- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- колко често се къпете през седмицата ?
всеки ден, а лятото и по 2 пъти на ден
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Тялото всеки ден, а косата - 2 пъти в седмицата.Не мога да понасям да съм немита !![]()
Аз преди редовно се къпех по един астрономически час (60 минути +/- 10-тина), но вече за 15-20 минути...става ми скучно
жалък си с опитите да бъдеш интересен, бате...Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Всеки ден,а косата я мия през 2-3 дни![]()
еми попринцип по 1 път на ден ама като е мн топло съм стига и до 5-6 път за денонощие
Най се дразня, като някоя мацка мирише на химичния магазин.
Хиляда кремове,дезедоранти,к'вото се сетите ;(
Криворазбрана хигиена, ебаси...
Най ме кефи, когато жената си мирише на жена... не на Chimtex.
В интерес на истината наистина кожата отделя през потните жлези вещества, които са естествена защита(колкотои минимална да е тя) срещу UV и IR съчите на слънцето(от къде си мислите, че е дошла идеята за пажните масла против изгаряне?) и чрез къпането тази защита се отмива. Това го пишеше в учебника по биология, но не помня за кой клас, пък и даскала го беше казвал, но подробности не помня, защото концентрацията ми в часовете не беше от най-вискокитеНо до 15-20 мин след баня тази 'защита' се възстановява и за това няма проблем, ако някой се е притеснил и за това не се къпе
![]()
![]()
![]()
Иначе аз от както се къпя сам съм се изкъпал 2-3 пъти. От тогава съм си поставил за цел да изгоня всички от блока и да си заживея сам![]()
Е б*ти темата братче
Per aspera ad astra!
Егати!?!Оказа се,че съм "позьор с наложен модел на разсъждение" щото се къпя повече от 1 път на месец..Боже,слези,събери си вересиите!Скоро сигурно и някой ше каже,че всички,които слагат кетчуп на пържените картофи са дебили без собствено мнение...
Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.
изкъпи се че те усещам чак тука!!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ние сме железни мъже и страним от водата. От нея се ръждясва!
Grumpy old madman
както доди, но принципно по 4 пъти на седмица...
лятото по 9-10![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
На 3-4 седмици ти луд ли си ?! Къпя се всеки ден , но по-някой път ме марзи и максимум 2-3 дена да не се изкапя....Немога просто косата ми е ужасна и се чувствам мръсен макар нищо да ми няма!
Да попитам , защо косата да не си я мия всеки ден ? Какво , ще стане ?
Vseki den
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Преди имах изграден график който нарушавах от време на време сега го карам на анархия в отношението ми с банята!
Истината е че колкото и добре да сте се изкъпали .. решите ли да ползвате градският транспорт все едно не сте го правили!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Всеки ден ПОНЕ по 2 пъти
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Първоначално написано от Skullbreaker
не съм луда просто тренирам по два пъти на ден,а и да не тренирам пак си се къпя сутрин и вечер,нормално си еПървоначално написано от nejno
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
на мен ми е интересно като му е гелосана косата дали така си ходи неизкъпан .. а тоя гел седи там 1 месец ....![]()
то не е гел...тя си е мазна просто
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Всеки ден си къпя тялото, а косата по 2-3 пъти в седмицата, че по-често става гадна. През лятото вземам душ и по някоко пъти на ден. В крайна сметка няма да ходя мръсна (като 1 от моя клас) и да воня най-вече на себе си, а после и на останалите! А Swastica, като се къпеш 1 път на месеца... не завиждам на хората около теб! А и май изобщо не се осъзнаваш какво говориш - момичетата като са неразположени може ли да не се изкъпят? Ако мине покрай тебе някоя некъпана 1 месец ще те видим какво ще кажеш!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Всеки ден се къпя по 1-2 пъти
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит