Цитирай Първоначално написано от PlamM
Dylgo se chudih kyde shte e nai-podhodqshto da pomestq tazi tema i e jalko che nqma razdel,koito da se doblijava daje i malko do tova,za koeto shte govorq.Kakto i da e,ako na nqkoi ne mu haresva da q premesti.
Ta stava vypros za ekologiq.Za neshtastie ne sa mnogo mladite horata,koito se interesuvat ot tova.Dori po-losho otnasqt se s napulno prenebrejenie i nehaistvo.
Spored men trqbva da se napravi neshto po vyprosite sys zastroqvaneto,zamursqvaneto i t.n.Ne si mislete che ,kato govorim tuk vyv foruma po nikakyv nachin ne pomagame.Naprotiv, zashtoto po tozi nachin tezi koito ne znaqt shte razberat che naistina ima problemi kato naprimer v Irakli,Rila,Pirin i izobshto iz cqla Bylgariq.
Razkajete kakvo ste videli,prejiveli ili spodelete kakvo mislite po tozi vypros
Честно да ти кажа,мисля,че хората,които не знаят за проблема със застрояването,са малко!Все пак,те трябва или да живеят в най-забутаното село,откъснато от света,или в затвора!...Та такъв проблем има буквално във всеки по-голям град!...
Но аз мисля,че темата е безмислена...Не,че не се интересувам,напротив,прост о не зацепих какво целиш...Петдесетина човека да ти кажат ''Да,ужасно е!'' и после да отидат да си хвърлят опаковката от Кит-кат-а в градинката пред блока,щот ги мързи да ходят до кофата...Доста се съмнявам някой искрено да си признае,че си хвърля боклуците където му падне без да му пука...
И така,да те светна,от един пост,колкото и сърцераздирателен и драматичен да е,хората няма да се променят(за жалост) Не го казвам,за да се заяждам,а защото имам личен опит...Ако хората се променяха от една тема или комент,до сега да сме си оправили държавата... Знам,че е гадно,знам,че повечето хора изобщо две стотинки не дават за природата,(и аз много,ама много се дразня,като видя някой да си хвърля боклука на тревата.... )но просто така е,който иска,не може,а който може,не иска...живеем в разпадаща се държава...
hooliganka89,ако чакаш ЕС да оправи държавата,от мен да знаеш,има мнооого да си чакаш....Само ние ако искаме,можем да се оправим,никой не е приритал да ни оправя западналата държавица...Никой няма да дойде да ти прекопае нивата,ако теб те мързи!...