.

Виж резултатите на анкетата: колко често се къпете през седмицата ?

Гласували
272. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • По - малко от 2 пъти

28 10,29%
  • 3 пъти

38 13,97%
  • 4 пъти

28 10,29%
  • 5 пъти

17 6,25%
  • 6 пъти

37 13,60%
  • Повече от 7 пъти

124 45,59%
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 203
    Мега фен Аватара на SunSmile
    всеки ден, а лятото и по 2 пъти на ден
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Голям фен Аватара на Yancheto
    Тялото всеки ден, а косата - 2 пъти в седмицата.Не мога да понасям да съм немита !

Град
    Маями,България
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Добре, много сте чистички всички!
    Колко от вас мислят за полезно къпането всеки ден или по няколко пъти на ден?
    Колко от вас знаят колко вредно е всъщност?
    Честото къпане довежда до повишаване чувствителността на кожата, увеличаването на вероятността от инфекции и контактен дерматит.
    Така наречените акарии, които са фактор за развитието на контактния дерматит действат на кожата много по - лесно, когато тя е чиста с отворени пори... Кожата се изнежва и става податлива. Ако отидете на място на което не можете да се къпете (СЕДМИЦА ПРИМЕРНО, мисове и миски "ЧИСТОТА") ще лепнете някоя инфекция или алергия.
    Ама май къпането го взимате за мода, а? Защо ли хората измислят сухите дезодоранти и парфюмите?
    Ама ей, половината от вас тука ми се къпите на по 3 - 4 седмици, ама от срам да не се изложите "Всеки ден", "По 10 пъти на седмица" ...
    Чак дразните със филмите, бе, хора... Аз се къпя сигурно 1 път в месеца, не защото нямам баня (имам при това с вана), ами защото така ми е кеф и навсякъде съм си аз, а вие сте едни скапани позьорчета с наложен модел на разсъждение...
    Детска му работа...
    Подкрепям написаното

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз преди редовно се къпех по един астрономически час (60 минути +/- 10-тина), но вече за 15-20 минути...става ми скучно

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Добре, много сте чистички всички!
    Колко от вас мислят за полезно къпането всеки ден или по няколко пъти на ден?
    Колко от вас знаят колко вредно е всъщност?
    Честото къпане довежда до повишаване чувствителността на кожата, увеличаването на вероятността от инфекции и контактен дерматит.
    Така наречените акарии, които са фактор за развитието на контактния дерматит действат на кожата много по - лесно, когато тя е чиста с отворени пори... Кожата се изнежва и става податлива. Ако отидете на място на което не можете да се къпете (СЕДМИЦА ПРИМЕРНО, мисове и миски "ЧИСТОТА") ще лепнете някоя инфекция или алергия.
    Ама май къпането го взимате за мода, а? Защо ли хората измислят сухите дезодоранти и парфюмите?
    Ама ей, половината от вас тука ми се къпите на по 3 - 4 седмици, ама от срам да не се изложите "Всеки ден", "По 10 пъти на седмица" ...
    Чак дразните със филмите, бе, хора... Аз се къпя сигурно 1 път в месеца, не защото нямам баня (имам при това с вана), ами защото така ми е кеф и навсякъде съм си аз, а вие сте едни скапани позьорчета с наложен модел на разсъждение...
    Детска му работа...
    жалък си с опитите да бъдеш интересен, бате...

Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Всеки ден,а косата я мия през 2-3 дни

еми попринцип по 1 път на ден ама като е мн топло съм стига и до 5-6 път за денонощие

Guest
    Най се дразня, като някоя мацка мирише на химичния магазин.
    Хиляда кремове,дезедоранти,к'вото се сетите ;(
    Криворазбрана хигиена, ебаси...
    Най ме кефи, когато жената си мирише на жена... не на Chimtex.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Аз се къпя сигурно 1 път в месеца, не защото нямам баня (имам при това с вана), ами защото така ми е кеф и навсякъде съм си аз, а вие сте едни скапани позьорчета с наложен модел на разсъждение...
    Детска му работа...
    Бъзикаш се, нали?

В интерес на истината наистина кожата отделя през потните жлези вещества, които са естествена защита(колкотои минимална да е тя) срещу UV и IR съчите на слънцето(от къде си мислите, че е дошла идеята за пажните масла против изгаряне?) и чрез къпането тази защита се отмива. Това го пишеше в учебника по биология, но не помня за кой клас, пък и даскала го беше казвал, но подробности не помня, защото концентрацията ми в часовете не беше от най-вискоките Но до 15-20 мин след баня тази 'защита' се възстановява и за това няма проблем, ако някой се е притеснил и за това не се къпе

Иначе аз от както се къпя сам съм се изкъпал 2-3 пъти. От тогава съм си поставил за цел да изгоня всички от блока и да си заживея сам

Е б*ти темата братче
    Per aspera ad astra!

Град
    Навсякъде
    Егати!?!Оказа се,че съм "позьор с наложен модел на разсъждение" щото се къпя повече от 1 път на месец..Боже,слези,събери си вересиите!Скоро сигурно и някой ше каже,че всички,които слагат кетчуп на пържените картофи са дебили без собствено мнение...
    Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    изкъпи се че те усещам чак тука!!!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ние сме железни мъже и страним от водата. От нея се ръждясва!
    Grumpy old madman

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    както доди, но принципно по 4 пъти на седмица...
    лятото по 9-10
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

На 3-4 седмици ти луд ли си ?! Къпя се всеки ден , но по-някой път ме марзи и максимум 2-3 дена да не се изкапя....Немога просто косата ми е ужасна и се чувствам мръсен макар нищо да ми няма!

Да попитам , защо косата да не си я мия всеки ден ? Какво , ще стане ?

Град
    Лондон
    Vseki den
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Преди имах изграден график който нарушавах от време на време сега го карам на анархия в отношението ми с банята!
    Истината е че колкото и добре да сте се изкъпали .. решите ли да ползвате градският транспорт все едно не сте го правили!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Всеки ден ПОНЕ по 2 пъти
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Всеки ден .

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Цитирай Първоначално написано от nejno
    Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    Всеки ден ПОНЕ по 2 пъти
    Луда ли си
    не съм луда просто тренирам по два пъти на ден,а и да не тренирам пак си се къпя сутрин и вечер,нормално си е
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    на мен ми е интересно като му е гелосана косата дали така си ходи неизкъпан .. а тоя гел седи там 1 месец ....

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    то не е гел...тя си е мазна просто
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    RuSe
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    мии тялото всяка сутрин и вечер...

косата 3 пъти в седмицата.
    +1 и аз така

Всеки ден си къпя тялото, а косата по 2-3 пъти в седмицата, че по-често става гадна. През лятото вземам душ и по някоко пъти на ден. В крайна сметка няма да ходя мръсна (като 1 от моя клас) и да воня най-вече на себе си, а после и на останалите! А Swastica, като се къпеш 1 път на месеца... не завиждам на хората около теб! А и май изобщо не се осъзнаваш какво говориш - момичетата като са неразположени може ли да не се изкъпят? Ако мине покрай тебе някоя некъпана 1 месец ще те видим какво ще кажеш!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Където той,там и аз! :D
    Всеки ден се къпя по 1-2 пъти
    Животът е пътешествие,а не крайна цел.
    Аеросмит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми