.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

СхемаТА "недОстъпен" ?

Здравейте всички,искам да ви попиъм ако някой ви с еправи на недостъпен по-голям интерес ли проявяте Към него?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Да/ или казваш Да ти е*а майката и спираш да го търсиш.
    The Spark

Голям фен
    Като по-малка проявявах,но сега....тея "недостъпните" не са ми интересни,а особено ако както казваш само се "правят" на такива!

Ми да,по-интересни са ми,защото ми бягат и аз почвам да тичкам след тях Но повече обичам аз да се правя да наедостъпна :P
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Като по-малка проявявах,но сега....тея "недостъпните" не са ми интересни,а особено ако както казваш само се "правят" на такива!
    Е то и вие жените се правите на недостъпни, но всички знаем че сте напълно достъпни .

По темата. Все ми е тая. За "недостъпните" мадами се хабя повече да им говоря, но и те пущат, но не ми дреме мн мн

еМи таМ е ПроблемА че тОй се ПраЙ на МНого недостъпен супер срамежлив е напрао тия дни се изнервям и си мисля че не знае какво да прай с едно момиче.. а е на 20...

Kratko to4no i qsno NE
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми по принцип си има едно такоз правило, че недостъпното е по-желано, но ако прекали човека просто спираш да му обръщаш внинание...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Еми по принцип си има едно такоз правило, че недостъпното е по-желано, но ако прекали човека просто спираш да му обръщаш внинание...
    А пък чуждото е най - сладко

Re: СхемаТА "недОстъпен" ?

Цитирай Първоначално написано от мече гризли
    Здравейте всички,искам да ви попиъм ако някой ви с еправи на недостъпен по-голям интерес ли проявяте Към него?
    Не

Абе наИстина е ПО желанО ама няКОй Път се ПРекалява без да се осетиш..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от мече гризли
    еМи таМ е ПроблемА че тОй се ПраЙ на МНого недостъпен супер срамежлив е напрао тия дни се изнервям и си мисля че не знае какво да прай с едно момиче.. а е на 20...
    Потресен съм. Тука не недостъпността е виновна, а срама. Има разлика

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами не, ще го зае*а, ако си заслужава, той ще ме потърси. Ако пък си остане с непукисткото си поведение, значи въобще и не съм пропуснала много, като не съм тръгнала да го гоня по петите...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    To neka se pravi na nedostapen do edno polojenie mu se igrae po svirkata,no vsqko neshto si ima granici i kogato v tova polojenie "nedostapniq"premine tezi granici vsichko stava obratniq efekt.

еми може наистина да си е "недостъпен"и да не те иска .... е тогава за ко ти е

Повече от фен
    Град
    sofia
    Zavisi ot mom4eto,no ponqkoga se vbesqvam i go zaebavam!Ako iska da e s men,da doide i da mi go kaje v o4ite!!!

Цитирай Първоначално написано от marche
    Zavisi ot mom4eto
    Напълно вярно - зависи колко го харесваш:ако е мн си готов да го следваш дори и да ти се прави на недостъпен!

Не, спада ми интереса.
    Ако има интерес няма да ме отреже. Но ако все пак е решил с тази тактика - после ще ме потърси, след като види, че аз съм спряла. Ако ли не - прав му път. Да не се е правил на интересен.
    Аз ако харесвам някой не се правя на недостъпна, като разбира се не му се мятам веднага на врата. Очаквам и от другата страна същото.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    The Land Of The Doomed
    Ми мисля, че трябва да има баланс не ми допада някой да е супер лесен и т.н., както не ми допада и непрекъснато да се прави недостъпен - писва и накрая си казваш майната му.

Мега фен Аватара на koalka
    Зависи, но не винаги.Мога да реша, че дадения човек не ме харесва...

Град
    In Devil's Castle
    интересен е до време.и то не ако е недостъпен,а просто изведнъж спре да ти обръща внимание,след като преди не те е оставял на мира
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от huligankata
    Ми мисля, че трябва да има баланс не ми допада някой да е супер лесен и т.н., както не ми допада и непрекъснато да се прави недостъпен - писва и накрая си казваш майната му.
    Е, това да. В смисъл като му кажеш 'Хайде да излезем' да не ти се прави на някакъв ударен от парцал и да ти излиза с оправдания. И просто да се срещате няколко пъти, да се опознаете най-малкото какви г/д хора сте... и тогава да пристъпи към основната част или съответно ти да го направиш. Това не е недостъпност, но не е и леснотия...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Не се правя на недостъпен ... не съм .... просто няма смисъл да се правим на хора който не сме ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мене даже ме нервят момичета които се правят на недостъпни (а всъщост са к*рви с извинение)

Град
    Na sedmoto nebe
    недостъпните са ми интересни до едно време, после стават дразнещо недостъпни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си