- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СхемаТА "недОстъпен" ?
Здравейте всички,искам да ви попиъм ако някой ви с еправи на недостъпен по-голям интерес ли проявяте Към него?![]()
Да/ или казваш Да ти е*а майката и спираш да го търсиш.
The Spark
Като по-малка проявявах,но сега....тея "недостъпните" не са ми интересни,а особено ако както казваш само се "правят" на такива!![]()
Ми да,по-интересни са ми,защото ми бягат и аз почвам да тичкам след тяхНо повече обичам аз да се правя да наедостъпна :P
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Е то и вие жените се правите на недостъпни, но всички знаем че сте напълно достъпниПървоначално написано от rame
.
По темата. Все ми е тая. За "недостъпните" мадами се хабя повече да им говоря, но и те пущат, но не ми дреме мн мн
еМи таМ е ПроблемА че тОй се ПраЙ на МНого недостъпен супер срамежлив е напрао тия дни се изнервям и си мисля че не знае какво да прай с едно момиче.. а е на 20...![]()
![]()
![]()
Kratko to4no i qsno NE![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Еми по принцип си има едно такоз правило, че недостъпното е по-желано, но ако прекали човека просто спираш да му обръщаш внинание...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
А пък чуждото е най - сладкоПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
НеПървоначално написано от мече гризли
![]()
Абе наИстина е ПО желанО ама няКОй Път се ПРекалява без да се осетиш..![]()
![]()
![]()
Потресен съм. Тука не недостъпността е виновна, а срама. Има разликаПървоначално написано от мече гризли
Ами не, ще го зае*а, ако си заслужава, той ще ме потърси. Ако пък си остане с непукисткото си поведение, значи въобще и не съм пропуснала много, като не съм тръгнала да го гоня по петите...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
To neka se pravi na nedostapen do edno polojenie mu se igrae po svirkata,no vsqko neshto si ima granici i kogato v tova polojenie "nedostapniq"premine tezi granici vsichko stava obratniq efekt.
еми може наистина да си е "недостъпен"и да не те иска .... е тогава за ко ти е![]()
Напълно вярно - зависи колко го харесваш:ако е мн си готов да го следваш дори и да ти се прави на недостъпен!Първоначално написано от marche
Не, спада ми интереса.
Ако има интерес няма да ме отреже. Но ако все пак е решил с тази тактика - после ще ме потърси, след като види, че аз съм спряла. Ако ли не - прав му път. Да не се е правил на интересен.
Аз ако харесвам някой не се правя на недостъпна, като разбира се не му се мятам веднага на врата. Очаквам и от другата страна същото.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ми мисля, че трябва да има баланс не ми допада някой да е супер лесен и т.н., както не ми допада и непрекъснато да се прави недостъпен - писва и накрая си казваш майната му.
Зависи, но не винаги.Мога да реша, че дадения човек не ме харесва...
интересен е до време.и то не ако е недостъпен,а просто изведнъж спре да ти обръща внимание,след като преди не те е оставял на мира![]()
someone else...
Е, това да. В смисъл като му кажеш 'Хайде да излезем' да не ти се прави на някакъв ударен от парцал и да ти излиза с оправдания. И просто да се срещате няколко пъти, да се опознаете най-малкото какви г/д хора сте... и тогава да пристъпи към основната част или съответно ти да го направиш. Това не е недостъпност, но не е и леснотия...Първоначално написано от huligankata
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не се правя на недостъпен ... не съм .... просто няма смисъл да се правим на хора който не сме ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Мене даже ме нервят момичета които се правят на недостъпни (а всъщост са к*рви с извинение)