- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- колко често се къпете през седмицата ?
да бе глей кво модерно стана...кат бяхме малки в неделя. я се изкъпем, я не...на никой не му праи впечатление. иначе аз и сега избягвам да се къпя, луде ли сте бе...тряа много да се мразиш, за да се къпеш по 300 пъти на ден. друго си е миризмата на женска плът да струи от тебе.
е там...по-към края на май, за бала, може и да се навия да си тегля един душ.
Вс.ден,но косата по 3-4 пъти седимично :Р
Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We kindle and char, inflame and ignite,
Drink up, me 'earties, yo ho.
We burn up the city, we're really a fright,
Drink up, me 'earties, yo ho.
"по-малко от два пъти"
![]()
![]()
1 път???
![]()
иначее аз не съм се къпал от миналия Великден..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Лелеее как издаржаш цяла седмицаПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Иначе аз 7 пъти,когато няма какво да правя влизам по още веднъж под душа :P
What i want is obvious , what i love is unique
Всяка сутрин.
I am the substance and the one who has no substance.
i az predi taka bqh kato bqh na 6-7 ama ne sled kevorkian ami sled mecho puh... mnogo nostalgichno mi stava kato se setq...Първоначално написано от Canis_Dirus
i btw, togava hiper mnogo mrazeh da se kupq![]()
задължително тялото си мия всеки ден,даже и по 2 пъти на ден понякога,а косата през ден
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Е всеки ден, а косата я къпя през ден.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Взимам си душ всеки ден(с малки изключения, ако ме мързи или ми се спи, или подобно), а косата 2 пъти в седмицата.
![]()
Сунтрин и вечер... понякога се случва да пропусна вечер, ако съм уморен. Косата на 3 дни.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
всеки ден с косата....маниякално е и вс викат ше ти се скапе косата ,ама от 3 години нищо й няма
Това да се къпеш без косата не го разбирам
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Щото нямаш коса.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Аз и путка нямам, ама ги разбирам повече от някои момичета.
Не го приемам като аргомент...
Не е хубаво да се мие всеки ден.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
АргУмент бе, Саше.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Както шоуи каза - не е хубаво да се мие всеки ден. Пък и да не говорим, че грижата и оформянето на косата ми след къпане ми отнемат около 2 часа. И като сложиш още 40-50мин самото къпане, а след тва мазането с всякакви кремове и подобни глупости.. как да стане?![]()
3 часа ли ти отнема къпанетоПървоначално написано от _Cuddly_
на мен ми трябват 30 мин (с обезкосмяването) и 15 мин обличане и сушене.процедурите по оформянето ги правя сутринта и не отнема повече от 10 мин
![]()
Ем, кво да правя.. тъпа работа. Вече излизам от банята с ебати отвращението като знам кво ме чака.![]()
имам страх от вода, шампоани, душ-гелове и т.н., но гледам 1 път на 2-3 седмици да мина под душа.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Уха..Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Аз се къпя за 10-15 мин, косата за двайсетина минутки и съм като нова.![]()
What you give is what you get!
14 пъти - сутрин и вечер
а косата 4-5... зависи с колко време разполагам... много обичам да си я мия и суша![]()
абе къв е тоя просташки израз триъгълник
я си пиши думата както си му е редът с главно П![]()