегаем.Първоначално написано от VampireGirl666
Да, щях да споделя, защото има хора, които наистина се интересуват! Аз бях готова да изслушам и най-културно попитах за случки, доказващи това! Коагто пускаше темата, много споделя, а когато трябва да даде конкретен пример, не става...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Коментара ти не е на място.По твоята логика правителството трябва да хваща и ясновидците.Даже трябва да е хванало и Баба Ванга.Първоначално написано от Canis_Dirus
Абе еи Да цукнеш майка си под мишниците от мене.второ като не вярваш що пишеш а бе смешник такав
До някъде си права,но със сигурност си има основателна причина,щом не иска да сподели.Първоначално написано от sherry
Само ми кажете кой ще вземе ШЛ плс?!
we give it all.
Аз обаче няма да отговоря на него!!!Защото до скоро,преди да пусна тематъа...и всички недозряли глупаци,да започнат да си правят кефа...за това нещо знаеше само другият човек...и всичко си беше ок!С нея се познавам орт доста време...и и имам доврие!Не мсиял,че ти си човекът,на коото дъжла обяснение или нещо друго!!!Никой не те кара да ми вярваш...Проблема си е твойПървоначално написано от sherry
![]()
Като си толкова умствено развит, научи се да членуваш правилноПървоначално написано от one_teen
И още нещо - навсякъде пише, че децата индиго разпознават тези, които са като тях. Ако ти беше такъв, нямаше да пускаш тая тема.![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Най-яко е да еволюираш до Мажестик12 покемон форма, това е най-яката еволюция =)
Автора, смешен си.
Аре предизвикай вселената да стане, да ми донесе една лъжица да си разбъркам мюслито ;(
Всеки познава пък някакви си деца-кристали, метали(Изковани от Мановар и Айрън Мейден),педали(какъвто сигурно е и автора),покемони и к'вито се сетиш.
Ако найстина си някакъв фреак оф натуре, ти пожелавам един агент от секретното правителство на обединените Масони,Илюминати,Еврей,Арм нци и Турци(и Арменци май имаше? деба,къде е оная книга за геноцида?) да те гръмне като по-филмите с, ЕЙЙЙЙЙЙЙ такава голяма пушка (сайз матърс).
Просто си масивно зле. Чел бил книги и некви други шитс и се бил оплашил, пълен куеер си ... феичка такава.
ТЕМАТА ВАЖНА ДА МОЖЕ ВСЕКИ ДА СЕ ПОСМЕЕ, КАТО МУ Е СДУХАНО, ЕБАСИ!
пич промених времето неска ще е яко и ще е топло и аз сам от вас ама сега си разучавам способностите